- 30 Nisan 2023
- 2.868
- 3.026
- 63
- 32
- Konu Sahibi Zeytin_zey
-
Muhtemelen 21 Ekimde pik olmuş ve de 22 Ekimde çatlama olmuş gibi görünüyor. Test yapmadığınız için kesin diyemeyiz ama büyük ihtimalle öyle olmuş gibi duruyor.Hanımlar 21i yani dün ovülasyon testi yapamadım. Tam ne zaman pik yaptı bilmiyorum, sizce bugünü de değerlendirmeli miyim. Yorumunuz nedir, 16sından beri 2 günde bir birliktelik ile değerlendirdim bu süreçten sonra napmalıyım yapmam gereken bi şey var mı
Merhaba, bende ovülasyon testi kullanmaya başladım bu şekilde arka arkaya koyu iki çizgi görüyorum yorumlayabilir misiniz?Muhtemelen 21 Ekimde pik olmuş ve de 22 Ekimde çatlama olmuş gibi görünüyor. Test yapmadığınız için kesin diyemeyiz ama büyük ihtimalle öyle olmuş gibi duruyor.
Merhaba. Pik olmuş ama birkaç gündür pik devam etmiş, çatlamamış gözüküyor. Havuç mu yeseniz? Muhtemelen bugün çatlar diye düşünüyorum. Bir de karşılaştırma yapmak için en altın bir üstteki testin ilk çekilmiş hali var mı elinizde?Merhaba, bende ovülasyon testi kullanmaya başladım bu şekilde arka arkaya koyu iki çizgi görüyorum yorumlayabilir misiniz?
İnanın hiç bilmiyorum ye derseniz yerimPik olmuş ama birkaç gündür pik devam etmiş, çatlamamış gözüküyor. Havuç mu yeseniz?
Çatlama için havuç tavsiye ediliyor, isterseniz yiyin bir zararı da yok.İnanın hiç bilmiyorum ye derseniz yerim
Bir de sağ kaşığımda sürekli bi ağrı hissediyorumİnanın hiç bilmiyorum ye derseniz yerim
onun ilk çekilmiş hali maalesef yok en alttakini hemen fotoğraf çekmeden 10-15 dk evvel yapmıştım tıpkı onun gibiydi diye hatırlıyorumMerhaba. Pik olmuş ama birkaç gündür pik devam etmiş, çatlamamış gözüküyor. Havuç mu yeseniz? Muhtemelen bugün çatlar diye düşünüyorum. Bir de karşılaştırma yapmak için en altın bir üstteki testin ilk çekilmiş hali var mı elinizde?
Çatlamak üzere demek ki. Bana da alttaki ile üstteki az çok aynı gibi geldi. Silikleşirse eskisine göre çatladığını anlarsınız. T çizgisi hala c'den daha koyu duruyor. T, c ile eşit koyulukta ya da daha silikleşirse çatlamış demektir.Bir de sağ kaşığımda sürekli bi ağrı hissediyorum
onun ilk çekilmiş hali maalesef yok en alttakini hemen fotoğraf çekmeden 10-15 dk evvel yapmıştım tıpkı onun gibiydi diye hatırlıyorum
Anladım. Bu kadar uzun sürmesi normal mi sizceÇatlamak üzere demek ki. Bana da alttaki ile üstteki az çok aynı gibi geldi. Silikleşirse eskisine göre çatladığını anlarsınız. T çizgisi hala c'den daha koyu duruyor. T, c ile eşit koyulukta ya da daha silikleşirse çatlamış demektir.
Üstteki testlerin ilk halini görmedim. O yüzden bekledikçe koyulaşmış da olabilir 24 ve 25. 24 zaten pike yakın pik değil gibi de 25'i bilemedim pik gibi bu haliyle. Herkesin de pikin ertesi günü çatlayacak diye bir kaide yok sonuçta. Genelde 24-36 saate çatlar ama 2 günü de bulduğu olur. Bakalım bugün çatlar belki de. Çatlamazsa ve sıkıntı veriyorsa bir kadın doğuma gitmeniz gerekebilir.Anladım. Bu kadar uzun sürmesi normal mi sizce
ilginiz için çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizden. Yarın tekrar bir test yaparım yine kopkoyu bir çizgi çıkarsa hemen doktora giderimÜstteki testlerin ilk halini görmedim. O yüzden bekledikçe koyulaşmış da olabilir 24 ve 25. 24 zaten pike yakın pik değil gibi de 25'i bilemedim pik gibi bu haliyle. Herkesin de pikin ertesi günü çatlayacak diye bir kaide yok sonuçta. Genelde 24-36 saate çatlar ama 2 günü de bulduğu olur. Bakalım bugün çatlar belki de. Çatlamazsa ve sıkıntı veriyorsa bir kadın doğuma gitmeniz gerekebilir.
Ay o kadar yemenize gerek yokilginiz için çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizden. Yarın tekrar bir test yaparım yine kopkoyu bir çizgi çıkarsa hemen doktora giderimyarına kadar da 2 kilo havuç
Kasık ağrım geçince tekrar yapayım dedim bu sefer silikleşti havuç işe yaradı galibaAy o kadar yemenize gerek yok. Birkaç tane yeter. Rica ederim amin cümlemizden.
Genelde kuruma çizgisi diyorlar adetinizin gecikmesini bekleyin inşallah pozitiftir.Hanımlar bu testi çok erken yaptım, adetime daha 4 5 gün var, ilk 10 dk bi şey yoktu ama sonra bu silik şey çıktı. İdrarı fazla damlattım diye mi oldu. Saatler sonra böyle olması normal mi bakar mısınız
Sevindim adınıza. Hayırlısıyla olur inşallah.Kasık ağrım geçince tekrar yapayım dedim bu sefer silikleşti havuç işe yaradı galiba
Allah razı olsun , aminSevindim adınıza. Hayırlısıyla olur inşallah.
Evet idrar çok gelince abidik gubidik çizgiler çıkabiliyor. Isterseniz bir erken gebelik testi yapın. Freely erken gebelik testi kullandım ben birkaç kere hiç kuruma çizgisi veya yalancı pozitif görmedim. Bir de idrar çok gelince, pamuklar idrarı kustuğu için kontrol çizgisinin kırmızılığı dağılıyor.Hanımlar bu testi çok erken yaptım, adetime daha 4 5 gün var, ilk 10 dk bi şey yoktu ama sonra bu silik şey çıktı. İdrarı fazla damlattım diye mi oldu. Saatler sonra böyle olması normal mi bakar mısınız
Teşekkür ediyorum, gecikme beklemeden yapmamalıydım. Adet olacak mıyım onu bekleyeceğim, dayanamazsam dediğiniz testi alayım. Sadece bu ara önce kasık ağrısı sonra baş ağrısı üşütmediğimi bildiğim halde gaz çok fazla oldu. Ama bunlar regl belirtisi de olur umutlanmamaya çalışıyorum ben deEvet idrar çok gelince abidik gubidik çizgiler çıkabiliyor. Isterseniz bir erken gebelik testi yapın. Freely erken gebelik testi kullandım ben birkaç kere hiç kuruma çizgisi veya yalancı pozitif görmedim. Bir de idrar çok gelince, pamuklar idrarı kustuğu için kontrol çizgisinin kırmızılığı dağılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?