Çatlamış canım evet değerlendirme şansın varsa bence değerlendirEki Görüntüle 3676894 Çatlamış değil mi bu defa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çatlamış canım evet değerlendirme şansın varsa bence değerlendirEki Görüntüle 3676894 Çatlamış değil mi bu defa
Tamam canım değerlendireyim yine akşamÇatlamış canım evet değerlendirme şansın varsa bence değerlendir
Pik konusunda şöyle söyliyim. 17 kasım akşamı pike yakın koyulaşma gördüm. 18 sabah ve akşam kopkoyu pik, 19 pikti. 20si silikleşti. 21’inde su gibi akıntı oldu. Çatladığını ya da tamamlandığını anladım.İnşallah bu ay olur hepimiz için
Tamam canımTamam canım değerlendireyim yine akşam
Bende 20 ile 21 pikti bugünde çatlamış akıntım yok şimdilik olması mı lazım acabaPik konusunda şöyle söyliyim. 17 kasım akşamı pike yakın koyulaşma gördüm. 18 sabah ve akşam kopkoyu pik, 19 pikti. 20si silikleşti. 21’inde su gibi akıntı oldu. Çatladığını ya da tamamlandığını anladım.
Sende çatlamadan sonra akıntı oldu muTamam canım
Hayır bende pik yaptığında da akıntım yoktu hiç olmadı midem bulanıyordu sadece ovulasyon testi kullanmasam yumurtlama dönemini bilemezdimSende çatlamadan sonra akıntı oldu mu
Yok şart değil örnek olsun diye söyledim. Ben de böyle. Bazısı hiç görmüyor akıntı. Bazısı pembe leke görebiliyor gibi gibiBende 20 ile 21 pikti bugünde çatlamış akıntım yok şimdilik olması mı lazım acaba
Aynen benim de dün mide bulantım vardıHayır bende pik yaptığında da akıntım yoktu hiç olmadı midem bulanıyordu sadece ovulasyon testi kullanmasam yumurtlama dönemini bilemezdim
İnşallah tutar 14 gün sonra belli olur artıkAynen benim de dün mide bulantım vardı
İnşallah hepimizin ki tutsun artık bizde sevelim bebişlerimiziİnşallah tutar 14 gün sonra belli olur artık
İnşallah aminnnİnşallah hepimizin ki tutsun artık bizde sevelim bebişlerimizi
Senin pik olmadı mıİnşallah aminnn
Hayır olmadıSenin pik olmadı mı
Anladım canım adetin düzenliyse tutturursun sen zatenHayır olmadı
Düzenli değil daha 14.gün bugün birkaç güne olur herhaldeAnladım canım adetin düzenliyse tutturursun sen zaten
Aynen canım 14, veya 16. Gün oluyorDüzenli değil daha 14.gün bugün birkaç güne olur herhalde
Benim bazen 19-20.güne sarkıyor o yüzden gerilmiyorumAynen canım 14, veya 16. Gün oluyor
En iyisi canımBenim bazen 19-20.güne sarkıyor o yüzden gerilmiyorum
Aynenn öyleeEn iyisi canım