O akıntı gelmedi işte o yüzden 13. Gün başladımKaçırmış olabilirsiniz, adet bittikten 2-3 gün sonra başlayıp pik görene kadar hergun yapmanız lazım. Yumurtlama akıntısını farkediyomusunuz
Gündüz pek Fırsat olmuyor ki işte olduğum içinGündüz deneyin en cok lh hormonu gündüz salgılanır. Hergun aynı saatte ve gündüz saatlerinde
Ben devam edeyim en iyisiGeç yumurtluyorsun olabilir çok normal devam et bak pik göreceksin devam et bir ay bile sürebilir 30 tane ovulasyon testim bitti bu ay yenisini aldım yetmedi bile takip etmeye
Canım en doğrusu bence saat 3 gibi felan yapmak.. Ben öyle yaptım yumurtlama gününü yakaladım inşallah tutar bişiler de bide adetten sonra 8. Günde yaptım ilkini direk o gün t c den daha koyu çıktı bende şaşırdım yani 8. Gün çatlamşım yani 23 kasımda sonrasında da çizgilerin rengi açıldı tabiMerhaba kızlar
Benim regl 13. Günde yaptığım ve 14. Günde yaptığım test aşağıdaki gibi
Yani 13. Günde 2. Çizgi hafif belirgindi 14. Günde tek çizgi çıktı
Teste 13. Gün başladım yumurtlama geçti mi ki acaba ?
Eki Görüntüle 2732025 Eki Görüntüle 2732026
Saat 1 de içmeyi kesiyorum tuvalete de en son 12 buçuk da giriyorum 4 4buçuk arası yapıyorumBen devam edeyim en iyisi
Hani saatte yapıyorsunuz
Bazı aylar yumurtlama olmuyomus belki öyledir sizin de bu ay. Yumurtlama icin biseyler yeyip iciyo musunuzO akıntı gelmedi işte o yüzden 13. Gün başladım
Hangisini değerlendirdin Canım ?Canım en doğrusu bence saat 3 gibi felan yapmak.. Ben öyle yaptım yumurtlama gününü yakaladım inşallah tutar bişiler de bide adetten sonra 8. Günde yaptım ilkini direk o gün t c den daha koyu çıktı bende şaşırdım yani 8. Gün çatlamşım yani 23 kasımda sonrasında da çizgilerin rengi açıldı tabi Eki Görüntüle 2732245
Bi de öyle deneyemSaat 1 de içmeyi kesiyorum tuvalete de en son 12 buçuk da giriyorum 4 4buçuk arası yapıyorum
Yok hiç bir şey yemedim denemedimBazı aylar yumurtlama olmuyomus belki öyledir sizin de bu ay. Yumurtlama icin biseyler yeyip iciyo musunuz
İlkini ve diğer günleride değerlendirdim gün aşırı bat 8 aralık beklemedeyim halaHangisini değerlendirdin Canım ?
Ben 5 aydır gebelik istiyorum ve ilk aydan beri çeşitli kürler deniyorum çünkü daha gebelik düşünmüyoken bi kere doktora gittigimde yumurtaliklarin tembel demisti. Bu yüzden yumurtanın düzgün gelişmediğini düşünüyorum. Sadece 1 ay herhangi bişey yeyip içmedim o ay pik olmadi, çok koyulasti ama pik degildi, o şekilde gecti adet oldumYok hiç bir şey yemedim denemedim
Ne kadardır deniyorsunuz ?Ben 5 aydır gebelik istiyorum ve ilk aydan beri çeşitli kürler deniyorum çünkü daha gebelik düşünmüyoken bi kere doktora gittigimde yumurtaliklarin tembel demisti. Bu yüzden yumurtanın düzgün gelişmediğini düşünüyorum. Sadece 1 ay herhangi bişey yeyip içmedim o ay pik olmadi, çok koyulasti ama pik degildi, o şekilde gecti adet oldum
İnşallah tutmuşturİlkini
İlkini ve diğer günleride değerlendirdim gün aşırı bat 8 aralık beklemedeyim hala
İnşaalllahhhİnşallah tutmuştur
5 aydir deniyoruz 5. Ay bu ay. Önümüzdeki adette ikimiz de gidicez doktora artık fazla gecikmemek adınaNe kadardır deniyorsunuz ?
Eşinizde doktora gitti mi
5 aydır ovulasyon testi ile mi deniyorsunuz5 aydir deniyoruz 5. Ay bu ay. Önümüzdeki adette ikimiz de gidicez doktora artık fazla gecikmemek adına
Evet bir tek bu ay sipariş etmemistim ama akıntıyı gördükten sonra aldim eczaneden test ve yaptim pik gördüm5 aydır ovulasyon testi ile mi deniyorsunuz
Bende pik görsem deneyeceğim amaEvet bir tek bu ay sipariş etmemistim ama akıntıyı gördükten sonra aldim eczaneden test ve yaptim pik gördüm
Hep mi böyle oluyo sadece bu ay mı? Ne zamandır cocuk düşünüyosunuz doktora gittiniz mi hiç? Ben kendi mantıgımca şöyle düşünüyorum pik göremeyince yumurta yeterince gelismedi veya kaliteli değil. O yüzden çeşitli kürler deniyorum her ay. Bu ay mesela 1 hafta soğan suyu ictim adetten sonra. Adet baslarken naturallen macun yemeye başladım bir de böğürtlen kökü suyu ictim rahim güçlendiriyormus. Hacamat yaptırdım bel ve kasık bölgemden, yumurtaliklara giden damarlari uyarıp kan akışını sağlıyor diye. İncir yedim vs derken adetin 19. Günü pik oldu, degerlendirdik bekliyoruz bakalim. Bircok sey yaptım yine olmazsa doktor yollari görünüyorBende pik görsem deneyeceğim ama
Ben bal tarçın kürü düşünüyorumHep mi böyle oluyo sadece bu ay mı? Ne zamandır cocuk düşünüyosunuz doktora gittiniz mi hiç? Ben kendi mantıgımca şöyle düşünüyorum pik göremeyince yumurta yeterince gelismedi veya kaliteli değil. O yüzden çeşitli kürler deniyorum her ay. Bu ay mesela 1 hafta soğan suyu ictim adetten sonra. Adet baslarken naturallen macun yemeye başladım bir de böğürtlen kökü suyu ictim rahim güçlendiriyormus. Hacamat yaptırdım bel ve kasık bölgemden, yumurtaliklara giden damarlari uyarıp kan akışını sağlıyor diye. İncir yedim vs derken adetin 19. Günü pik oldu, degerlendirdik bekliyoruz bakalim. Bircok sey yaptım yine olmazsa doktor yollari görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?