- 2 Aralık 2017
- 6.091
- 8.306
- 198
Eşiniz de keçiboynuzu vs tuketsin biliyosunuzdur zaten çeşitli vitaminler var ama en az 3 aylık kullanımda farkediyo diye duymuştum. Prolaktin icin Saraçoğlu i bitki öneriyodu ama tam aklımda yok onu araştırın bence, incirden de uzak durun. Yumurta gelişimi icin bal tarçın çörekotu karışımını ben de yedim 2 ay, pik de gördüm o aylar ama hamilelik nasip olmadı henüz.Ben bal tarçın kürü düşünüyorum
Doktora gittik de eşimde sperm sorunu var bende de prolsktin vardı ama doktor doğal yolla olmasına engel değil dedi
3 ay testle deneyeceğim olmazda yumurta takibi aşılama düşünüyorum artık
Doktora gitmek için adeti mi bekliyorsunuz ?Eşiniz de keçiboynuzu vs tuketsin biliyosunuzdur zaten çeşitli vitaminler var ama en az 3 aylık kullanımda farkediyo diye duymuştum. Prolaktin icin Saraçoğlu i bitki öneriyodu ama tam aklımda yok onu araştırın bence, incirden de uzak durun. Yumurta gelişimi icin bal tarçın çörekotu karışımını ben de yedim 2 ay, pik de gördüm o aylar ama hamilelik nasip olmadı henüz.
Bide forumda pik gördüğü halde doktor kontrolünde gelismis yumurtasi olmayanlari da okudum, belki benim de öyledir iste bu ay gebelik olmazsa belli olcak herşey bir sonraki adette
Bir de ben paket gıda çikolata Abur cubur çok tüketirimEşiniz de keçiboynuzu vs tuketsin biliyosunuzdur zaten çeşitli vitaminler var ama en az 3 aylık kullanımda farkediyo diye duymuştum. Prolaktin icin Saraçoğlu i bitki öneriyodu ama tam aklımda yok onu araştırın bence, incirden de uzak durun. Yumurta gelişimi icin bal tarçın çörekotu karışımını ben de yedim 2 ay, pik de gördüm o aylar ama hamilelik nasip olmadı henüz.
Bide forumda pik gördüğü halde doktor kontrolünde gelismis yumurtasi olmayanlari da okudum, belki benim de öyledir iste bu ay gebelik olmazsa belli olcak herşey bir sonraki adette
Yani hem gebeliğin olmadığının kesin olması icin hem de genelde adetin 3. Günü falan cagirdiklari için adeti bekliyorum. İnsallah pozitifi görürüm de gerek kalmaz ben de cok çekiniyorum hastanelerden de muayeneden de ama napiyim yumurtaliklarim tembel, bu belli veya belki esimin spermleri sorunludur bakılması lazımDoktora gitmek için adeti mi bekliyorsunuz ?
Şu sıralar adet hastanelerde çok yoğun açıkcası gitmeye de korkuyorum
Yani oyle diyolar Akdeniz tipi beslenmek lazımmış beslenme çok önemli tabiki. Bence bal tarçın çörekotu kürünü kesin yapin sizBir de ben paket gıda çikolata Abur cubur çok tüketirim
O da yumurta kalitesini etkiliyormuş Galiba
Ben randevu aldım ama bende mi adeti beklesem acabaYani hem gebeliğin olmadığının kesin olması icin hem de genelde adetin 3. Günü falan cagirdiklari için adeti bekliyorum. İnsallah pozitifi görürüm de gerek kalmaz ben de cok çekiniyorum hastanelerden de muayeneden de ama napiyim yumurtaliklarim tembel, bu belli veya belki esimin spermleri sorunludur bakılması lazım
O kür adetten sonra mı başlanıyor?Yani oyle diyolar Akdeniz tipi beslenmek lazımmış beslenme çok önemli tabiki. Bence bal tarçın çörekotu kürünü kesin yapin siz
Adetin 2. Günü başlanıyor. Doktor icin de adet olunca gel diyebilir ama bilemiyorumO kür adetten sonra mı başlanıyor?
