Ovulasyon testi pozitif gebelik testi negatif

Arkadaşlar günaydın.Ben bu forumu son 2 haftadır çok takip ettim .Ovulasyon testini denedim adete 1 hafta varken yaptım gitgide koyulaşti,adet gününden 2 gün önce çift çizgi oldu o arada adete 3- 4 gün varken erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama ovülasyon 5 gün üst üste pozitif olunca gebelik testini tekrarladım bu sefer silik pozitif cikti kan verdim 104 çıktı.ovulasyon testi 5-6 gün pozitifse adet de gecikoyorsa bence gebelik olma ihtimali yüksek

Arkadaşlar günaydın.Ben bu forumu son 2 haftadır çok takip ettim .Ovulasyon testini denedim adete 1 hafta varken yaptım gitgide koyulaşti,adet gününden 2 gün önce çift çizgi oldu o arada adete 3- 4 gün varken erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama ovülasyon 5 gün üst üste pozitif olunca gebelik testini tekrarladım bu sefer silik pozitif cikti kan verdim 104 çıktı.ovulasyon testi 5-6 gün pozitifse adet de gecikoyorsa bence gebelik olma ihtimali yüksek
Benim de bugün bu şekilde cıktı gebelik testi de yaptım negatif yarın adet günüm

Eklentiler

• 20231214_111206.webp
    20231214_111206.webp
    14 KB · Görüntüleme: 75
Gebeliginiz hayırlı olsun 🌸belirtileriniz nelerdi acaba farkettiniz mi herhangi bir değişiklik

Çok ilginçtir ne akıntı ne kasık ağrısı oldu, göğüs ağrısına hep adete kadar olurdu yine hafifledi adet olurum diye bekledim.Fakat belirti olarak aşırı belim ağrıdı bir de kasılma şeklinde sancılarım oldu

Teşekkür ederim bu arada umarım darısı başınıza, adetiniz geçerse 3-4 gün sonra tekrar edin testi

Back
X