Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah canım hayırlı olsunSonucum 409 çıktı kızlar![]()
Çok sevindim.Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşaAllah.Sonucum 409 çıktı kızlar![]()
Bana da dua eder misiniz buradaki mesajları gülümseyerek okuyorum Rabbim bana ve bekleyen herkese hayırlısıyla tez vakitte nasip etsin gebeliğiTabiki canım Allahım sanada nasip etsin inşallah bu ay benimde çok yeni daha kese göremedim 4 deda deger takibi yaptım 2 kat arttı hep doktorum iki hafta sonra gel dedi şuan beklemedeyim inşallah kese görürüz sonra da kalp atışı bende çok korkuyorum çünkü 5 gebelik kaybım oldu daha önce inşallah bu kez sağlıkla ilerlerAllahım sanada sağlıkla nasip etsin inşallah
Sağlıkla büyüsün inşallahSonucum 409 çıktı kızlar![]()
Tabiki canım Allahım sana da nasip etsin en kısa zamanda inşallahBana da dua eder misiniz buradaki mesajları gülümseyerek okuyorum Rabbim bana ve bekleyen herkese hayırlısıyla tez vakitte nasip etsin gebeliği
Arı sütü olarak hangi marka kullandınızKızlar bende pcos var eşiminde ileri hızlı sperm sayısı sıfırdı ve morfoloji 1 di. Yani ikimizdede problem vardı. Eşime arısütü kullandırdım üç ay kendimde bu ay ocean inositol kullanmaya başlamıştım bu şekilde problemleri olanlar bu dediklerimi deneyebilirler
yedi değirmen ve eğriçayır kullandık ve eşimin değerleri çok fazla yükseldi arısütünden sonra 75 milyon spermi varken 650 milyona ulaştı ve ileri haraket yüzde 12 olmuştuArı sütü olarak hangi marka kullandınız
Bizdede aynı sorunlar varda ondan sordum buarada gebelik için tebrik ederim Allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin bnm içinde dua edermisinizyedi değirmen ve eğriçayır kullandık ve eşimin değerleri çok fazla yükseldi arısütünden sonra 75 milyon spermi varken 650 milyona ulaştı ve ileri haraket yüzde 12 olmuştu
Nereden sipariş verdinyedi değirmen ve eğriçayır kullandık ve eşimin değerleri çok fazla yükseldi arısütünden sonra 75 milyon spermi varken 650 milyona ulaştı ve ileri haraket yüzde 12 olmuştu
Tabiki öğrendiğim an Allah isteyen herkese nasip etsin diye dua ettim hepte edicem çünkü bu çok zor bir sınav Allah hiçbir kadına yaşatmasın çok zor. Ama gerçekten umudum kalmamıştı iki aydır sıfır umut ve umudumu kestiğim anda oldu diyebilirimBizdede aynı sorunlar varda ondan sordum buarada gebelik için tebrik ederim Allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin bnm içinde dua edermisiniz![]()
Bana bunları annem almıştı öğreneyim söylerim ana eğriçayırın kendi sitesi var diye biliyorumNereden sipariş verdin
Benimde koyulasmisti ovulasyon bence gebelik yuksek ihtimal sabah ilk idrarla gebelik yap benceEki Görüntüle 3602659
Kızlar merhaba herkese iyi bayramlar. Reglime iki gün kaldı ovulasyon testi yaptım ve hiçbir zaman bu kadar pik görmemiştim. Hamile olabilir miyim sizce bir iki saat sonra hamilelik testi yapmayı düşünüyorum
Evet hamileyim kan testi verdim değerim 409 çıktıBenimde koyulasmisti ovulasyon bence gebelik yuksek ihtimal sabah ilk idrarla gebelik yap bence![]()
Masallah hayirli olsun canimEvet hamileyim kan testi verdim değerim 409 çıktı![]()
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinSonucum 409 çıktı kızlar![]()
Ay birde sonucunuz çok iyi çıkmış regle 2 gün kalmış olmasına rağmenSonucum 409 çıktı kızlar![]()