- 24 Haziran 2022
- 62
- 8
- 16
- 26
- Konu Sahibi kleymol ghy
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ki 1 tne vr?KIZLAR DÜN YAPTIĞIM ÜSTTEKİ BUGÜN YAPTIĞIM ALTTAKİ TEST t bir tık silik geldi sizceee
yarın pik olabılır bugun baya koyulasmıs. bence yarın yap oglen koyu cıkarsa degerlendır :) benım boyle gunduz cıktıgında aksam bıdaha yapardım pik yakalardım. testın coksa yapabılırsın aksam da. cunku pık bugun olursa anlamayablırsınKızlar takvime göre yumurtlama yarın gözüküyor 2 saat önceden bıraktım sıvı almayı ovulasyon testim Eki Görüntüle 3155242
Doktorumda yumurtlama bu hafta olmaz haftaya pazartesi gel demişti test ve uygulama sanki yarın olucak gibi sankiyarın pik olabılır bugun baya koyulasmıs. bence yarın yap oglen koyu cıkarsa degerlendır :)
ne zaman dedı? ılac tedavı falan mı oldu? uygulamaya bakma. adetın duzensız mıydı?Doktorumda yumurtlama bu hafta olmaz haftaya pazartesi gel demişti test ve uygulama sanki yarın olucak gibi sanki
Adet düzenli 32 günde bir oluyorum hiç şaşmaz dün muayene oldum o zaman söyledi pazartesi gel tekrar bakalım diye yumurta dolu fakat küçük daha dedi ilaç tedavisi yok herşey normalmiş onun dışındane zaman dedı? ılac tedavı falan mı oldu? uygulamaya bakma. adetın duzensız mıydı?
anladım anladım :) sorma sebebım 1 haftada buyuyup catlıyor yumurta o yuzden. o zaman sen bu ay bıraz gec yumurtlama yasıycaksın demekki bence sen cuma basla teste. cok testın varsa yap tabı de pzartesı buyumus yumurta da gorebılırsınız hafta sonu catlamıs yumurtan da dıyebılır. gorebılıyolar orda sıvısı alıyor catlamıs yumurtanın :)Adet düzenli 32 günde bir oluyorum hiç şaşmaz dün muayene oldum o zaman söyledi pazartesi gel tekrar bakalım diye yumurta dolu fakat küçük daha dedi ilaç tedavisi yok herşey normalmiş onun dışında
Tamamdır yarın tekrar paylaşacağım yarın yumurtlama gösteriyor normalde :)anladım anladım :) sorma sebebım 1 haftada buyuyup catlıyor yumurta o yuzden. o zaman sen bu ay bıraz gec yumurtlama yasıycaksın demekki bence sen cuma basla teste. cok testın varsa yap tabı de pzartesı buyumus yumurta da gorebılırsınız hafta sonu catlamıs yumurtan da dıyebılır. gorebılıyolar orda sıvısı alıyor catlamıs yumurtanın :)