Ovulasyon testi pozitif hamile miyim?

asyakarabey

Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2025
171
31
13
25
Merhaba bata 3 gün var üstteki dün sabah ki yumurtlama testi alttaki de bugün yaptığım gebelik testi hayalet çizgi mi var bn mi görmek istiyorum anlayamadım normal de adet ağrım çoktan başlardı göğüs hassasiyeti de yok kasıklarımda hafif batma ve karıncalanma oluyor hafif de ara ara giren bel ağrısı yardımcı olabilir misiniz lütfen🙏🙏💓

Eklentiler

• IMG_20250512_104524.webp
    IMG_20250512_104524.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 104
  • IMG_20250512_104513.webp
    IMG_20250512_104513.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 96
Göğüs hassasiyeti ve bel ağrısı var fakat bunlar regl belirtileri aynı zamanda
Erken gebelik testi varsa elinizde deneyin isterseniz ama dediğim gibi bn hayal kırıklığı yaşadım testler yüzünden 3 farklı marka testte de silik olmasına rağmen kanda negatifti en iyisi gecikmenizi bekleyip kan testi yaptırmak. İnşallah herşey gönlünüzce olur. 🥰

Erken gebelik testi varsa elinizde deneyin isterseniz ama dediğim gibi bn hayal kırıklığı yaşadım testler yüzünden 3 farklı marka testte de silik olmasına rağmen kanda negatifti en iyisi gecikmenizi bekleyip kan testi yaptırmak. İnşallah herşey gönlünüzce olur. 🥰
İnşallah erken gebelik testi var ama yapmak istemiyorum ya

Benimkiler hep pik çıkıyordu regl günü dahil hep pikti. Gebelik testlerim hep silik çıkıyordu. Gecikmenin 5. Günü ve 11. Günü kan verdim maalesef negatif. Doktor kontrolüne de gittim rahim kalınlığı 11 mm hiçbir problem gözükmüyor istersen söktürücü verebilirm dedi bugün 14. Günüm hala adet olmadım. Reglin geçerse kan ver direk. Belirtin var mı
Pcos var mi? Pcos oldugu icin lh dalgalanmis olabilir. Bazen benimde oyle oluyor

Back
X