Instagram da bi gebenin günlüğü sayfasindan aldım,vesilesi ile gebeyim. Ama kapıda ödeme yok.Kızlar bu ay ilk defa ovulasyon testi alıp denemek istiyorum fakat kapıda odemeli yer bulamadım. Acaba sizin bildiginiz var mı? Sizler nerden aldınız?
Bende biliyorum ebru hanımı ama iste kapıda ödemesi yok. Kartimda yok havale yapma imkanimda yokInstagram da bi gebenin günlüğü sayfasindan aldım,vesilesi ile gebeyim. Ama kapıda ödeme yok.
Acaba kaçıncı takipte gebe kaldınız ?Instagram da bi gebenin günlüğü sayfasindan aldım,vesilesi ile gebeyim. Ama kapıda ödeme yok.
Ozaman akakçe gitti gidiyordan n11 den falan bak laboquick ovulasyon testi kapıda ödemeli vardırBende biliyorum ebru hanımı ama iste kapıda ödemesi yok. Kartimda yok havale yapma imkanimda yok
N11 in de kapıda odemesi olmadigini biliyorum. Akakce den alisveris yapmadım acaba siz yaptiniz mi hic biliyor musunuz ?Ozaman akakçe gitti gidiyordan n11 den falan bak laboquick ovulasyon testi kapıda ödemeli vardır
Gebelik testi almıştım daha önce sorun yaşamadımN11 in de kapıda odemesi olmadigini biliyorum. Akakce den alisveris yapmadım acaba siz yaptiniz mi hic biliyor musunuz ?
Tesekkur ederim saatten dolayi gec oldu sabah iletisime gececegim hemen. Acaba siz aldiniz mi kullandiniz mi güvenilir miMerhaba , bende yeni aldım :) +90 (553) 892 83 88 bu numaradan ulaşabilirsiniz Servin hanım kapıda ödemesi var . Ve çok çok tatlı bir bayan kendisi
Evet ben şu an kullanıyorum ilk denememdi . Zaten her dk sizinle ilgileniyor wp dan sorduğunuz her soruyu cevaplıyor takibi beraber yapıyorsunuzTesekkur ederim saatten dolayi gec oldu sabah iletisime gececegim hemen. Acaba siz aldiniz mi kullandiniz mi güvenilir mi
Tamam canım teşekkür ederim insallah sabah siparis vereyim bende30 tane ovulasyon testi 3 gebelik testi 110 TL kapıda ödemeyle laboquick marka
Ben minank kurabiyeler sayfasından aldım ve çok memnunum 30 adet Ovülasyon testi 5 adet gebelik testi ve 2 adet fazladan Ovülasyon testi 80 TLTamam canım teşekkür ederim insallah sabah siparis vereyim bende
Kapıda ödemesi var mı acabaBen minank kurabiyeler sayfasından aldım ve çok memnunum 30 adet Ovülasyon testi 5 adet gebelik testi ve 2 adet fazladan Ovülasyon testi 80 TL
İletişim var mı acaba sosyal medya kullanmıyorum sakıncası olur mu numarasını yazsanız ?Ben minank kurabiyeler sayfasından aldım ve çok memnunum 30 adet Ovülasyon testi 5 adet gebelik testi ve 2 adet fazladan Ovülasyon testi 80 TL
İki aydir ust uste, ilki kimyasal oldu bu sefer ki devam ediyor çok şükürAcaba kaçıncı takipte gebe kaldınız ?
Masallah rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallahİki aydir ust uste, ilki kimyasal oldu bu sefer ki devam ediyor çok şükür
Baktım ben ama yazmıyor göremedim malesefİletişim var mı acaba sosyal medya kullanmıyorum sakıncası olur mu numarasını yazsanız ?
Evet aldım ve güvenilir aşağıdaki gibi geçen ay kontrollü gittik ama aksattığım günler oldu . Pozitif sonuç alamadım bu ay daha da üzerine düşeceğim .Tesekkur ederim saatten dolayi gec oldu sabah iletisime gececegim hemen. Acaba siz aldiniz mi kullandiniz mi güvenilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?