- 13 Haziran 2016
- 1.571
- 1.283
- 83
- Konu Sahibi Elanur4206
-
Canim sen mutlaka bugunu de yarini da degerlendir.Evet hanımlar başlıktanda anlaşılacağı gibi sorum tamda o şekilde .
Az önce ovulasyon testi yaptım pik olmuş .
Fakat benim aklıma takılan bir sorun var bi kaç yerde okudum pik olup silikleşince bazı arkadaşlar birlikte oluyormuşlar siz ne dersiniz bu duruma ? Yani sizcede silikleşmeye başkayıncamı yumurta çatlamış oluyor ? Eğer öyle ise bugünü değilde yarını değerlendirelim biz .
Sağol tatlım ilgin için. Ne sor işlermiş ya... iyice kafamı karıştırdı şu testler. Senin kaç gün var canım bat’a ?Canim sen mutlaka bugunu de yarini da degerlendir.
Silikleşince çatlamış oluyor. Ama ben her iki günü de değerlendirmiştim. Bence öyle olmalı.Evet hanımlar başlıktanda anlaşılacağı gibi sorum tamda o şekilde .
Az önce ovulasyon testi yaptım pik olmuş .
Fakat benim aklıma takılan bir sorun var bi kaç yerde okudum pik olup silikleşince bazı arkadaşlar birlikte oluyormuşlar siz ne dersiniz bu duruma ? Yani sizcede silikleşmeye başkayıncamı yumurta çatlamış oluyor ? Eğer öyle ise bugünü değilde yarını değerlendirelim biz .
Sağol tatlım inşallah tutar bu ay . Aylardır deniyoruzSilikleşince çatlamış oluyor. Ama ben her iki günü de değerlendirmiştim. Bence öyle olmalı.
Ne demek kuzum, ne zaman ne sorun olursa bildigim konuda yardim etmeye hazirim. Evet zor isler, benim 2 cocugum var ve ilk seferinde hamile kalmistim, yumurtaymis, ovulyasyonmus hic bi sey bilmiyordum (ilk evliligimden cocuklarim) simdi 2 senedir cocuk istiyoruz olmuyor, catlatma ignesi, asilamayi denedik olmadi, ara verdim bu ay ovulyasyon testi yaptim bakalim) bat a 13 gunum var daha, en zoru da bu beklemeler(((Sağol tatlım ilgin için. Ne sor işlermiş ya... iyice kafamı karıştırdı şu testler. Senin kaç gün var canım bat’a ?
Hiç bir sıkıntın Yok değilmi ama kontrole filan gitmişmişdirsin muhtemelen. Kuzum senin en azından 2 tane var benim hiç Yok bitane oldu doğduktan 8 ay sonra vefat etti o travmanın üzerine 2 düşüğüm oldu . Neyapacağımı şaşırdım artık .Ne demek kuzum, ne zaman ne sorun olursa bildigim konuda yardim etmeye hazirim. Evet zor isler, benim 2 cocugum var ve ilk seferinde hamile kalmistim, yumurtaymis, ovulyasyonmus hic bi sey bilmiyordum (ilk evliligimden cocuklarim) simdi 2 senedir cocuk istiyoruz olmuyor, catlatma ignesi, asilamayi denedik olmadi, ara verdim bu ay ovulyasyon testi yaptim bakalim) bat a 13 gunum var daha, en zoru da bu beklemeler(((
Evet canım en zoruda beklemek . Günler geçmek bilmez şimdi sanaNe demek kuzum, ne zaman ne sorun olursa bildigim konuda yardim etmeye hazirim. Evet zor isler, benim 2 cocugum var ve ilk seferinde hamile kalmistim, yumurtaymis, ovulyasyonmus hic bi sey bilmiyordum (ilk evliligimden cocuklarim) simdi 2 senedir cocuk istiyoruz olmuyor, catlatma ignesi, asilamayi denedik olmadi, ara verdim bu ay ovulyasyon testi yaptim bakalim) bat a 13 gunum var daha, en zoru da bu beklemeler(((
Canim yaa Allah sabir versin kuzum, insallah ennn kisa zamanda kucagina alirsin bebisini. Prolaktinim yuksek canim o yuzden, ilacla dusuruyorum ama yine yukseliyor. Bu aydan dr ilaci ta hamile kalana kadar kullanmami onerdi. Genelde 2 hafta haftada 2 kere iciyordum. Benim 2 ci evliligim esimle ortak cocugumuz olsun istiyoruz, gecen yaz hamile kaldim 2 aylik hamileyken dusuk yaptim.Hiç bir sıkıntın Yok değilmi ama kontrole filan gitmişmişdirsin muhtemelen. Kuzum senin en azından 2 tane var benim hiç Yok bitane oldu doğduktan 8 ay sonra vefat etti o travmanın üzerine 2 düşüğüm oldu . Neyapacağımı şaşırdım artık .
