Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

bebege sakincasi derken dollenmis yumurtayi mi kastediyorsunuz? hic bir sakincasi yok, hamilelikte de simdi de cinsel iliski yasanabilir.

Evet döllenmiş yumurta yi kastediyorum.bazi yerlerde okumuştum ovulasyon döneminden sonra ilişkiye girilmemesi düşük yaşanabileceği yaxiyordu yani tutunamama durumu olusabilicegi.çok tesekkur ediyorum.

Kizlarrrrr mrb.adeetimin 13.günü t çizgisi c ye yakin olduğunu söylemiştim ama c kadar koyu değildi ve hic umidim kalmasada o günleri degerlendirmistik.sonraki günlerde de ovulasyon testini yaptim pozitifi göremedim.şuan adetime 4gun var bugün karnimin alt tarafından sağ kasigima doğru batma oluyor 2-3 dakikada bir.sizceee ne olabilir yarin gidip kan testi yaptirsam cikar mi çok umitlenmekte istemiyorum gerçi....:((

cvp vericek olan yok mu?

Kizlarrrrr mrb.adeetimin 13.günü t çizgisi c ye yakin olduğunu söylemiştim ama c kadar koyu değildi ve hic umidim kalmasada o günleri degerlendirmistik.sonraki günlerde de ovulasyon testini yaptim pozitifi göremedim.şuan adetime 4gun var bugün karnimin alt tarafından sağ kasigima doğru batma oluyor 2-3 dakikada bir.sizceee ne olabilir yarin gidip kan testi yaptirsam cikar mi çok umitlenmekte istemiyorum gerçi....:((

varsa çıkabilir kan testi ile ama bence beklemek daha iyi senin için

Herkese merhaba , ben burada yeniyim bebek konusundada çok yeniyim hala çalışmalar devam etmekte , bu ay ovulasyon testine başladım ama birşeyi atlamışım sabah idarıyla yapılmıyormuş ben yaptım malesef ve 10.gün bugün hala silik bu yumurtlama dönemi 12.günde başlıyor diyor herkes yarın ilk idrarımla yapmıcam kaçırmışmıyımdır acaba yardımcı olur musunuz bana lütfen :(

Herkese merhaba , ben burada yeniyim bebek konusundada çok yeniyim hala çalışmalar devam etmekte , bu ay ovulasyon testine başladım ama birşeyi atlamışım sabah idarıyla yapılmıyormuş ben yaptım malesef ve 10.gün bugün hala silik bu yumurtlama dönemi 12.günde başlıyor diyor herkes yarın ilk idrarımla yapmıcam kaçırmışmıyımdır acaba yardımcı olur musunuz bana lütfen :(

yumurtlama kisiden kisiye degisiyor. eger adetleriniz duzenliyse henuz kacirmadiniz. teste devam. eger clear blue kullanmiyorsunuz (sadece o testte sabah ilk idrarla yapiliyor) ilk idrarla yapamazsiniz. 3 saate yakin hic sivi almayin ve idrarinizi tutun, sonra testi tekrarlayin. her gun ayni saatte yapmaya ozen gosterin

arkadaşlar merhaba, epeydir sizleri ve harika paylaşımlarınızı takip ediyorum. ben 3 aydır bebek çalışmalarındayım. bu ay ovulasyon testi yaptım ilk kez. ikinci çizgi çıktı, günden güne koyulaştı koyulaştıııı yarın eşit renkte olacak galiba derken tam koyulaşmadan silikleşti ve adet oldum:14::14::14::14::14::14::14::14: önceki aylarda ağrılarımı ve adetimi dikkate alarak teması artırmıştık. bö
yle olup sorun fiziksel bi sorun yaşamadan hamile kalan var mı? o çizgi niçin silindi? neler oluyoru içimdeeeeeeee:14::14::14: yarın doktorumla görüşeceğim çok korkuyorum kötü bişey çıkmaz umarım....... çok zormuş bu iş uzadıkça streside artıyor...

bebeğin tutunamamış sadece...

yumurtlama kisiden kisiye degisiyor. eger adetleriniz duzenliyse henuz kacirmadiniz. teste devam. eger clear blue kullanmiyorsunuz (sadece o testte sabah ilk idrarla yapiliyor) ilk idrarla yapamazsiniz. 3 saate yakin hic sivi almayin ve idrarinizi tutun, sonra testi tekrarlayin. her gun ayni saatte yapmaya ozen gosterin

Adetimi takip etmiştim düzenli çok şükür. laboquick testini kullanıyorum ve idrarla ilgili bir bilgi yoktu üzerinde yada çok karışık ben anlamadım ama içime su serptin çok teşekkür ederim yarın ilk idrar yok :) 3.günümde başladım bugün 10.gün öğlen 11de yapıyordum düzenli olarak tabi ilk idrarımla peki bugün tekrar yapamam sanırım dimi ?? sıvıda aldım saatte çok geçti offf ya ne cahilim ben :(

