Bende bilinen bir sorun yok eşimde sperm sınırda hangi marka arı sütünü aldın canım bizde bi şans verelim bakalımCanım olmaz mı bende pcos var eşimin sperm değerleri de kötü çıkmıştı biz eşimin spermlerini düzeltmeden çatlatma tedavisi denedik iki kez negatif oldu. Sonra spermlere arısütünün iyi geldiğini öğrendim ve üç ay boyunca kullandı eşim sonuçlar çok çok düzelmişti. Sonuçlar düzeldikten iki ay sonra da hamile olduğumu öğrendim. Ocean marka inositol kullandım
Yedi değirmen ve eğriçayır ikisini de kullandık bence şans verin çünkü eşimin sperm sayısı 75 milyonken 650 milyona yükseldi ileri hızlı hareketli sperm sayısı sıfırdı yüzde 12 olduBende bilinen bir sorun yok eşimde sperm sınırda hangi marka arı sütünü aldın canım bizde bi şans verelim bakalım
Kızlar benimde böyle çıkıyor yorumlayın bakim
Bu hamilelik isteyenler için mi yoksa pcos olanlar için mi canım fark ediyor mu ben de hiçbiri yok adetim düzenliKutunun içerisinde 30 şase var günde bir şase içiyorsunuz. Ben yatmadan önce içtim hep 200 ml suyun içine karıştırılıp içiliyor tadı da çok güzeldi ananas suyu gibi hiç zorlanmadım açıkçası
Pcosun etkilerini hafifletiyor, yumurta kalitesini arttırıyor dolayısıyla hamile kalmaya yardımcı oluyorBu hamilelik isteyenler için mi yoksa pcos olanlar için mi canım fark ediyor mu ben de hiçbiri yok adetim düzenli
Doktor bana folik asit vermişti onu kullanıyorum o bittikten sonra buna başlayayım o zaman değil mi canımPcosun etkilerini hafifletiyor, yumurta kalitesini arttırıyor dolayısıyla hamile kalmaya yardımcı oluyor
İkisi aynı anda kullanılır mı bilmiyorum canım istersen dediğin gibi yap elindeki bitsin sonra bunu deneDoktor bana folik asit vermişti onu kullanıyorum o bittikten sonra buna başlayayım o zaman değil mi canım
Banada dua eder misinizAh canım burda da denk geldikAllah'ım en kısa zamanda sana ve bebek yolu gözleyen herkese ve bana da nasip etsin
Banada dua eder misinizSonucum 409 çıktı kızlar
Tabiki öğrendiğim andan beri isteyen tüm herkese dua ediyorum bizi en iyi biz anlarız Rabbim en yakın zamanda sizi de sevindirsinBanada dua eder misiniz
Hangi marka inositol acabaBen ovulasyon testiyle gebelik elde edemedim malesef o beni daha çok strese soktu gün aşırı ilişki oluyordu yumurtlama olduğunu anladığım gün ilişki oldu ve sonrasında gün aşırı ilişkiye devam ettik. Farklı olarak bu ay inositol kullandım çünkü yumurtalarımda tembellik var bundan önce iki kez çatlatma tedavisi denemiştim sonuç alamadık inositolün de faydası olduğunu düşünüyorum. Bir kutu daha bitmeden hamile kaldığımı öğrendim bence şans verilebilir
Ocean markasıHangi marka inositol acaba
Canım. En kısa zamanda mutlu haberini buraya yazmak nasip olsunBanada dua eder misiniz
Çok teşekkür ederimCanım. En kısa zamanda mutlu haberini buraya yazmak nasip olsun
HayiRli olsun ne zaman Yumurtlama olmustunuzBu ay yumurtlama olmuştu ikinci kez yumurtlama olmadıysa banada hamilelik var gibi geldi
Canım hiç not almadım ama yanlış hatırlamıyorsam 25 Mayıs falanHayiRli olsun ne zaman Yumurtlama olmustunuz
Tmm bn 3 haziran gec yumirtlama oldu pic gordum yani randevum var bugun 11 gun geciktim dua et guzel haber alayim, gerci varsa gormek icin erkenCanım hiç not almadım ama yanlış hatırlamıyorsam 25 Mayıs falan
Merhaba siz pik gördüğünüzde ilişki olarak günleri nasıl degerlendirdiniz acabaTmm bn 3 haziran gec yumirtlama oldu pic gordum yani randevum var bugun 11 gun geciktim dua et guzel haber alayim, gerci varsa gormek icin erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?