Ovulasyon testi 🚨

kleymol ghy

Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2022
62
8
16
26
KIZLAR DÜN YAPTIĞIM ÜSTTEKİ BUGÜN YAPTIĞIM ALTTAKİ TEST t bir tık silik geldi sizceee

Eklentiler

• image.webp
    54,6 KB · Görüntüleme: 71
Kızlar takvime göre yumurtlama yarın gözüküyor 2 saat önceden bıraktım sıvı almayı ovulasyon testim Eki Görüntüle 3155242
yarın pik olabılır bugun baya koyulasmıs. bence yarın yap oglen koyu cıkarsa degerlendır :) benım boyle gunduz cıktıgında aksam bıdaha yapardım pik yakalardım. testın coksa yapabılırsın aksam da. cunku pık bugun olursa anlamayablırsın

Adet düzenli 32 günde bir oluyorum hiç şaşmaz dün muayene oldum o zaman söyledi pazartesi gel tekrar bakalım diye yumurta dolu fakat küçük daha dedi ilaç tedavisi yok herşey normalmiş onun dışında
anladım anladım :) sorma sebebım 1 haftada buyuyup catlıyor yumurta o yuzden. o zaman sen bu ay bıraz gec yumurtlama yasıycaksın demekki bence sen cuma basla teste. cok testın varsa yap tabı de pzartesı buyumus yumurta da gorebılırsınız hafta sonu catlamıs yumurtan da dıyebılır. gorebılıyolar orda sıvısı alıyor catlamıs yumurtanın :)

Tamamdır yarın tekrar paylaşacağım yarın yumurtlama gösteriyor normalde :)

Kızlar yumurtlama geçeli hala beklemedeyim bugün ki ovulasyon testi

Eklentiler

• image.webp
    10 KB · Görüntüleme: 27
Merhaba. Benim son adet tarihim 28 Ekim. Yumurtlamam tahminimden önce oldu sanırım. Pozitif 6 Ekim'de gördüm ve değerlendirdik. 7 Ekim'de yine aynı saatte test yaptım ve yine pozitif gördüm. Tekrar bugün mü yoksa yarın mı birlikte olmalıyız. Fikir verebilir misiniz bana da?

Eklentiler

• IMG_20221107_142909.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_20221106_142740.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_20221106_142704.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…