Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi pik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mlsbgs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2021
594
178
53
26
Kızlar merhaba adetim düzensiz ama genelde 35-40 günde 1 adet olurum bugun 39. Günüm adet belirtileri yaşıyorum ama öncesinde hiç adete yakın pik olmamıştı şimdi T çizgisi C ye göre çok koyu c kaybolucak gibi resmen. 5 gündür de kahverengi akıntım oluyor sizce neden böyle yeni mi yumurtlamam oluyor?

Eklentiler

• 55EEF8E4-720F-4B17-B0BA-7ACC4FD5123C.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 422
Evet yumurtlama dönemindesiniz. Benimde bugun çift çıktı. Kahverengi akıntı Durumu yaşıyorum. Bugünü değerlendirin. Yarın bir daha test yapın tek çizgiye düşene kadar test yapın. Bu çift çizgi demek 24-36 saat sonra yumurtlama olacağı anlamına geliyor yani yumurta salınacak. Yumurtanın ömrü de 24 saat. Bu günleri iyi değerlendirin

Acaba kahverengi akıntı yerleşme kanaması bu da gebelik 2. Çizgisi mi? Bi gebelik testi yapsanız?

Canım adetime 1 gün kaldı ama ve pembe kahverengi arası akıntı yaşıyorum günlerdir

Canim umutlandirmak istemem ama bı gebelik testi yap hamile olabilirsin

Sabah ilk idrarla mı yapayım idrarımı 1-2 saat tutup öyle mi?
Valla bu teste göre bence şimdi bile yapsan pozitif çıkar canım ama tabi sen daha iyi bilirsin ben olsam duramazdim yapardım çıkmazsa yarın ilk idrar ile yarın tekrar yapardım çoksa idrarın beklemesine gerek yok bence var gibi varsa zaten her türlü cikar

Ayyy hadi sabah güzel haberlerini verirsin inşallah
Hamileyim inanamıyorum

Eklentiler

• 42DC85CC-5064-42B1-ADE4-F43F7A0A4F42.webp
    50,5 KB · Görüntüleme: 369
Amin insallah canım benim yarın pazar çok sabırsızlanıyorum korkuyorum da akıntım oluyor
Hiç korkma canım dikkat et dinlen pazartesiye kadar. Eger akıntın kanamaya dönmediği sürece ağır yoğun kanama geçirmediğin sürece bi problem yok. Stres yapma hiç. Bildiğin yerleşme kanaması

Hamileyim inanamıyorum
Allahim yaa maşallah tebrik ederim zaten anlamıştım ben ovulasyon testin c çizgisi silik oldu mu genelde hamile olunuyor yani adet döneminde yada adetin geçince böyle olursa hamile olunuyo ay nasıl sevindim çok güzel çıkmış HCG testin iyi ki sabah beklememisin ne güzel sevincli heyecanlı uyursun rabbim bizlerede nasip etsin ins hayirlisiyla

Amin insallah canım benim 7 ayın sonunda tam hastaneye gidicem neyim var derken rabbim nasip etti mucize resmen hiç beklemedim akışına bıraktım lekelenmemden şüphelendim ben de şok oldum test çok belirgin çıktı sana tavsiyem hiç ilişkiden sonra banyo yapmayayım sabaha kadar bekliyim, şu kadar yatayım şu pozisyonlar olsun falan deme. 6 ay denedim ovulasyon testi kullandım olmadı, bu ay eşimden şüphelendim salı günü kontrol için hastaneye gidecektik şimdi rabbimin izniyle ultrason için gidicez:) belim çok ağrıyor ve dün ilişki olmuştu zorlandım pembe akıntım oldu sabah ve günlerdir kahverengi akıntım oluyor insallah yerleşme kanamasıdır

Korkma canım sen şimdi duanın heyecanını duygusunu doyasıya yaşa .bende yikanmama çalışıyorum hiç ayağa kalkmiyorum 2.bucuk sene falan oldu bebek istiyoruz 2 kimyasalın var rahimde çok enfeksiyon var o yüzden spermle yumurta birlesemiyormus enfeksiyon spermleri öldürüyomuş bakalım hayırlısı Rabbimden ramazdan ayında çok dua ettim ins rabbim hayırlı zamanda verir bende bu kadar koyu çizgileri görürüm her dakika bu siteye giriyorum sürekli okuyorum kafamdan atamıyorum ilk başlarda takmıyodum ama şimdi artık kafamdan atamıyorum napicami bilmiyorum doktora gitcem bu ay adet olunca enfeksiyon için yani rahim ağzında yara yapmış enfeksiyon yarayı yaktı şimdi 3 ay oldu halen olmadı yoruluyorum bazen ama hiç çocuğu olmayanları yıllardır bekleyenler aklıma gelince şükrediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…