Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi pik oluncamı yumurta çatlamış oluyor yoksa silikleşincemi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Silikleşmesini bekleyenler erkek bebek isteyenler.silikleşmeye başlayınca çatladığını gösteriyor ama spermler 72 saat canlı kaldığı için pik olduğu gün ve ertesi gün öneriyorlar
Hmm.. sanırım öyleymiş canım araştırdım baya bizde bugün eşimle beraber olduk saat öğlen 12 de . Saat 14:00 da ovulasyon testinde kopkoyu çift çizgiyi yakaladım yani pik ve yine aynı gün yani bugün akşam saat 7 deki testimde silikleşmiş . Acaba tutarım hiç bilmiyorum

Hadi inşallah Allah’ın izni ile hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin tez zamanda Rabbim

Hadi inşallah Allah’ın izni ile hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin tez zamanda Rabbim
Amiin canım me güzel dua etmişsin öyle okadar çok ihtiyacım varki buna İnan cinsiyeti hiç önemli değil başta hayırlı ve sağlıklı olmasını çok istiyorum evlat acısı yaşadığım için öyle cinsiyetmiş filan boş şeylere takılmıyorum .

Rabbim gönlünün sabrını arttırsın inşallah ahirette şefaatçin olsun.Çok üzüldüm canım
Tez zamanda önce karnın sonra kucağın dolsun inşallah

silikleşince çatlamış oluyor çünkü çatlayınca lh hormonu düşüşe geçiyor. ama bana doktor ovulasyon gününü de değerlendir dedi. zaten sperm 2 gün yaşıyormuş içerde. ama yumurta 12-24 saat içinde etkisini kaybediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…