Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi pik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovulasyon testi de kullandım çok hatta 2 ay önce gene başladım yumurtlama çatlama hep değerlendiriyoruz ama enfeksiyon sağolsun spermleri girdiği gibi öldüruyo katil

Ovulasyon testi de kullandım çok hatta 2 ay önce gene başladım yumurtlama çatlama hep değerlendiriyoruz ama enfeksiyon sağolsun spermleri girdiği gibi öldüruyo katil
İnşallah en yakın zamanda sen de kalırsın canım süt ile maydonoz kaynatıp üstüne oturmayı denedin mi hiç

İnşallah en yakın zamanda sen de kalırsın canım süt ile maydonoz kaynatıp üstüne oturmayı denedin mi hiç
Evet canım yaptım yaptikda sonra hamile kaldım ama kimyasal oldu malesef bu ay gene yaptım 5 gün yaptım yumurtlamayı gorudm 2 gün sonra zaten bıraktım bakalım ne nolcak ins güzel sonuçlar ailris

Evet canım yaptım yaptikda sonra hamile kaldım ama kimyasal oldu malesef bu ay gene yaptım 5 gün yaptım yumurtlamayı gorudm 2 gün sonra zaten bıraktım bakalım ne nolcak ins güzel sonuçlar ailris
Kimyasaldan korkuyorum ben de canım açık kahverengi akıntım var ama bugun bel ağrım çok var ya

Kimyasaldan korkuyorum ben de canım açık kahverengi akıntım var ama bugun bel ağrım çok var ya
Kimyasal değildir canım kimyasal da parça parça kan geliyor ağrılı oluyor çok yarın ins güzel haberlerini bekliyoruz değerini paylaşırsin

Bu dediiğiniz şey nasıl yapılıyor acaba ilgimi çekti benim de olmuyor bir senedir alternatif tıpbı denemeye başlıcam da

Normal bu belirtiler kardeşim de çok ağırını yaşadı ama şuan çok sağlıklı ikizler. Allah taşıma kuvveti versin sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin

Bu dediiğiniz şey nasıl yapılıyor acaba ilgimi çekti benim de olmuyor bir senedir alternatif tıpbı denemeye başlıcam da
Canim yumurtlama gününü bilmen gerekiyor öncelikle .adetin biter bitmez başlanıyor ve yumurtlama gördüğün an bırakıyorsun .5 ya da 7 gün yapılıyor .1 litre sütün içine bir demet yada bir demetin yarısını koyuyorum kaynatıyoruz sonra kovaya koyuyorum içine bir çay kaşığı vikis koyuyorum ve kovanın üzerine oturuyorum 20 dk ya da 30 dk aman ha sıcak olmasın oturabilecegim sıcaklıkta olsun buharı birde suya değil kovanın buharin üzerine oturuyoruz. Birde oturabilecegin temiz bı kova olsun ben bunun için kova almıştım.aklina takılan sormak istediğin bişey olursa sorabilirsin canım

teşekkür ederim bilgi için ama her gün bir litre süt çok israf değil mi onun yerine soğan suyu içeyim ben en iyisi valla süt şu hayatta en çok sevdiğim şey kıyamam

teşekkür ederim bilgi için ama her gün bir litre süt çok israf değil mi onun yerine soğan suyu içeyim ben en iyisi valla süt şu hayatta en çok sevdiğim şey kıyamam
İnan ki öyle ama enfeksiyon için bire bir geliyor soğan kürü hormonları değiştirebiliyor Muş canım ama tam bilmiyorum tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…