Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Canım benim iyi düşün iyi olacak inşallah. Dualarım seninle Allah razı olsun inşallah bu akşam guzel haber alırım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim halam cift cizgiyi gordukten sonra ertesi gun tekrar yapti siliklesince tek iliskiyle hamile kaldi ve oglu oldu. Erkek cocuklari cok sevdigi icin oyle yapti.

yaa nolurrrr biri bana anlatsın hani çift çizgi yumurtlama oluyodu bu cinsiyet meselesi nasıl oluyor kafam karıştı yahuuu

selam kızlar topiği yeni gördüm ya banada anlatırmısınız adet bitince bende alıcam nasıl yapmam gerekiyo ne olması gerekiyo

yaa nolurrrr biri bana anlatsın hani çift çizgi yumurtlama oluyodu bu cinsiyet meselesi nasıl oluyor kafam karıştı yahuuu

Bebisim ben bildigimi anlatayim. Ovulasyonda biliyosun 4 gun var sansimiz. 72 saat sperm omru. 48 saat yumurta omru. Allah bilir en dogrusunu ama derler ki erkegin spermindeki kiz icin olanlar erkek icin olanlardan daha uzun yasiyormus. Yani yumurtan catlamadan once iliskiye girersen kiz yumurta catladiktan sonra girersen erkekk olasiligin artiyor. Cift cizgiyi ilk gordugunde degerlendirirsen yumurta daha catlamamis oluyor ya hani o yuzden kiz sansi yuksek. Ama siliklesince catladi demektir yani allahin izniyle erkek. Tabi bu teorik rabbim bilir otesini.

Slmmm kozlar napiyosunuz son 6gun ama ben çok kötüyüm kafam çok kotu eve zor attim psikolojik mi ne oliyo anlamadim

Kizlarrr yardiimm iki saat once ovulasyon testimde yakaladim yumurtlama cizgisini, isin kotusu yarin sabah tatilr gidiyorum esim gelmiyo şimdi biz bu geceyi mi degerlendirelim yoksa sabah gitmeden mi daha sansli olur ? Kirmizi cizgiyi gordukten 12- 48 saat icinde yumurta catliyo diye biliyorum ama kararsi kaldim yaa kotu oldu gitmem (

Akşamda sabahtan yap sen

Adet olmama 5 gün kaldı göğüs uclarim acıyor ve damarlar belirdi. Cumartesi test yapıcam bakalım belki belli olur.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar selam,

Bu hafta ovulasyon haftam gibi görünüyor takvime göre ancak cyclo progynove kullanıyorum ben ve dün yanlışlıkla k. renkli hapı içimişim beyaz yerine .
Acaba bu yumurtlama günümü etkiler mi yaaaa pufffff

merhaba , bende aylardır bu forumları okuyorum ama ancak aranıza katılabildim tecrübelerimizi ve beklentilerimizi paylaşmak gerçekten çok güzel. bende 4 aydır deneme ve akabinde olumsuz sonuçla karşılaşma durumundayım.doktora göre herhangi bir negatif durum yok ancak gün aşırı denemeler hep negatif sonuçlandı.bu ay ovulasyon testi iel denemeye karar verdim ve kırmızı çift çizgiyi çok net olarak 2 gün üstüste gördüm.ancak denemeyi ilk gün değil 2.gün yaptık. şuan ovulasyon günümün üzerinden 5 gün geçti.sizlerin dediği gibi eğer hamilelik varsa ve ovulasyon testinde buna bir işaret olarak çift çizgi göreceksem tekrar ne zaman yapmaya başlıyım? bana yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürlerrr

kızlar bu da benim testlerim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…