Ayy ben bugünü değerlendiremedim nişana gittik ayaklarım da o kadar ağrıyor ki ne yapsamAynenn öylee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy ben bugünü değerlendiremedim nişana gittik ayaklarım da o kadar ağrıyor ki ne yapsamAynenn öylee
Sperm 2-3 gün canlı kalıyormuş öyle diyorlarAyy ben bugünü değerlendiremedim nişana gittik ayaklarım da o kadar ağrıyor ki ne yapsam
Evet bir yandan da o geliyor aklıma iki gün üst üste değerlendirdik pik olmadan önce de değerlendirmiştik zaten çatlama tam ne zaman oldu bilmiyorum belki akşam üzari de olmuş olabilir değerlendirdiğimiz gününSperm 2-3 gün canlı kalıyormuş öyle diyorlar
Olabilir gece çatlamış olabilir çünkü çok silikleşmiş en son yaptığın güzel düşünelim güzel olsunEvet bir yandan da o geliyor aklıma iki gün üst üste değerlendirdik pik olmadan önce de değerlendirmiştik zaten çatlama tam ne zaman oldu bilmiyorum belki akşam üzari de olmuş olabilir değerlendirdiğimiz günün
Ben yine de bugünğ de değerlendireyim miOlabilir gece çatlamış olabilir çünkü çok silikleşmiş en son yaptığın güzel düşünelim güzel olsun
Bugünün çok önemi yok aslında ama değerlendir yinede istersenBen yine de bugünğ de değerlendireyim mi
O zaman es geçeyim hayırlısı olsun artık umarım bu ay bizim ayımız olurBugünün çok önemi yok aslında ama değerlendir yinede istersen
İnşallahhO zaman es geçeyim hayırlısı olsun artık umarım bu ay bizim ayımız olur![]()
Piki buldun muİnşallahh![]()
İnşallah canımDaha yeni böyle çıktı sabaha pik olur
Eki Görüntüle 3677519
Ekleyince kalite düşüyor daha koyu aslındaİnşallah canım
Evet belli oluyor canım bulanık gözüküyor birazEkleyince kalite düşüyor daha koyu aslında
Yarına iyice koyu olur artıkEvet belli oluyor canım bulanık gözüküyor biraz
Evet koyu çıkar bugünYarına iyice koyu olur artık