• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi regle 2 gün kala pik

Tabiki canım Allahım sanada nasip etsin inşallah bu ay benimde çok yeni daha kese göremedim 4 deda deger takibi yaptım 2 kat arttı hep doktorum iki hafta sonra gel dedi şuan beklemedeyim inşallah kese görürüz sonra da kalp atışı bende çok korkuyorum çünkü 5 gebelik kaybım oldu daha önce inşallah bu kez sağlıkla ilerler 🙏🏻 Allahım sanada sağlıkla nasip etsin inşallah
Bana da dua eder misiniz buradaki mesajları gülümseyerek okuyorum Rabbim bana ve bekleyen herkese hayırlısıyla tez vakitte nasip etsin gebeliği

Kızlar bende pcos var eşiminde ileri hızlı sperm sayısı sıfırdı ve morfoloji 1 di. Yani ikimizdede problem vardı. Eşime arısütü kullandırdım üç ay kendimde bu ay ocean inositol kullanmaya başlamıştım bu şekilde problemleri olanlar bu dediklerimi deneyebilirler

Ama ben inositolün de çok faydası olduğunu düşünüyorum daha bir kutu bitmeden hamile olduğumu öğrendim

yedi değirmen ve eğriçayır kullandık ve eşimin değerleri çok fazla yükseldi arısütünden sonra 75 milyon spermi varken 650 milyona ulaştı ve ileri haraket yüzde 12 olmuştu
Bizdede aynı sorunlar varda ondan sordum buarada gebelik için tebrik ederim Allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin bnm içinde dua edermisiniz🙏🏻🌸

Bizdede aynı sorunlar varda ondan sordum buarada gebelik için tebrik ederim Allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin bnm içinde dua edermisiniz🙏🏻🌸
Tabiki öğrendiğim an Allah isteyen herkese nasip etsin diye dua ettim hepte edicem çünkü bu çok zor bir sınav Allah hiçbir kadına yaşatmasın çok zor. Ama gerçekten umudum kalmamıştı iki aydır sıfır umut ve umudumu kestiğim anda oldu diyebilirim

Eki Görüntüle 3602659
Kızlar merhaba herkese iyi bayramlar. Reglime iki gün kaldı ovulasyon testi yaptım ve hiçbir zaman bu kadar pik görmemiştim. Hamile olabilir miyim sizce bir iki saat sonra hamilelik testi yapmayı düşünüyorum
Benimde koyulasmisti ovulasyon bence gebelik yuksek ihtimal sabah ilk idrarla gebelik yap bence🌸

Back
X