İnşallah rabbim nasip eder kuzum sanada en kısa zamanda . Birazda fazla stres yapıyoruz çok sürüne düşüyoruz galiba buda büyük etken olmaması içinCanim yaa Allah sabir versin kuzum, insallah ennn kisa zamanda kucagina alirsin bebisini. Prolaktinim yuksek canim o yuzden, ilacla dusuruyorum ama yine yukseliyor. Bu aydan dr ilaci ta hamile kalana kadar kullanmami onerdi. Genelde 2 hafta haftada 2 kere iciyordum. Benim 2 ci evliligim esimle ortak cocugumuz olsun istiyoruz, gecen yaz hamile kaldim 2 aylik hamileyken dusuk yaptim.
Canım biz galiba yine tutturamadık.Ne demek kuzum, ne zaman ne sorun olursa bildigim konuda yardim etmeye hazirim. Evet zor isler, benim 2 cocugum var ve ilk seferinde hamile kalmistim, yumurtaymis, ovulyasyonmus hic bi sey bilmiyordum (ilk evliligimden cocuklarim) simdi 2 senedir cocuk istiyoruz olmuyor, catlatma ignesi, asilamayi denedik olmadi, ara verdim bu ay ovulyasyon testi yaptim bakalim) bat a 13 gunum var daha, en zoru da bu beklemeler(((
Kuzum oglen de beraber olmussunuz iste, yarin da degerlendirin, zaten spermler iliskiden sonra 48 saata kadar yasarmis. Calismaya devam))Canım biz galiba yine tutturamadık.
Dün pik oldu sanmıştım ama az önce yaptığım ovulasyon testi daha koyu . Ve biz dün değil bugün öğlen saat 12 de beraber olduk. Ovulasyon testinide saat öğlen 14:00 da yaptım bu şekilde çıktı . Aslında niyetim pik olup silikleşince beraber olmaktıolmadı sanırım yine .
Evet kuzum saat 7 de bi test daha yaptım silikleşmeye başlamış . Öğlen 2 de pik olmuştu . Yine öğlen 12 de de beraber olmuştuk eğer spermler 7-8 saat yaşadıysalar tutmuştur inşallah kuzum .Kuzum oglen de beraber olmussunuz iste, yarin da degerlendirin, zaten spermler iliskiden sonra 48 saata kadar yasarmis. Calismaya devam))
Insallah kuzum. Senin bat ne zaman?Evet kuzum saat 7 de bi test daha yaptım silikleşmeye başlamış . Öğlen 2 de pik olmuştu . Yine öğlen 12 de de beraber olmuştuk eğer spermler 7-8 saat yaşadıysalar tutmuştur inşallah kuzum .
Daha çok var canım benim bat’25 temmuz tam 2 hafta var :) senin ?Insallah kuzum. Senin bat ne zaman?
cnm ozelden yazarmisin bisry soracaktimDaha çok var canım benim bat’25 temmuz tam 2 hafta var :) senin ?
Benim de 25 iDaha çok var canım benim bat’25 temmuz tam 2 hafta var :) senin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?