• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi pik mi

IMG-20251020-WA0002.webp
merhaba benim adetime 2 gün var ve som 3 gündür bu şekilde çıkıyor ovulasyon testim buraya atınca kalite düşüyo ama pike çok yakın böyle olması normalmi sizce kızlar bende artık kafayı yicem bu testlerle

Eki Görüntüle 3661812 merhaba benim adetime 2 gün var ve som 3 gündür bu şekilde çıkıyor ovulasyon testim buraya atınca kalite düşüyo ama pike çok yakın böyle olması normalmi sizce kızlar bende artık kafayı yicem bu testlerle
Bu görüntü negatif demek değil mi zaten ama yine de biraz daha tekrarla yine aynı çıkarsa test yap çok yanıltıcı olabiliyor bunlar

Bu görüntü negatif demek değil mi zaten ama yine de biraz daha tekrarla yine aynı çıkarsa test yap çok yanıltıcı olabiliyor bunlar
Evet negatif ama normalde sadece pik olacağı günler bu kadar kırmızı olur ben bu son 3 gündür üst üste bu şekilde görüyorum ona anlam veremiyorum tam pik De olmuyo ki tamam yumurtlama diyeyim

Eki Görüntüle 3661812 merhaba benim adetime 2 gün var ve som 3 gündür bu şekilde çıkıyor ovulasyon testim buraya atınca kalite düşüyo ama pike çok yakın böyle olması normalmi sizce kızlar bende artık kafayı yicem bu testlerle
Ona güvenme geçen ay benimde öyle oldu regl oldum erken gebelik testi yap bi istersen varsa çıkma ihtimali çok yüksek ya da kan testi ver

Back
X