ovülasyon testi kullanıp hamile kalanlarr..

evet canim sadece bir gun iliski oldu o da o gundu testte iki kirmiziyi gorduyum gun

insallah ısteyen herkeze nasıp olur darısı basıma ben 4 aydır denıyorum bu ay ılk defa kullanacam ovulasyon testını... saglıklı mutlu yıllar nasıp etsın rabbım bebegınede sanada

insallah ısteyen herkeze nasıp olur darısı basıma ben 4 aydır denıyorum bu ay ılk defa kullanacam ovulasyon testını... saglıklı mutlu yıllar nasıp etsın rabbım bebegınede sanada

4 ay nedir ki benim ilk bebegim dushtu....ALLAH yashatmasin hic kimseye o duyguyu... INSALLAH hamile kalirsin carcabuk

Evet canım o günden 2 gün öncesini, o günü değerlendirdim.. Bir de bir gün sonrası... inşallah bu ay tutar senn gibi bebeğime kavuşurum.. :)

ahh tatlım ben hamile değilim ki ama inşallah bu ay benimde tutar bade test kullanıyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iyi bu degerlendir mutlakaaaa.... boyle koyu olmali

bu koyuluğu gördüğümüz gün mü olması lazım ilişki.benim bu şekilde olduğu gün oldu daha sonra da hiç olmadı tutarmı diye de merak ediyorum

ahh tatlım ben hamile değilim ki ama inşallah bu ay benimde tutar bade test kullanıyorum

anladım canım senin tahmini yumurtlaman ne zaman? ay inşallah bu ay hamile oluruz o zaman ikimzi de Rabbim gönlümüze göre verir inşallah :)

bu koyuluğu gördüğümüz gün mü olması lazım ilişki.benim bu şekilde olduğu gün oldu daha sonra da hiç olmadı tutarmı diye de merak ediyorum
ben bu gunu ve iki gun sonrani da degerlendirmistim ne olur ne olmaz diye ... tutacagi varsaa rabbim nasip ettiyse tutacaktir cunki bu koyulu gorduyumuzden sonra 12-24 saat icinde yumurtluyoruz... spermlerde vucudumuzda 2-3 gun yasaya biliyor yani o gunden sonra iliski olmasa bile vucudunda spermler oluyor ... iliskiden sonra shansi artirmak icin bi yarim saat sirt ustu yatarsak ve vajinani icini asla suyla yikamazsak RABBIM de nasip ederse hamile kalma shansin buyuk... eger hamile kalirsan bana da ver bu mujdeli haberi ....)))) hayirlisi olsun

ben 2 gün çift çizgiyi gördüm pazartesi ve salı bu 2 günde oldu ilişki ama çarşamba perşembe müsait degildik olmadı.kafama takıldı o yüzden olmadı bugün deneriz tekrar umarım tutar.çok teşekkür ettim canım verdiğin bilgi için ben 3 aydır kullanıyorum 3 aydır ilk kez çift çizgiyi gördüm o da bu ay klomen kullandım onun etkisidir diye düşünüyorum.inşallah en kısa zamanda bilgi verebilirim hamileyim diye

anladım canım senin tahmini yumurtlaman ne zaman? ay inşallah bu ay hamile oluruz o zaman ikimzi de Rabbim gönlümüze göre verir inşallah :)

bazı yerlerde 10 nisan bazı yerlerde 12 nisan ayy ağzından bal damlıyor inşallah rabbim bu hayr mübarek cuma gününde kabul etsin dualarimzi

INSALLAH canim benim...bekliycem mutlu haberleriniiii

INSALLAH canim benim...bekliycem mutlu haberleriniiii

canım sana bırsey sorcam ayın 8 ve 9 u gayet nettı cızgı koyulukta net ben bu gunlerı degerlendırdım ama bugun yanı ayın 10 da calısma yok cunku nobetcıyımm ama dun kasık agrılarım oldu baya ben dunn yumurtanın catladıgını dusunuyorum ama ınsallah tutarr sen ne dıosun deneyımlı bırı olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…