Canım aynı saatlerde mi yapıyorsun? Yaptıktan ne kadar önce sıvı alımını kesiyosun?Merhaba kızlar
Benim regl 13. Günde yaptığım ve 14. Günde yaptığım test aşağıdaki gibi
Yani 13. Günde 2. Çizgi hafif belirgindi 14. Günde tek çizgi çıktı
Teste 13. Gün başladım yumurtlama geçti mi ki acaba ?
Eki Görüntüle 2732025 Eki Görüntüle 2732026
Akşam 19.30 gibi yapıyorum genelde3 saat sıvı almıyorumCanım aynı saatlerde mi yapıyorsun? Yaptıktan ne kadar önce sıvı alımını kesiyosun?
Bi kaç güne yumurtlama olacak gibi görünüyor. Bugünde testi yapıp atarsanız bakarım. Ayrıca testi yapmadan 2 saat önce sıvı alımını kessenizde olur.Akşam 19.30 gibi yapıyorum genelde3 saat sıvı almıyorum
Önceki gün 2. Çizgi hafifti , dün tamamen yok olmuş bugün de deneyeyim de akşama doğru bakalım ne çıkacakBi kaç güne yumurtlama olacak gibi görünüyor. Bugünde testi yapıp atarsanız bakarım. Ayrıca testi yapmadan 2 saat önce sıvı alımını kessenizde olur.
Aynen canım lh artışı da olmuş olabilirÖnceki gün 2. Çizgi hafifti , dün tamamen yok olmuş bugün de deneyeyim de akşama doğru bakalım ne çıkacak
Olabilir belki deAynen canım lh artışı da olmuş olabilir
Merhaba canım neden 13. Gün başladığını sorabilir miyim ben 9 10 ve ya 11. Gün yumurtlama görüyorum mesela ya sende erken yumurtladıysan ve kaçırdıysan testlerine yazıkMerhaba kızlar
Canım bir de akşam 7 buçukta yapma sabah 10 dan sonra yap ya da gece 10 da videolar var bununla ilgili youtubeda izlemeni tavsiye ederimAkşam 19.30 gibi yapıyorum genelde3 saat sıvı almıyorum
Genelde 30 günde 28 günde bir adet olduğum için 13. Gün başladımMerhaba canım neden 13. Gün başladığını sorabilir miyim ben 9 10 ve ya 11. Gün yumurtlama görüyorum mesela ya sende erken yumurtladıysan ve kaçırdıysan testlerine yazık
O zaman daha mı iyi sonuç veriyor ?Canım bir de akşam 7 buçukta yapma sabah 10 dan sonra yap ya da gece 10 da videolar var bununla ilgili youtubeda izlemeni tavsiye ederim
Kuzum aynı sorun bende de vardı yarın beklenen adet günüm bugün ama pik çok geç yumurtluyorum devam et senMerhaba kızlar
Daha net cevap alırsın canımO zaman daha mı iyi sonuç veriyor ?
Bende geçen ay ortadaki günlerde yaptım hiç pik olmadı bıraktım sonra da regl oldumBazen yumurtlama gec olur. Ben gebelik düşündüğüm ilk ay adetin 15inde diger aylar hep 19-21i arasında pik gördüm. Birinde hic pik göremeden adet oldum hatta. İmkaniniz varsa gündüz saatlerinde testi yapsaniz daha iyi olabilir öyle öneriliyor, bir de 3 saat degil 1-2 saat arasi sıvı alımını kesseniz yeterli
Niye böyle oluyor kiKuzum aynı sorun bende de vardı yarın beklenen adet günüm bugün ama pik çok geç yumurtluyorum devam et sen
Bir de akşam 10 da deneyeyimDaha net cevap alırsın canım
Kaçırmış olabilirsiniz, adet bittikten 2-3 gün sonra başlayıp pik görene kadar hergun yapmanız lazım. Yumurtlama akıntısını farkediyomusunuzBende geçen ay ortadaki günlerde yaptım hiç pik olmadı bıraktım sonra da regl oldum
Gündüz deneyin en cok lh hormonu gündüz salgılanır. Hergun aynı saatte ve gündüz saatlerindeBir de akşam 10 da deneyeyim
Geç yumurtluyorsun olabilir çok normal devam et bak pik göreceksin devam et bir ay bile sürebilir 30 tane ovulasyon testim bitti bu ay yenisini aldım yetmedi bile takip etmeyeNiye böyle oluyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?