Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi öneri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Runam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2020
1.539
1.158
83
33
Merhaba arkadaşlar. Bu ay ilk defa ovulasyon testi denemeye karar verdim. Toplu almayı düşünüyorum. Daha önce alışveriş yaptığınız, testlerde problem çıkmadığını bildiğiniz önerilere açığım. Bildiğim iki sayfa aralarında fiyat farkı ve adet farkı mevcut hangisinden alacağımı bilemedim. O yüzden sizlerin önerisine açığım

Yardımcı olabilecek yok mu?
Bugün içerisinde sipariş vermem gerekiyor

İnstagramda bir gebenin günlüğü sayfasından aldım ben geçen ay çok ilgili herşeye yardımcı olan bir bayan her sorduğunuz soruya cevap alabiliyorsunuz, verdiği bilgiler çok kıymetli yumurtlamayı kesin gösteriyor testleri ben memnun kaldım 🙏

Merhaba arkadaşlar. Bu ay ilk defa ovulasyon testi denemeye karar verdim. Toplu almayı düşünüyorum. Daha önce alışveriş yaptığınız, testlerde problem çıkmadığını bildiğiniz önerilere açığım. Bildiğim iki sayfa aralarında fiyat farkı ve adet farkı mevcut hangisinden alacağımı bilemedim. O yüzden sizlerin önerisine açığım
Laboquick sayesinde 45. Gün yumurtladığımı öğrendim. 50 li paket almıştım ben yarısından çoğu duruyor bence ideal adet

İnstagramda birgebeningünlüğü sayfası var bende her zaman ordan alıyodum ve sayfanın sahibi ebru hanım bütün sorulara msjla cevap veriyo ve öğretici önemli bilgiler paylaşıyo, testleride güvenilir kesinlikle orayı öneririm canım👍🏼

Ebru hanımın testleri ne kadar içinde kaç tane var

Back
X