- 8 Mart 2023
- 1.356
- 139
- 53
- Konu Sahibi SevgiSevgi38
-
İlk idrarla olmaz...7 de yapsanda olur üç saat beklemen fazla bile. Ben iki saat sonra yapıyorum bide çok sıkışık olmaya gerçekten gerek var mı bilememde ben atıyorum yarım saat sonrada idrarim varsa yapıyorum sonrası yapmıyorum idrari.. önemli olan sıvı almaman.. ya da evde yapmak istiyorsan 6 da sıvıyı kes 8 de yap.. egerki bu saatlerde yakalayamiyosan saatini erkene Çek ikindi saatlerinde lh seviyesi yüksek oluyormus. 2 gibi sıvı alımını bırak 4 te testini yap. Ben genelde öyle yapıyorum 4-5 gibi yapıyorum her ay pikide görüyorumBen çalışıyorum . Evde olsam daha rahat uygulardim da . Bildiğim kadarıyla sabah ilk idrarla yapılmıyor . Bir şeyler icmeyip iki ya da üç saat bekleyip testi uyguluyorsun. Ben de saat 5 e kadar yemek yiyorum su içiyorum en son 5 TE lavaboya giriyorum 5 ten sonra hicbirsey içmiyorum eve gittiğimde akşam 8 e doğru testi yapıyorum. Bana biraz zor oluyor sıkışmış halde gidiyorum eve. Sizin başka öneriniz var mı sabah ilk idrarla yapsam olmaz mı. Bir de doğru mu uyguluyorum sizce
Sizce bu ovu testi pik mi? Soldaki beklemiş haliİlk idrarla olmaz...7 de yapsanda olur üç saat beklemen fazla bile. Ben iki saat sonra yapıyorum bide çok sıkışık olmaya gerçekten gerek var mı bilememde ben atıyorum yarım saat sonrada idrarim varsa yapıyorum sonrası yapmıyorum idrari.. önemli olan sıvı almaman.. ya da evde yapmak istiyorsan 6 da sıvıyı kes 8 de yap.. egerki bu saatlerde yakalayamiyosan saatini erkene Çek ikindi saatlerinde lh seviyesi yüksek oluyormus. 2 gibi sıvı alımını bırak 4 te testini yap. Ben genelde öyle yapıyorum 4-5 gibi yapıyorum her ay pikide görüyorum
Ne kadar bekledi süresi var bu ovulasyon testlerinin eger 10 dk içinde ikiside aynı tonda olduysa pozitif tır.Sizce bu ovu testi pik mi? Soldaki beklemiş hali
Sağdaki 5 dklık falan soldaki beklemiş testNe kadar bekledi süresi var bu ovulasyon testlerinin eger 10 dk içinde ikiside aynı tonda olduysa pozitif tır.
O zaman pozitiftir.. bide aldığın yere sor kaç dk içindeki sonuç önemli diye.. bunu bil yani her markanın farklı oluyor diye biliyorum ama 5 dk içinde çıkması tabiki pozitiftir.Sağdaki 5 dklık falan soldaki beklemiş test
3 dk yazıyor testte, ama zaten yapar yapmaz koyuluk cıktı, ben 5 dk da çektimO zaman pozitiftir.. bide aldığın yere sor kaç dk içindeki sonuç önemli diye.. bunu bil yani her markanın farklı oluyor diye biliyorum ama 5 dk içinde çıkması tabiki pozitiftir.
Tamam canım değerlendir bugünü yarında test yap siliklesirse yarında değerlendir.3 dk yazıyor testte, ama zaten yapar yapmaz koyuluk cıktı, ben 5 dk da çektim
Tamam cok teşekkür ediyorum, yarın da yapcam test mutlakaTamam canım değerlendir bugünü yarında test yap siliklesirse yarında değerlendir.
Rica ederimTamam cok teşekkür ediyorum, yarın da yapcam test mutlaka
7 de yolda oluyorum eve gelmem 7.45 oluyo ilk işim testi yapmak oluyo zaten. İş yerinde de her zaman ikindi vaktinde yapamam düzenli olmaZ inşallah ben de piki görürümİlk idrarla olmaz...7 de yapsanda olur üç saat beklemen fazla bile. Ben iki saat sonra yapıyorum bide çok sıkışık olmaya gerçekten gerek var mı bilememde ben atıyorum yarım saat sonrada idrarim varsa yapıyorum sonrası yapmıyorum idrari.. önemli olan sıvı almaman.. ya da evde yapmak istiyorsan 6 da sıvıyı kes 8 de yap.. egerki bu saatlerde yakalayamiyosan saatini erkene Çek ikindi saatlerinde lh seviyesi yüksek oluyormus. 2 gibi sıvı alımını bırak 4 te testini yap. Ben genelde öyle yapıyorum 4-5 gibi yapıyorum her ay pikide görüyorum
O zaman boyle kalsın saatiyle oynamayın inşallah pozitif görürsünüz7 de yolda oluyorum eve gelmem 7.45 oluyo ilk işim testi yapmak oluyo zaten. İş yerinde de her zaman ikindi vaktinde yapamam düzenli olmaZ inşallah ben de piki görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?