• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi pik sorunu

serley13

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2025
60
8
1
20
Arkadaşlar merhaba Allah bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun öncelikle. Bu ay adetten çıkar çıkmaz ovu. Testine başladım yaklaşık 7 8 tane yaptım ama son günlerdeki nasil anlayamıyorum pik oldu mu olmadı mı geçen günlerde uzayan ama baya uzayan lastik gibi akintim vardı bazen hafif sarı gibi dünden beride beyaz akıntı var af edersiniz çamaşırı ıslatan bakar mısınız lütfen.

Eklentiler

• 1000078358.webp
    1000078358.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 35
Hiçbiri değilmiş bu arada yumurtlama bugün keskin karın batmasından anlamıştım

Şöyle bunu da az önce yaptım demek ki bugunmus zaten sag tarafim da egilince feci batma vardı
Bu son testi görmesem 7si derdim:) ama bugünki test kesin pik. Benim yumurtlama ağrım neredeyse yürümeye bile engel oluyor, o derece ağrı..

Bu son testi görmesem 7si derdim:) ama bugünki test kesin pik. Benim yumurtlama ağrım neredeyse yürümeye bile engel oluyor, o derece ağrı..
Evet ben de bunu yapmayana kadar 7 diyordum ama hergun çıkması dakikalar alıyordum bugün cizgim 10 saniye de çıktı çok akıntı da var zaten bende de karın da baya atma var bugün ayyy inşallah güzel haberler alırız

Evet ben de bunu yapmayana kadar 7 diyordum ama hergun çıkması dakikalar alıyordum bugün cizgim 10 saniye de çıktı çok akıntı da var zaten bende de karın da baya atma var bugün ayyy inşallah güzel haberler alırız
Amin canım inşallah.

Amin canım inşallah.
Peki biliyorsanız nelere dikkat etmek gerekir ben test yaptığım günden beri 20 saniye kuralı uyguluyorum birde uygulamalara göre yumurtlamaya daha 1 hafta var 1 yıldan fazladır onlara aldandım hep ilk defa ovu. Testine aldım

Peki biliyorsanız nelere dikkat etmek gerekir ben test yaptığım günden beri 20 saniye kuralı uyguluyorum birde uygulamalara göre yumurtlamaya daha 1 hafta var 1 yıldan fazladır onlara aldandım hep ilk defa ovu. Testine aldım
Bildiğim pik gördüğün gün, yumurtlama günü ve sonraki günü değerlendirmek gerekiyor. Bir de ilişkiden sonra hemen kalkmayip duşu da en az yarım saat sonra almak lazım. Son olarak ilişki sonrası vajinal duş önerilmiyor. Artık gerisi takdiri ilahi:)

Bildiğim pik gördüğün gün, yumurtlama günü ve sonraki günü değerlendirmek gerekiyor. Bir de ilişkiden sonra hemen kalkmayip duşu da en az yarım saat sonra almak lazım. Son olarak ilişki sonrası vajinal duş önerilmiyor. Artık gerisi takdiri ilahi:)
Evet ben de bir gebenin günlüğün de görmüştüm 20 saniye kuralı onu uyguluyorum bu ay

Bugunu de mutlaka değerlendirin
Ya peki dün ve bugün az önce yaptığım testte pik gördüm yumurta çatlıyor mu yada çatlayacak mi aydınlatır mısınız lütfen dün ilişki oldu af edersiniz gece birde baya uzanma fırsatı oldu bugün de olması şart mı testleri aşağıya bırakıyorum

Eklentiler

• 1000078686.webp
    1000078686.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 7
Back
X