- 9 Şubat 2018
- 884
- 1.005
- 63
Burda olmamış daha canım diğerinden biraz daha koyu olması lazim. Ilk resimdeki beklediği icin rengi bozulduğundan öyle duruyo sanirim bana da 8. Gün olmuş gibi gelmişti. Ama daha erken zaten sen yapmaya devam et aynı yaptığın gibiSekizinci gün beş dakika içerisinde böyleydi burda pik olmş mu kızlar ????
Evet canım beklediği için rengi öyle çıkmış beş dakika içerisnde de hep çekmştm aslında tam koyu değil... demek ki daha olmamış devam edeym inşallah gününü tam yakalarm da gelsin bebiş :) inş hepimzn bebişleri tez vakitte bu ay gelirler sağlıkla :)Burda olmamış daha canım diğerinden biraz daha koyu olması lazim. Ilk resimdeki beklediği icin rengi bozulduğundan öyle duruyo sanirim bana da 8. Gün olmuş gibi gelmişti. Ama daha erken zaten sen yapmaya devam et aynı yaptığın gibi
Cnm değerlendirseydn bu gnleri çok gzel çift çizgi çkmış senn :)
Geçmiş olsun canım gebeliği engelleyeblr gbi bşey dedi mi doktor ve ymrtan çatlamış mı?Kızlar bugün dr gittim miyom varmış ben folik asit yazdırdım hem bi muayene olim dedim 3.5 cm miyom çıktı
teşekkür ederimnGeçmiş olsun canım gebeliği engelleyeblr gbi bşey dedi mi doktor ve ymrtan çatlamış mı?
Benm arkadaşmda da küçük bir miyom vardı ve yeni doğum yaptı
Ilacmi yazdı canım ne dedi miyom icin küçük olduğu icin çokta müdahale etmez sanirim. Inşallah kendiliğinden gecerKızlar bugün dr gittim miyom varmış ben folik asit yazdırdım hem bi muayene olim dedim 3.5 cm miyom çıktı
Ilaç yazmadı cnm folik asit verdi sadece bekliyorum rabbimin bi bildiği vardirIlacmi yazdı canım ne dedi miyom icin küçük olduğu icin çokta müdahale etmez sanirim. Inşallah kendiliğinden gecer
Daha önceden de gebelk kayıplarım olduğu için az çk blyrm canım yaşadığım belirtilerimi syleyeblrm tabi kişiden kişiye değişir ...Ben bu aydanda hiç ümitli değilim niyeyse 10 gün falan kaldı ama sanki yine sonu hüsran gibibide hamilelik belirtileri ne zaman baslarki acaba
Cnm sen naptın varmı bisi içimden bi ses hamile olduğunu soyluyorDaha önceden de gebelk kayıplarım olduğu için az çk blyrm canım yaşadığım belirtilerimi syleyeblrm tabi kişiden kişiye değişir ...
Göğüslerde hassasiyet şişlk hatta koltk altına vuran ağrılar batmalar
Sık idrara çkma
Kasıklarda dolgunlk hissetmştm adete bkaç gün kala böyleydi
Bulantılar çok snra oluyor kese gözkmeye başladığında ben bu şeklde yaşamştm
Adete yakın benimde biraz belirgin olmaya başlamıştı. Zaten normalmiş lh hormonu vücudumuzda az da olsa hep çıkarmış zaten. Ama bi kaç gün daha takip et bakalim koyulasicakmi aynimi kalıcakKızlar benim bu ovulasyon tekrar 2.cizgi silik çıkmaya başladı dün tek çizgi di hee hee yinemi yumurtluyom ki
Keşke canım yaa keşkeCnm sen naptın varmı bisi içimden bi ses hamile olduğunu soyluyor
Adetin kaçıncı günündesn canım ?Kızlar benim bu ovulasyon tekrar 2.cizgi silik çıkmaya başladı dün tek çizgi di hee hee yinemi yumurtluyom ki
16. Gun bugün cnm ama geçen ay yumurtlama sonra si nerdeyse tüm belirtiler vardı akinti mide bulantısı kasik agrisi baş dönmesi halsizlik çok aşırı üşüme.....vb gibi bu ay sade ce ara sıra belim ağrıyor bide geçen ay ki gibi gazAdetin kaçıncı günündesn canım ?
Olsun canım umudunu sakın kaybetme belki sürpriz yapar gelir mucizen :) belirtilere hiç takılma bazen belrti geç başlıyor , hiç belli olmaz güzel haberlerini beklyrm canım16. Gun bugün cnm ama geçen ay yumurtlama sonra si nerdeyse tüm belirtiler vardı akinti mide bulantısı kasik agrisi baş dönmesi halsizlik çok aşırı üşüme.....vb gibi bu ay sade ce ara sıra belim ağrıyor bide geçen ay ki gibi gazpek umut yok gibi bakalim geri sayim basladi aralik 9 bat cnm ben dun cokkkk istedim cokk insaallah tez zamanda hayirlisi ile guzel haberler duyariz
Cnm 2.ay denemesi bu lakin yaş var bizde işte sıkıntı orda cnm benim 2. Evliliğim iki kızım var biz ozamanlar böyle yumurtlama felan bilmezdik iki çocuğuma da hemen hamiş oldum ilk evlilligimde çok sıkıntı çektim cokkk rabbim beni bağrına basan şuan ki eşim ve ailesi için birkez daha bana güzel duyguyu yaşatsın istiyorum eşimin ilk evliliği o kadar çok istiyor ki anlatamam ya bu yaşta bir daha anne olamazsam.diye korkuyorum ne olur bana da dua et o güzel insanların yüzleri gülsün istiyorumOlsun canım umudunu sakın kaybetme belki sürpriz yapar gelir mucizen :) belirtilere hiç takılma bazen belrti geç başlıyor , hiç belli olmaz güzel haberlerini beklyrm canımkaç aydır istiyorsunz cnm ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?