İnşallah9 günde testte çıkmaz ki ama. En az 11-12 gün diye biliyorum. Ancak erken gebelik testinde çıkabilir. Ama puan ya hamilesin ya da yeniden yumurtluyorsun çünkü test pik. Akşam ve sabah tekrar ovu testi yap bakalım onlar nasıl çıkacak canım. İnşallah gönlündekine kavuşursun
Canım ne yaptın? Ovulasyon testi yaptın mı ?İnşallah ❤❤
Yaptım abla ama nerdeyse hiç yokCanım ne yaptın? Ovulasyon testi yaptın mı ?
Yaptım abla ama nerdeyse hiç yok
Hayırlısı olsun abla Allahın mucizeleri çok inşallah olurDün niye öyle oldu acaba? Neyse hayırlısı canım bu ay yeni umutlarla inşallah gelir bebiş
inşallah canımHayırlısı olsun abla Allahın mucizeleri çok inşallah olur
Canım herşeyin hayırlısı umarım benim yaşadığımı yaşamasın ama olmassada üzülme onlar gelecekleri zamanı biliyorlar9 gün olmuş yumurtlama sonrasında
Çok belirtim var ama çift çizgi yokCanım herşeyin hayırlısı umarım benim yaşadığımı yaşamasın ama olmassada üzülme onlar gelecekleri zamanı biliyorlar
Varmı gelişme canım merak ettimÇok belirtim var ama çift çizgi yok
Adet oldum maalesefVarmı gelişme canım merak ettim
Adet oldum maalesefbugün de hormonlarıma baktırdım
Yarın göstericem bakalım hayırlısı olsun dualarınızı eksik etmeyinUmarım herşey yolundadir
Evet hala pik bugün de çalışma yarın yada sonraki gün çatlama olur esas o günleri atlamamalısınız bol şansKızlaar, ovulasyon testim bıgün pozitif gibi ama pik değil hala sanki? Sizce? Dün değerlendirdim, pik değilse henüz bugünü atlayıp yarin değerlendirme yapalım diyorum.. ama hala pik mi pozitif mi olduğundan emin olamıyorum..
Teşekkür ederim bugünü dinlenme günü ilan ettim o zamanEvet hala pik bugün de çalışma yarın yada sonraki gün çatlama olur esas o günleri atlamamalısınız bol şans
Bu mübarek gecede Allah herkesin yanısıra da bizlerin gönlüne göre versinTeşekkür ederim bugünü dinlenme günü ilan ettim o zamanyarın devam ederim ☺ Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım, bu ay Allah sağlıkla devamını verir inşallah
Ben de geçen ay da yaptırdım bu ay daBu mübarek gecede Allah herkesin yanısıra da bizlerin gönlüne göre versinBende bu ay yumurtlama takibi yapmıştım ama olmadı adet oldum hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?