1 haziran aksami ve 3 haziran , o gun pic sonra silik cikti sonra 7 haziran rast gele oldu aslindaMerhaba siz pik gördüğünüzde ilişki olarak günleri nasıl degerlendirdiniz acaba
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız haber verin bizede benimde hemen hemen aynı 5 haziran pikti1 haziran aksami ve 3 haziran , o gun pic sonra silik cikti sonra 7 haziran rast gele oldu aslinda
Evet varsa bile şuan sadece kanda çıkabilir sanırım inşallah vardırTmm bn 3 haziran gec yumirtlama oldu pic gordum yani randevum var bugun 11 gun geciktim dua et guzel haber alayim, gerci varsa gormek icin erken
Lh pik oldugu günü birinci gün sayıyoruz 11.günde erken gebelik testinde çıkıyor diye biliyorum ama iyi bir marka vardı onu yapmanızı tavsiye ederim gebelik testinde çıkıyorsa kanda hayli hayli çıkar diye düşünüyorumBenim lh testim dün pik di t c çizgisinden koyuydu bugün de koyu ama dün ki gibi değil 3 haz yumurtlama sizce kan da çıkarmı
Testte çizgi varmı sizce hcgLh pik oldugu günü birinci gün sayıyoruz 11.günde erken gebelik testinde çıkıyor diye biliyorum ama iyi bir marka vardı onu yapmanızı tavsiye ederim gebelik testinde çıkıyorsa kanda hayli hayli çıkar diye düşünüyorum
Canım bence birkaç gün daha bekle daha yumurtlama üzerinden 9 gün geçmiş çok erkenBenim lh testim dün pik di t c çizgisinden koyuydu bugün de koyu ama dün ki gibi değil 3 haz yumurtlama sizce kan da çıkarmı
Bence şuan görünmüyor ama çok erken geç yumurtlama oldugu içinTestte çizgi varmı sizce hcg
Yaaa hadi inşallah vardır bize de haber verinCikti kalinlasma var dedi belli degil adet mi hamilelik mi sag yumurta da bir tane yumurta var dedi, buugn kan test yaptirdim aksam cikar
0.25 çıktı beta bence yok gibiydi gene hayal kırıklığı malesefBence şuan görünmüyor ama çok erken geç yumurtlama oldugu için
0.25 çıktıCanım bence birkaç gün daha bekle daha yumurtlama üzerinden 9 gün geçmiş çok erken
Yani yumurtlama üzerinden o kadar az süre geçmişki şuan negatif olması bence çok normal acele etmeyin0.25 çıktı
Kaçıncı gün yapayım test sizceYani yumurtlama üzerinden o kadar az süre geçmişki şuan negatif olması bence çok normal acele etmeyin
Ben 14. Gün yapmıştım ama 12. Gün normal benceKaçıncı gün yapayım test sizce
Evet dün olmuş yine degerlendirmek istersen degerlendirebilirsinSelam kızlar ovülasyon testim bu şekilde
8,10,11,12 haziran değerlendirildi.13 haziran yani bugünde değerlendirilmesine gerek var mı? Çatlama dün olmuş dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?