Benimki pik günü aynı renkteydi iki çizgide ekliyorum fotokızlar bugun şeffaf ve uzayan bir akıntım var. düzenli olarak her gün ovulasyon testi yapıyorum. sizce en sondaki test pik mi? Yapay zeka pik diyor ama ben emin olamadım çünkü control testinden daha koyu olması gerekiyor diye biliyordum birde siz bakar mısınız
Bu en koyu halinden sonra ki gün yaptınız mı nasıl oldu rengi silikleşti mi? En koyu olduğu günü mü değerlendirmek lazım yoksa tekrar silikleşmeye başladığı günü mü değerlendirmek lazım? Ben de bu ay ilk defa yapıyorum bilmiyorum pekBenimki pik günü aynı renkteydi iki çizgide ekliyorum foto
Koyu olduğu günü ertesi günü ve silikleştiği günü değerlendirmelisinBu en koyu halinden sonra ki gün yaptınız mı nasıl oldu rengi silikleşti mi? En koyu olduğu günü mü değerlendirmek lazım yoksa tekrar silikleşmeye başladığı günü mü değerlendirmek lazım? Ben de bu ay ilk defa yapıyorum bilmiyorum pek
Merhaba pik değil aynı testi kullanıyorum görselini ekledimkızlar bugun şeffaf ve uzayan bir akıntım var. düzenli olarak her gün ovulasyon testi yapıyorum. sizce en sondaki test pik mi? Yapay zeka pik diyor ama ben emin olamadım çünkü control testinden daha koyu olması gerekiyor diye biliyordum birde siz bakar mısınız
Yani pikleşmeye yakınlaşmış mı demek istemiştim canımPik değil
O hiç belli olmuyor ki bazen cok cok silikken birden pik oluyor, bazen yavaş yavaş koyulaşıyorYani pikleşmeye yakınlaşmış mı demek istemiştim canım
merhaba pcos var mı sizdeMerhaba pik değil aynı testi kullanıyorum görselini ekledim
en sondaki bugunki yaklaşmış mı acabaMerhaba pik değil aynı testi kullanıyorum görselini ekledim
Merhaba pcos veya herhangi bir rahatsızlığım yokmerhaba pcos var mı sizde
Evet yarın yumurtlama günü gibi geldi bana yarın pik görebilirsinen sondaki bugunki yaklaşmış mı acaba
Bugünü değerlendirmek lazımmı bu durumda. Ben de yapıyorum da bu arkadasınki gibi cıktı. Emim olamadım.Evet yarın yumurtlama günü gibi geldi bana yarın pik görebilirsin
Valla ben değerlendiremedim benim 7-9-11-13-15 tarihlerinde oldu hep bi gün boş kaldı istemsiz bi şekilde o kadar yorum var ki yumurtlamadan önce 3 yumurtlamadan sonra 3 gün arka arkaya diye bende hangisi doğru anlayamıyorum ama büyük bir çoğunluk bir gün boşluk bırakmak olduğunu söylüyorBugünü değerlendirmek lazımmı bu durumda. Ben de yapıyorum da bu arkadasınki gibi cıktı. Emim olamadım.
Benim pik e yakın çıktığı ilk gün değerlendirdim pik günü değerlendiremedim ertesi günü değerlendirdim inşallah tutmuşturBugünü değerlendirmek lazımmı bu durumda. Ben de yapıyorum da bu arkadasınki gibi cıktı. Emim olamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?