Adet olunca mı
Oldu olacak adeti mi beklesem doktor için deAdetin 2. Günü başlanıyor. Doktor icin de adet olunca gel diyebilir ama bilemiyorum
Doktora şimdi gitseniz belki ultrasonla bakar yumurtanizin rahminizin suanki durumunu söyler ama tahminimce bisey yapmaz. Çünkü hormon testleri adetin 2.-3.-4. günlerinde yapılıyor, adet olunca gel testlerini yapalım der ve klomen vs vermek için de adetini bekletir, adete ne kadar var? Ne bilsin belki hamile kalcaksinız bu ay geç döllenme olcak vs bunu göze almaz ilac vs baslamz adeti bekletirOldu olacak adeti mi beklesem doktor için de
2-3 haftaya kadar olurum sanırımDoktora şimdi gitseniz belki ultrasonla bakar yumurtanizin rahminizin suanki durumunu söyler ama tahminimce bisey yapmaz. Çünkü hormon testleri adetin 2.-3.-4. günlerinde yapılıyor, adet olunca gel testlerini yapalım der ve klomen vs vermek için de adetini bekletir, adete ne kadar var? Ne bilsin belki hamile kalcaksinız bu ay geç döllenme olcak vs bunu göze almaz ilac vs baslamz adeti bekletir
Yani olabilir ama testleri gündüz vakti ve aynı saatlerde yapmadan tam dogru sonuç alamazsınız. Sadece testlere göre de gelişiyor gelişmiyor diye teshis koymak da ne kadar dogru bilmiyorum. Belki prolaktinin yüksek olmasi da buna sebep oluyodur. Siz bence değerlendirin gün aşırı adete kadar. Adet olunca da bal tarçın çörekotu kürüne ve Saraçoğlunun prolaktin yüksekliği icin önerdiği bitkiye de başlayın. Esiniz de simdiden kullansın takviyeler anca tesir eder. Adet bitince de ovulasyon testlerine baslayin bakalim pik olcak mi önümüzdeki ay2-3 haftaya kadar olurum sanırım
O zaman testler için adeti beklemek daha doğru sanırım
Bu arada biraz evvel yine test yaptım 2. Çizgi hafif silik çıktı yine
Bi tek çizgi çıkıyor bi ikinci çizgi hafif açık çıkıyor
Acaba benim yumurtalarım gelişmiyor mu
Eşime çakşır suyu içirmeyi düşünüyorum sperm kalitesi ve hızını arttırıyormuşYani olabilir ama testleri gündüz vakti ve aynı saatlerde yapmadan tam dogru sonuç alamazsınız. Sadece testlere göre de gelişiyor gelişmiyor diye teshis koymak da ne kadar dogru bilmiyorum. Belki prolaktinin yüksek olmasi da buna sebep oluyodur. Siz bence değerlendirin gün aşırı adete kadar. Adet olunca da bal tarçın çörekotu kürüne ve Saraçoğlunun prolaktin yüksekliği icin önerdiği bitkiye de başlayın. Esiniz de simdiden kullansın takviyeler anca tesir eder. Adet bitince de ovulasyon testlerine baslayin bakalim pik olcak mi önümüzdeki ay
Çakşır suyunu kadinlar da içebiliyor biz bi ay eşimle beraber içtik ikimize de katkisi olur diye gercekten berbat bir tadı kokusu var, inşallah sizde işe yararEşime çakşır suyu içirmeyi düşünüyorum sperm kalitesi ve hızını arttırıyormuş
Aç karna mı içiliyor ?Çakşır suyunu kadinlar da içebiliyor biz bi ay eşimle beraber içtik ikimize de katkisi olur diye gercekten berbat bir tadı kokusu var, inşallah sizde işe yarar
Evet sanırım öyleydiAç karna mı içiliyor ?
İnşallah canım ne güzel yazmışsın öyleCanım sayfalara bakamadım ama ben de 28 günde bir oluyorum genelde 13.gün yumurtluyorum ama eskiden 12.gün 11.gün yumurtladığımı hissettiğim oluyordu. Bence bu ay olmazsa bir dahaki ay 9.gün başla. İnşallah olur ve bir dahaki aya 9.günde başlamana gerek kalmaz
Bir deneyeyim bakalım içirebilecek miyimEvet sanırım öyleydi
Benimde yaptığım günden beri hep pozitif hormonal sorunum da yok neden kaynaklı olabilir yaaMerhaba kızlar
Benim regl 13. Günde yaptığım ve 14. Günde yaptığım test aşağıdaki gibi
Yani 13. Günde 2. Çizgi hafif belirgindi 14. Günde tek çizgi çıktı
Teste 13. Gün başladım yumurtlama geçti mi ki acaba ?
Eki Görüntüle 2732025 Eki Görüntüle 2732026
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?