Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi, pik olmuş mu?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kardelen060492

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2020
1.656
1.421
133
Kızlar merhabalar,

bugün adetimin 11.günü bi bakabilir misiniz ovülasyon testlerime pik olmuş mu? Olmuşsa hangi günleri değerlendirmeliyim?

Eklentiler

• 844213C0-3D00-4336-A085-4F0854802B25.webp
    62,2 KB · Görüntüleme: 371
Kızlar merhabalar,

bugün adetimin 11.günü bi bakabilir misiniz ovülasyon testlerime pik olmuş mu? Olmuşsa hangi günleri değerlendirmeliyim?
T çizgisi c cizgisi kadar koyu yada daha koyu olması gerekiyor canım daha sanki olmamış ama olcak gibi görünüyor

T çizgisi c cizgisi kadar koyu yada daha koyu olması gerekiyor canım daha sanki olmamış ama olcak gibi görünüyor
Canm çok teşekkür ederimm. doktor kontrolündeyim aslında gonal f kullanıyorum 1haftadır. Yarın kontrolüm var ama işi şansa bırakmak istemedim ovü testide yapıyorum. Çünkü Geçen aylarda doktor hep çatlatma iğnesi yazacaktı yumurta büyütme ilaçlarından sonra ama 2 ayda da doktora gittiğimde 1-2gün önce çatlamış oluyodu ve ben kaçırdım hep günleri. İlişki nasıl olmalı biliyo musun canım

Kaç günde regl oluyorsun bu arada canım
Canıım 16 aydır deniyoruz gebe kalmam için, normalde 34-35 günde bir adet oluyorum. Ve genelde yumurtam 17-18-19-20 hatta 22.günde bile çatlayabiliyordu ama bu ay doktor ilk kez iğneye başladı gonal f o sayede hızlı büyüdü bu kadar erken yani

Gün aşırı daha iyi diyorlar canım ben de bu ay o şekilde deneyeceğim ama sen şu sabahki yaptığın testle bugunu değerlendir

Hımm şimdii anladım canımm inşallah bu ay mucizene tanıklık edersin sen gene teste devam et haberdar et benide burdan rabbim emeklerinin karşılıgını versin

Gün aşırı daha iyi diyorlar canım ben de bu ay o şekilde deneyeceğim ama sen şu sabahki yaptığın testle bugunu değerlendir
Canım bugün sabah pik gibi görünce hemen değerlendirdim. Birde yarın akşam değerlendiririm. Yarın öğlen doktora gideceğim zaten. Dur bakalım kaçırmak istemiyorum bu sefer Rabbim hayırlısını nasip etsin canm hepimiz için

Tamda bahsettiğim gibi iyi yapmışın değerlendirmekle canımm inşallah hayırlı haberlerini alırız

ben adetin 7. Günü başladım ikinci ayım oldu ovulasyon testi kullanalı ama hiç bir zaman t daha koyu yada eşit olmuyor adet günüme kadar devam edip kullanıyorum fakat göremiyorum yada anlamıyorum bıgün adetin 13. Günü bu şekilde yumurtlamamı sayılıyor ne yapmalıyım bu arada ben gün aşırı ilişkiyi adet dönememine kadar yapıyorum yanlış mıyım bir bilgi verebilecek var mı

Eklentiler

• CA35011D-1F7E-42D5-8B2A-6C07FDFAB1FC.webp
    36 KB · Görüntüleme: 204
Testleri kullanırken sıvı alımına çok dikkat etmeniz lazım. Her gün aynı saatte en az 2 saat sıvı bişey tüketmemiş olursanız t çizgisi daha belirgin oluyor. Bir de bu damlatmalı olanlarda damla sayısına dikkat etmek gerekiyor bazen az veya fazla gelebiliyor. Hoş her zaman da ovulasyon da görmek yumurtlama oldu anlamına gelmiyormuş bakın mesala benim ovulasyon testimde t çizgisi ne kadar koyu oldu 16.gün sabah doktora gittim yumurtlama olmamış dedi

Eklentiler

• IMG_20210305_150217.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 224
Pco var mı canım sende, ilişkide çok doğru yapıyosun canım

Allah allah çok ilginç ya genelde doğru çıkıyor ama

Sıvı alımını dikkate alacam teşekkür ederim bu arada doktora testlerden bahsetmediniz mi ?

Pco var mı canım sende, ilişkide çok doğru yapıyosun canım
Yok 20 aylık evliyim hiç bir sorun yok bende fakat eşimin ileri hız %13 doktor tedavi için ilaç verdi banada zamanında adet ve yumurtlama görüyorsun yumurtaların cok sağlıklı değil dedi bende bu ay incir kürü yaptım bir hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…