Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

halaa adet olamadim. ama olckmis gibi gogusler sis. benim adet baslayinca belim agrir ama simdi agrio adet degilim. ellerim sisti alyansi cikaraiyorum. bilmiorm hepsi bi,anda etkilermi
Erken hamilelik belirtileri cnm adet olcakmis gibi olursn ama adet olmazsin goguslerin siser acir hadi insaAllah ben umutluyum bebegin seninle

Kızlar Merhaba
hanı derler ya yumurtlama oncesı kız sonrası erkek cocuktur dıye bu oran burda nedır merak ettım.
Sızlerden bır rıcam olucak Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalanlar,teste cızft cızgıyı gordukten sonra kac kere ılıskı oldu bebeginizin cınsıyetı nedır ?
yumurtlama gunu tek ılıskı deneyenler ozelıkle testte cıfc cızgıyı goruncemı denemenız oldu yosa sılıklesıncemı ?Bebeğinizin Cinsiyeti nedir?
Bir ayda iki ilişki oldu ovulasyon testinde pozitifi gördüm sabah bi o hece oldu bi de ertesi gece ve oğlum oldu.

Yüksek ihtimal olur ve erkek olur :)

bir kızım var 2.5 yaşında tabi herkes bi kız bi erkek istyer ama sağlıklı olsunda gerisi önemli değil. inşallah olur. psikolojik hemen göğüslerim acımaya başladı :D kaç gün önce test yapsam acaba. ilkinde 8 9 gün falan vardı yapıp ögrenmiştim :D

Kızlar adetin ilk gününden başlayarak saydığımda 11.günümdeyim bugün iki tane ovulasyon testi ile ilki 12.00 da ikincisi de 13.30da aralarında bir buçuk saat olmasın ve sıvı almama rağmen çok daha koyu çıktı ve akıntım başladı yarın testte pik i görmeyi bekliyorum

Eklentiler

• IMG_20180921_142503_745.webp
    IMG_20180921_142503_745.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 112
  • IMG_20180921_141711_683.webp
    IMG_20180921_141711_683.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 108
bir kızım var 2.5 yaşında tabi herkes bi kız bi erkek istyer ama sağlıklı olsunda gerisi önemli değil. inşallah olur. psikolojik hemen göğüslerim acımaya başladı :KK70: kaç gün önce test yapsam acaba. ilkinde 8 9 gün falan vardı yapıp ögrenmiştim :KK70:
Benim De 27aylık bi oğlum var ben de sağlıkla ve keyifle br kız istiyorum :) bu yüzden hep ovulasyon dan önce ilişkiye giriyorum. Ovulasyon testinde piki yani çok koyuyu gördüğün günden 10_11gün sonra gebelikte çıkabilir

Benim De 27aylık bi oğlum var ben de sağlıkla ve keyifle br kız istiyorum :) bu yüzden hep ovulasyon dan önce ilişkiye giriyorum. Ovulasyon testinde piki yani çok koyuyu gördüğün günden 10_11gün sonra gebelikte çıkabilir

internette 5 6 güne belli olur yazıyor. 16 17 koyuydu 18 silikti üçünüde değerlendirdim ama. dün beyaz yumurta akı gibi akıntı geldi acaba geçmi yumurtladım :(

internette 5 6 güne belli olur yazıyor. 16 17 koyuydu 18 silikti üçünüde değerlendirdim ama. dün beyaz yumurta akı gibi akıntı geldi acaba geçmi yumurtladım :KK43:
Yok canım ancak bir haftada rahme düşüyor zaten belki rahme düştükten sonraki beş altı gün denmiştir. Yumurtlama testi doğrudur akıntı öncesinde o an ya da sonrasında da gelebilir. Ya da Korunmasız ilişkiden sonraki ilk üç gün de aynı yumurtlama akıntısı gibi akıntı gelebilir biraz da agrı olabilir bunlar normaldir. Bence en erken 28&29eylülde test yap erken gebelik testi o zaman çıkar ama şimdiden ovulasyondan da koyulaşıyorsa koyulaşmafıgını takip edebilirsin.

Kızlar benim de bugün yani 22 Eylül saat 11.30 testte piki gördüğüm gün ben de dün gece 00.00da ilişki yaşadım bir daha da yapıcam çünkü kız olabilme ihtimalini arttırmak istiyorum bakalım tutacakmı:)

Eklentiler

• IMG_20180922_131708_972.webp
    IMG_20180922_131708_972.webp
    7 KB · Görüntüleme: 123
Yok canım ancak bir haftada rahme düşüyor zaten belki rahme düştükten sonraki beş altı gün denmiştir. Yumurtlama testi doğrudur akıntı öncesinde o an ya da sonrasında da gelebilir. Ya da Korunmasız ilişkiden sonraki ilk üç gün de aynı yumurtlama akıntısı gibi akıntı gelebilir biraz da agrı olabilir bunlar normaldir. Bence en erken 28&29eylülde test yap erken gebelik testi o zaman çıkar ama şimdiden ovulasyondan da koyulaşıyorsa koyulaşmafıgını takip edebilirsin.

inşallah canım teşekkürler okadar beklemek çok zor olacak pazartesi yaparım belki :D

mrb arkadaşlar bende bu ay başladım sat 26 eylül 2 ekimden beri yapıyorum ama hala aynı siliklikte :( anlıyamıyorum ben bu şeyi lütfen yardımcı olurmusunuz

Back
X