Öyle mi dersinİki gün pik olabiliyor normal bence, yarına çatlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle mi dersinİki gün pik olabiliyor normal bence, yarına çatlar
Öyle için rahat olsun, 2 gün pik çıkabiliyorÖyle mi dersin
Tamam canımÖyle için rahat olsun, 2 gün pik çıkabiliyor
Yumurtlama akıntın oluyor mu peki?Öyle mi dersin
Olmuştu şuan yokYumurtlama akıntın oluyor mu peki?
Benim piki görmeden bir gün önce olmuştu akıntım seninde mi öyle olduOlmuştu şuan yok
Evet akıntım vardı sonra dün yoktu bugünde yok sadece belim ve göğüs ağrım var halaBenim piki görmeden bir gün önce olmuştu akıntım seninde mi öyle oldu
Yumurtla 24-36 saat içinde çatlıyor olabilir bugünde pik bugünü değerlendir yarını da değerlendir yarına kadar çatlamış olur zatenEki Görüntüle 3676609
Benim test silikleşmedi
Canım senin iki gün böyle net pik olması cok güzel, sağlıklı çatlayacak bence yumurtan. 2 hafta sonra güzel haberlerini ver inşallahEvet akıntım vardı sonra dün yoktu bugünde yok sadece belim ve göğüs ağrım var hala
Tamam canım eşime söyledim zaten havuç al gel bana diywBenim 24 saat sonra çatlamıştı o yüzden 2 gün değerlendirmiştim havuç varsa havuç ye çatlamasını kolaylaştırıyor ben piki görünce havuç yiyordum
Ayy inşallah canım benim yok adetin gecikince gel dediCanım senin iki gün böyle net pik olması cok güzel, sağlıklı çatlayacak bence yumurtan. 2 hafta sonra güzel haberlerini ver inşallahdoktor kontrole çağırmadı mı ilacı kullandıktan sonra
İyi yapmışsın bugün ye yarında ye havucu ben etkisini görmüştüm çatlaması içinTamam canım eşime söyledim zaten havuç al gel bana diyw![]()
İnşallah bende alırım sen ne yaptınİyi yapmışsın bugün ye yarında ye havucu ben etkisini görmüştüm çatlaması için![]()
İnşallah bu ay olur hepimiz içinBenim daha var yapıyorum bakalım testleri
Eki Görüntüle 3676674
İnşallah sağlıkla olsunİnşallah bu ay olur hepimiz için
İnşallah sağlıkla olsun
Evet canım çatlamışEki Görüntüle 3676894 Çatlamış değil mi bu defa
Bugünü de akşam mı değerlendirmeliyim dün ve ondan önceki gün değerlendirmiştik pik olmadan bir gün önceside değerlendirmiştikEvet canım çatlamış