Bende rahim filmi çektirdim bişey çıkmadı canm çok şükür eşimde morfolojide sorun var ama önemli değil şimdilik dedi dr ve bizi 5 6 ay zamana bıraktı sonra aşılama düşünebiliriz dedi bizde zamana bıraktık :) Hep dua ediyorum zaten canım inşallah artış normal bi şekilde olur hamileliğin tadını çıkartırsın sonrada bebişin sağsalim gelirde yaşadığın tüm sıkıntılar geride kalır
adet bitiminden mi sayıyoruz, başlangıcından mı?
Adet baslangicindan canim. Adetin ilk gununden diger adetin ilk gunune kadar olan sure senin dongu araligin. Bu rakamdan 14 cikarinca ovulasyon tarihini bulursun.
Benim halam cift cizgiyi gordukten sonra ertesi gun tekrar yapti siliklesince tek iliskiyle hamile kaldi ve oglu oldu. Erkek cocuklari cok sevdigi icin oyle yapti.
yaa nolurrrr biri bana anlatsın hani çift çizgi yumurtlama oluyodu bu cinsiyet meselesi nasıl oluyor kafam karıştı yahuuu
Bebisim ben bildigimi anlatayim. Ovulasyonda biliyosun 4 gun var sansimiz. 72 saat sperm omru. 48 saat yumurta omru. Allah bilir en dogrusunu ama derler ki erkegin spermindeki kiz icin olanlar erkek icin olanlardan daha uzun yasiyormus. Yani yumurtan catlamadan once iliskiye girersen kiz yumurta catladiktan sonra girersen erkekk olasiligin artiyor. Cift cizgiyi ilk gordugunde degerlendirirsen yumurta daha catlamamis oluyor ya hani o yuzden kiz sansi yuksek. Ama siliklesince catladi demektir yani allahin izniyle erkek. Tabi bu teorik rabbim bilir otesini.
Slmmm kozlar napiyosunuz son 6gun ama ben çok kötüyüm kafam çok kotu eve zor attim psikolojik mi ne oliyo anlamadim
Kizlarrr yardiimm iki saat once ovulasyon testimde yakaladim yumurtlama cizgisini, isin kotusu yarin sabah tatilr gidiyorum esim gelmiyo şimdi biz bu geceyi mi degerlendirelim yoksa sabah gitmeden mi daha sansli olur ? Kirmizi cizgiyi gordukten 12- 48 saat icinde yumurta catliyo diye biliyorum ama kararsi kaldim yaa kotu oldu gitmem(
Slmmm kozlar napiyosunuz son 6gun ama ben çok kötüyüm kafam çok kotu eve zor attim psikolojik mi ne oliyo anlamadim
Iliskiden kac gun gecti cnm insallah pskolijikdegildir :))
Adet olmama 5 gün kaldı göğüs uclarim acıyor ve damarlar belirdi. Cumartesi test yapıcam bakalım belki belli olur.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ya aksam test yaptim silik çizgi cikti sabah yaptim yok(((( 8inde yumurtladim 11ine kadar yapytik
Benimdw 4gun var benim göğüs damarlarım hep belirgin anlamafim gitti
Kasiginda batma da oluyor mu bende oluyor ama dayanilmayacak derecede değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?