Henuz yumurtlama yok iki cizgide esit renkte olunca yumurtlama oluyoMerhaba ovulasyon testi yaptım testimin 9. Günündeyim yumurtlama var mi degerlendirmelimiyim ne olur bi cevap yazın
Yakın mi peki yakın olduğu anlama mi geliyor ilk defa bu kadar belirgin oldu 2. Çizgi heyecanlandımHenuz yumurtlama yok iki cizgide esit renkte olunca yumurtlama oluyo
Hiç mi yok yakın olduğu anlamına da gelmezmiHenüz olmamış. Aynı koyulukta olması gerek
Dalgalanmalar olabiliyor. Yarın belki daha açık renk olacakHiç mi yok yakın olduğu anlamına da gelmezmi
Aman olmasın daha koyu olsun bi yumurtlamayı göremedim piskolojim bozulduDalgalanmalar olabiliyor. Yarın belki daha açık renk olacak
Bugün 9. Gün dediniz ama. Erken dahaAman olmasın daha koyu olsun bi yumurtlamayı göremedim piskolojim bozuldu
9. Gün ama bu ay benim biraz alengirli oldu adetim 21 ekimde 11 haftalik düşük yapmıştım dusugumun üstünden 35 gün sonra ilk adetimi oldum 10 gün sürdü 7 gun normal kaldım o 7 günde de ovulasyon testi yapmıştım tam ovulasyonu beklerken 7. gunde tekrar adet oldum oda 7 gun sürdü şimdi işte 9 gündür tekrar ovulasyon testleri yapıyorum biraz karışık ve uzun oldu ama kusura bakmayınBugün 9. Gün dediniz ama. Erken daha
Daha pik olmamış bir kaç güne olurMerhaba ovulasyon testi yaptım testimin 9. Günündeyim yumurtlama var mi degerlendirmelimiyim ne olur bi cevap yazın
Anladım canım.9. Gün ama bu ay benim biraz alengirli oldu adetim 21 ekimde 11 haftalik düşük yapmıştım dusugumun üstünden 35 gün sonra ilk adetimi oldum 10 gün sürdü 7 gun normal kaldım o 7 günde de ovulasyon testi yapmıştım tam ovulasyonu beklerken 7. gunde tekrar adet oldum oda 7 gun sürdü şimdi işte 9 gündür tekrar ovulasyon testleri yapıyorum biraz karışık ve uzun oldu ama kusura bakmayın
InsalllahhhDaha pik olmamış bir kaç güne olur
Aminn inşallah çok teşekkür ederim rabbim bütün isteyenlere sağlıklı ve hayırlı bi evlat nasip etsin en tez zamanda inşallahAnladım canım.
Kaybın için üzüldüm.
İnşallah en yakın zamanda kucağına alirsin
Daha koyu olmasi gerekBugünde böyle oldu testim hala devam mi testlere dahada koyumu olması gerek
Evet her gün aynı saatte yapıyorum 5-10 dkka oynama oluyor ama oda sorun olmaz sanırım sıvı tuketiminide 1 buçuk saat falan oncesinde kesiyorum tuvalete de sıkışık mi olmak gerekiyor acabaAyni saatte yapmaya ozen gosteriyormusunuz onemli olan bu ben 3 saat sivi tuketmeden saat 16.00 da yaptim lh in en yuksek oldugu saatmis o ay hamile kalmistim
Sonunda Allahım sana şükürler olsun şimdi önemli olan çatlaması demiaynen olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?