Ovulasyon testinden hariç iki attığınız test gebelik testimi ?Herkese merhaba , 2 gündür test yapıyorum ve ikinci çizgi hayalet çizgi olarak çıkıyor. Az önce birde ovülasyon testi yaptım onunda fotoğrafını ekledim. Yorumlarınızı bekliyorummm
Evet 2 si hamilelik testi , 1 i ovulasyon testiOvulasyon testinden hariç iki attığınız test gebelik testimi ?
Yumurtlama takibi yaptınız mi yumurtlamanin üstünden kaç gün geçti birde gebelik testinde 2. Cizgi kacinci dakkada ciktiEvet 2 si hamilelik testi , 1 i ovulasyon testi
Bence hamilesinizEvet yumurtlama testi yapmıştım ve 2 hafta önceydi, ikinci hayalet çizgi de 5 dk geçmeden çıktı
Silik çizgiyi bende gördüm sizin testinizdeBence hamilesinizben bariz görüyorum hayırlı uğurlu olsun inşallah kan testi yaptırın içiniz rahat etsin bende dayanamayıp dün gebelik testi yapmıştım çok çok erken yaptım hemen 2. Çizgi cikmadi bi süre sonra hayalet bi çizgi cıktı kuruma çizgisi falan dediler suya tut falan dediler suya tuttum kuruyunca yine cıktı bilmiyorum var mi yokmu benim yumurtlamanın bugün 9. Günü dün 8. Günüydü birde hemen 2. Çizgi çikmasi lazim sonradan çıkan çizgileri dikkate almayın diyorlar bilmiyorum hayırlısı bi kaç gün daha bekleyip tekrar test yapicam dün yaptığım testi atayım birde sizde bakın
Oooo bende belirtilerin alayı var ama hamilelik var mı hiç bilmiyorum bu kadar erken belirti olur mu onuda hiç bilmiyorum iştah açılması mi dersin kasıklarda ara ara batma mi dersin bel ağrısı migde bulanması halsizlik sırt üstü yattığımda hamileymişim gibi kasiklarima doğru gerilme ne bilim bütün belirtileri yaşıyorum bilemiyorum çok korkuyorum bu ikinci çizgi bende çok sonra cıktı 5 dkkada falan çıkmadı o yüzden pekde umutlanmak iştemiyom ama bilmiyorum batima daha çok var 28 günde olursam eğer 6 ocakta adet olurum 30 günde olursam 8 ocak veya 10 ocak bakalım düşük yaptım ben çünkü 21 ekimde biraz düzensiz oldu o yüzden pek bilemiyorumSilik çizgiyi bende gördüm sizin testinizde
Allah gönlümüzdeki dilekleri verir inşallah
Pazartesi günü bat bakalim neler olacakama şuan hiç bir belirtim yok, sizin var mı bir belirti?
Yaa sizde bendensinizOooo bende belirtilerin alayı var ama hamilelik var mı hiç bilmiyorum bu kadar erken belirti olur mu onuda hiç bilmiyorum iştah açılması mi dersin kasıklarda ara ara batma mi dersin bel ağrısı migde bulanması halsizlik sırt üstü yattığımda hamileymişim gibi kasiklarima doğru gerilme ne bilim bütün belirtileri yaşıyorum bilemiyorum çok korkuyorum bu ikinci çizgi bende çok sonra cıktı 5 dkkada falan çıkmadı o yüzden pekde umutlanmak iştemiyom ama bilmiyorum batima daha çok var 28 günde olursam eğer 6 ocakta adet olurum 30 günde olursam 8 ocak veya 10 ocak bakalım düşük yaptım ben çünkü 21 ekimde biraz düzensiz oldu o yüzden pek bilemiyorum
Hadi ya üzüldüm sizin için çok zor bi durum bir daha yasatmasin siz kaç haftalık hamileydiniz kürtaj olduğunuzdaYaa sizde bendensiniz26 eylülde benimde başımdan bir kürtaj olayı geçti bebeğimin kalbi durduğu için.
Geçtiğimiz haftalarda yalnızca bel ve sırt ağrım oldu , bu aralar sık idrara çıkıyorum ama hamilelik mi yoksa üşütme mi bilemedim sadece
Hamile olduğuna çok kaptırmayin kendinizi, o zaman kesin sonuç için 1 hafta kadar beklememiz lazım o halde.
Yaa sizde bendensiniz26 eylülde benimde başımdan bir kürtaj olayı geçti bebeğimin kalbi durduğu için.
Hamile olduğuna çok kaptırmayin kendinizi, o zaman kesin sonuç için 1 hafta kadar beklememiz lazım o halde.
Allah kimseye yaşatmasın 7 haftayı geçmişti , kontrole gittik kalbinin durdugunu ogrendikHadi ya üzüldüm sizin için çok zor bi durum bir daha yasatmasin siz kaç haftalık hamileydiniz kürtaj olduğunuzda
Aynen rabbim isteyen herkesin kucağını sağlıklı bebislerle doldursun inşallah benimki 12 hafta olmak üzereydi düşünce o kadar çok üzüldüm o kadar çok ağladım ki tek tesellim düşüğün ayağı içerde olur hemen yine hamile olursun üzülme falan dediler bakalım hayırlısı bekleyip görücezAllah kimseye yaşatmasın 7 haftayı geçmişti , kontrole gittik kalbinin durdugunu ogrendik
Valla o süreç yaşadığımda bana da aynı şeyler söylendi ama o durumu yaşayan anlar sadece , umarım bir gün güzel haberleri paylaşmak da nasip olurAynen rabbim isteyen herkesin kucağını sağlıklı bebislerle doldursun inşallah benimki 12 hafta olmak üzereydi düşünce o kadar çok üzüldüm o kadar çok ağladım ki tek tesellim düşüğün ayağı içerde olur hemen yine hamile olursun üzülme falan dediler bakalım hayırlısı bekleyip görücez
Aminn inşallah canım kan testi vermeyi ne zaman düşünüyorsun sen kesin hamilesin bence yaniltmayayim sonra üzülme ama bence öyle kan testi yapınca mutlaka yaz merak ederimValla o süreç yaşadığımda bana da aynı şeyler söylendi ama o durumu yaşayan anlar sadece , umarım bir gün güzel haberleri paylaşmak da nasip olur
Valla rahatsız olduğum için 2 gündür evdeyim normalde de çok sık izin alamıyorum haftaya kadar bekleyeceğim gibi duruyorAminn inşallah canım kan testi vermeyi ne zaman düşünüyorsun sen kesin hamilesin bence yaniltmayayim sonra üzülme ama bence öyle kan testi yapınca mutlaka yaz merak ederim
Hadi bakalım hayırlısı o zaman senin için çok meraklı bi bekleyiş süreci olacak gerçi herkes için aynı durum söz konusu şu an en iyisi bekleyip sabredip kesin sonucu almak ama kanımızda sabırsızlık var napalimmValla rahatsız olduğum için 2 gündür evdeyim normalde de çok sık izin alamıyorum haftaya kadar bekleyeceğim gibi duruyorhaftaya tekrar test yapcam bat da
Maalesef bu fotoğrafta olmamış dahaBu sefer oldu galiba dimi
Hadi bakalım hayırlısı o zaman senin için çok meraklı bi bekleyiş süreci olacak gerçi herkes için aynı durum söz konusu şu an en iyisi bekleyip sabredip kesin sonucu almak ama kanımızda sabırsızlık var napalimm
Aminn inşallah canımçok doğru bakalım haftaya güzel haberlerle geliriz belki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?