Adetimi takip etmiştim düzenli çok şükür. laboquick testini kullanıyorum ve idrarla ilgili bir bilgi yoktu üzerinde yada çok karışık ben anlamadım ama içime su serptin çok teşekkür ederim yarın ilk idrar yok :) 3.günümde başladım bugün 10.gün öğlen 11de yapıyordum düzenli olarak tabi ilk idrarımla peki bugün tekrar yapamam sanırım dimi ?? sıvıda aldım saatte çok geçti offf ya ne cahilim ben :(
Biraz geç yazıyorum ama lh hormonu sabah saatlerinde başlar ve saat ilerledikçe pik yapar artar kahvaltıdan sonra 2.3 saat su içme wc gitme öğlen 14 gibi yapmanı tavsiye ederim koyulasmaya başlayınca 4 saatte bir sabah saatlerinde yapma akşama kadar yükselir ve kaçırır sın henüz öyle yaptım akşam 8de t çok koyu çıktı canım

:) ovulasyon testinin silikleşmesinden bahsetmiştim o zamanlar ama progesteron testi yaptırmıştım yumurtlamıştım herşey yolunda idi ve bebişim benimle 2aylık oldu.çok mutluyum Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu

demek üstüne gördün muhabbeti varya öle olmuş sanki iianan çok sevindim herşey gönlünce olsun...:49:

cvp vericek olan yok mu?

merhaba arkadaşım aynı durumu bende yaşamıştım 2 ay önce ovul.testim eşit koyulukta değildi ama ben pimpiriklenip progesteron testi yaptırdım güzel yumurtlamışsın dedi doktorum. adete kadar kasık, karın ağrısı yaşadım ama psikolojiktir diye aldırmadım pek.adet günüm geldiğinde aynı adet ağrısı başlayınca sabahtan akşama kadar ağladım üstelik ama bi türlü gelmeyince akşam test yaptım pozitifti gözlerime inanamadım:))) 2aydır bebişim benimle.inşallah senin bebeğinde seninledir. bu arada ben 4.ayda tutturdum ne zamanki Allahım senden gelene razıyım dedim Allaha havale ettim rahat bıraktım kendimi o ay bebeğim geldi. sıkma kendini zor biliyorum ama elden gelen bişey yok.

ovulasyon testi kullaniyorsaniz gun asiri iliski yerine bekleyin o gunlerde yapin, spermlerin kaliteli olmasi gerekir. kolay gelsin, umarim topik ugurlu gelir, buradan hamilelik haberinizi aliriz.
Spermler uzun süre biriktiğinde içerde ölüyor o yüzden gün aşırı ilişki ile yenilenmeleri gerekiyor doktorum söylemişti.bu sayede hamile kalan tanıdıklarim var çok iyi bir doktordan çok sağlam bir bilgi bu. Allah isteyen herkese bekletmeden bebiş sahibi olmayı kısmet etsin sevgiler...

arkadaşlık 3 gün önce öğrendim bebişimi.geçen ay hem ovulasyon testi kullandım hemde meryem suresini okumaya başladım.13 aydır özlemini çekiyorduk.çok şükür rabbim verdi.allah herkesin kucağını doldursun.ve herkes bu sureyi inanarak okusun.rabbim verecektir inş.şimdi bebişim 3 haftalık :)

arkadaşlık 3 gün önce öğrendim bebişimi.geçen ay hem ovulasyon testi kullandım hemde meryem suresini okumaya başladım.13 aydır özlemini çekiyorduk.çok şükür rabbim verdi.allah herkesin kucağını doldursun.ve herkes bu sureyi inanarak okusun.rabbim verecektir inş.şimdi bebişim 3 haftalık :)

Allah cc. sağlıkla kucağına almanı nasip etsin.Bu ay bende Meryem Suresini okuyorum.İncir+havuç kürü yapıyorum ve ovulasyon testiyle yumurtlamamı takip ediyorum.Rabbim isteyen herkese hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin,ben de dahil :)

Kızlar dün 17. günümdü sanırım bugün yumurtlayacağım teste göre.Bugünü henüz yapmadım saat 4'te yapıyorum testleri,bu yüzden çizgilerin bugün silikleşip silikleşmeyeceğini henüz bilmiyorum.

$20140214_161859.webp $20140214_161851.webp $20140214_161831.webp

Allah cc. sağlıkla kucağına almanı nasip etsin.Bu ay bende Meryem Suresini okuyorum.İncir+havuç kürü yapıyorum ve ovulasyon testiyle yumurtlamamı takip ediyorum.Rabbim isteyen herkese hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin,ben de dahil :)

Kızlar dün 17. günümdü sanırım bugün yumurtlayacağım teste göre.Bugünü henüz yapmadım saat 4'te yapıyorum testleri,bu yüzden çizgilerin bugün silikleşip silikleşmeyeceğini henüz bilmiyorum.

Eki Görüntüle 978531 Eki Görüntüle 978532 Eki Görüntüle 978533

Testlerdeki cizgiler hep birbirine yakin. Bendw bu ay ilk kez test kullanıyorum yarin 15. Gunun testini yapıcam. Ama 12. Gunku test en belirgini.tabi senin 17. Gunku testin kadar koyu degil. Sen yumurtlama belirtisini farkettin mi peki?? Mesela ben 12 ve 13. Gun farkettim.

Eki Görüntüle 978531 Eki Görüntüle 978532 Eki Görüntüle 978533

18. gün çizgi silik olursa 17. gün yumurtlama olmuştur.daha doğrusu yumurtlama çizginin en koyu olduğu günden yaklaşık 24 saat sonra oluyor diye biliyorum.

Back
X