Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi nerden aldınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba fiyatı ne kadardi acaba guvenilirmi çok duydum oranin adını bide siz hangisini aldiniz kaset olanımi oburunumu bende hic anlamıyorum
Merhaba, 30 adet ovulasyon ve 2 adet gebelik testi kargo icinde 80 tl idi ben aldigimda, bi cok kez aldim, kargoları cok hızlı iki gun surmuyor elinde oluyor. Ben hem kaset hem sprit testi de kullandim hiçbir fark yok, guvenle alabilirsiniz. Dediğim gibi gebeligime vesile oldular iki ay ust uste, darısı size

Amin inşAllah çok teşekkür ederim

Fiyat suan 90 tl olmus ama kapida odemesi olmadigi icin ben siparis veremedim. Ama cook guvenilir bir sayfa gonul rahatligi ile alabilirsin
Evet baya baktim guvenilir birine benziyor haftaya sipariş verecegim inşAllah hamile kalırım bu ay ilk denememiz di gebelik icin olmadı maalesef eşim gorevde olduğu için 10 gün izne geliyor yumurtlamaya denk gelmedi galiba o yuzden Ovulasyon testi kullanmak istedim pekte anlamiyorum ama bakalım nasil olcak.

Kızlar bu ay ilk defa ovulasyon testi alıp denemek istiyorum fakat kapıda odemeli yer bulamadım. Acaba sizin bildiginiz var mı? Sizler nerden aldınız?
Birgebeningunlugunden alin ebru hanima gunluk foto gonderiyorum bana donus sagliyor bu konularda cok yardimci oluyor testi kullaninca aklinizda soru isaretide kalmaz en azinda tecrubeli birinden yardim almis olursunuz

Instagram da minnakkurabiyelerrr sayfasından aldım ben. Hassas testler ve ovulasyon takibi için de yardımcı oluyor.

Bende bu markayı kullandım(laboquick) canm ilk ovulasyon kullanımında hamile kaldım çok memnunum herkese tavsiye ediyorum
Nasıl kullanıldığından bahsedermisiniz acaba adetin ilk gününü 1. gün olarak mı sayıyoruz yoksa adet bittikten sonra mı 1 olarak sayıyoruz

Nasıl kullanıldığından bahsedermisiniz acaba adetin ilk gününü 1. gün olarak mı sayıyoruz yoksa adet bittikten sonra mı 1 olarak sayıyoruz
Kuzum 28 test vardı adetim bitti ertesi gün başladım elimde ki test bitinceye kadar yaptm ama ancak pik oldu çatladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…