canım sana bırsey sorcam ayın 8 ve 9 u gayet nettı cızgı koyulukta net ben bu gunlerı degerlendırdım ama bugun yanı ayın 10 da calısma yok cunku nobetcıyımm ama dun kasık agrılarım oldu baya ben dunn yumurtanın catladıgını dusunuyorum ama ınsallah tutarr sen ne dıosun deneyımlı bırı olarak
tutma shansi yuksek yine soyluyorum ALLAH nasip ettiyse tutacaktir.... yumurta catladigi an iliskide bulunmak shart deil ... yumurta catladiginda icinde canli spermlerin bulunmasi onemli ... spermlerde vucudumuzda 3-4 gun kala biliyor... o yuzden diyorum nasipse tutacaktir hic kafana takma kafaya cok takincada olamaya biliyor... hayirlisi olsun de
tutma shansi yuksek yine soyluyorum ALLAH nasip ettiyse tutacaktir.... yumurta catladigi an iliskide bulunmak shart deil ... yumurta catladiginda icinde canli spermlerin bulunmasi onemli ... spermlerde vucudumuzda 3-4 gun kala biliyor... o yuzden diyorum nasipse tutacaktir hic kafana takma kafaya cok takincada olamaya biliyor... hayirlisi olsun de
bnde ovulasyon testiyle öğrendm adetimden bi gün önce aynı ovulasyondaki gb hatta daha da koyuydu 2. çizgi gebelik testi yaptm onda açık pembe belli belirsizdi adet günümde beta hcg yaptrdm 96 ydı :) hatta ben ovulasyon olduğu gunu ve sonrasını değerlendremedim çünkü eşim şehir dışına çıkması gerekiyodu bzm ovulasyondan 1 gün önce oldu :) az kaldı kızıma kavuşmama inşallah darısı başınıza. hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza
Mrb kızlar bu Ovulasyon testlerinin içinde bir test mi oluyor daha fazlamı oluyor..fiyatını bilen varmı..birde önereceğiniz bi marka fln varsa yazarmısınız
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allah bagıslasın peki kaçıncı günde çift çizgiyi gördünüz..takvime göre benim yarın yumurtlama günüm bugün test yaptım ama çift çizgiyi göremedim umarım yarın görürüm artık
Mrb kızlar bu Ovulasyon testlerinin içinde bir test mi oluyor daha fazlamı oluyor..fiyatını bilen varmı..birde önereceğiniz bi marka fln varsa yazarmısınız
kızlar mrh bende ovulasyon testiyle hamile kaldım 11. gün doktora gittim 13 mm yumurta vardı sonra 12.gün ovuasyon testi yapım çift çizgi çıktı o gün ve bir gün snra ilişki oldu ve hamile kaldım hala saklıyorum
Ben de bu ay kullanacağım bakalım takvime göre 26nisan yumurtlama günüm ama testte ne zaman çıkar bilmiyorum bi ay sonra belli olur yazarım buraya yine