Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi neden hep negatif çıkıyor

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım en doğrusu bence saat 3 gibi felan yapmak.. Ben öyle yaptım yumurtlama gününü yakaladım inşallah tutar bişiler de bide adetten sonra 8. Günde yaptım ilkini direk o gün t c den daha koyu çıktı bende şaşırdım yani 8. Gün çatlamşım yani 23 kasımda sonrasında da çizgilerin rengi açıldı tabi

Hangisini değerlendirdin Canım ?

Yok hiç bir şey yemedim denemedim
Ben 5 aydır gebelik istiyorum ve ilk aydan beri çeşitli kürler deniyorum çünkü daha gebelik düşünmüyoken bi kere doktora gittigimde yumurtaliklarin tembel demisti. Bu yüzden yumurtanın düzgün gelişmediğini düşünüyorum. Sadece 1 ay herhangi bişey yeyip içmedim o ay pik olmadi, çok koyulasti ama pik degildi, o şekilde gecti adet oldum

Ne kadardır deniyorsunuz ?

Eşinizde doktora gitti mi

Bende pik görsem deneyeceğim ama
Hep mi böyle oluyo sadece bu ay mı? Ne zamandır cocuk düşünüyosunuz doktora gittiniz mi hiç? Ben kendi mantıgımca şöyle düşünüyorum pik göremeyince yumurta yeterince gelismedi veya kaliteli değil. O yüzden çeşitli kürler deniyorum her ay. Bu ay mesela 1 hafta soğan suyu ictim adetten sonra. Adet baslarken naturallen macun yemeye başladım bir de böğürtlen kökü suyu ictim rahim güçlendiriyormus. Hacamat yaptırdım bel ve kasık bölgemden, yumurtaliklara giden damarlari uyarıp kan akışını sağlıyor diye. İncir yedim vs derken adetin 19. Günü pik oldu, degerlendirdik bekliyoruz bakalim. Bircok sey yaptım yine olmazsa doktor yollari görünüyor

Ben bal tarçın kürü düşünüyorum

Doktora gittik de eşimde sperm sorunu var bende de prolsktin vardı ama doktor doğal yolla olmasına engel değil dedi
3 ay testle deneyeceğim olmazda yumurta takibi aşılama düşünüyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…