Ovulasyon testi mi bu öyleyse pik olmamış dahaBu sekilde görsel
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ovulasyon testi mi bu öyleyse pik olmamış dahaBu sekilde görsel
Bende deliricem gerçekten hergün 2 kere yapıyorum bir de belki akşam olursa diye ama yok daha belki hava değişiminden gecikiyorsa öyle düşünelim bariiEki Görüntüle 3661443 Ayy bilmiyorum ben kaçırdım mı acaba diye düşünüyorum
Hergün yapıyorum da biraz geç başlamıştım ama sol kasıklarım ağrıyor akıntımda var zatenDüzenli hergün yapıyorsan kaçırma ihtimalin olduğunu düşünmüyorum
Bu görüntü negatif demek değil mi zaten ama yine de biraz daha tekrarla yine aynı çıkarsa test yap çok yanıltıcı olabiliyor bunlarEki Görüntüle 3661812 merhaba benim adetime 2 gün var ve som 3 gündür bu şekilde çıkıyor ovulasyon testim buraya atınca kalite düşüyo ama pike çok yakın böyle olması normalmi sizce kızlar bende artık kafayı yicem bu testlerle
Evet negatif ama normalde sadece pik olacağı günler bu kadar kırmızı olur ben bu son 3 gündür üst üste bu şekilde görüyorum ona anlam veremiyorum tam pik De olmuyo ki tamam yumurtlama diyeyimBu görüntü negatif demek değil mi zaten ama yine de biraz daha tekrarla yine aynı çıkarsa test yap çok yanıltıcı olabiliyor bunlar
Bekleyelim bakalım ben hemen başladım ama seninle aynı durumdayımHergün yapıyorum da biraz geç başlamıştım ama sol kasıklarım ağrıyor akıntımda var zaten
Ona güvenme geçen ay benimde öyle oldu regl oldum erken gebelik testi yap bi istersen varsa çıkma ihtimali çok yüksek ya da kan testi verEki Görüntüle 3661812 merhaba benim adetime 2 gün var ve som 3 gündür bu şekilde çıkıyor ovulasyon testim buraya atınca kalite düşüyo ama pike çok yakın böyle olması normalmi sizce kızlar bende artık kafayı yicem bu testlerle
Senin âdetlerin düzenli midirBekleyelim bakalım ben hemen başladım ama seninle aynı durumdayım
Yok düzenli değil seninSenin âdetlerin düzenli midir
Aynı benimde öyleYok düzenli değil senin
İnşallah birkaç güne pik görürüzAynı benimde öyle
Ben yine yaptım aynı şekilde yine silikİnşallah birkaç güne pik görürüz
BenimdeBen yine yaptım aynı şekilde yine silik![]()
Yok aynı gibi duruyor değişiklik yok diğerleriyleEki Görüntüle 3662010 Benim diğerlerine göre daha mı silik sanki anlamadım
Sende pcos felan var mı pcosta genelde yumurta büyümesi geç olurYok aynı gibi duruyor değişiklik yok diğerleriyle
YokSende pcos felan var mı pcosta genelde yumurta büyümesi geç olur
Bende az da olsa var ondan bence