Ovulasyon testi saat kaçta yapilmali

SevgiSevgi38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2023
1.356
139
53
Ben çalışıyorum . Evde olsam daha rahat uygulardim da . Bildiğim kadarıyla sabah ilk idrarla yapılmıyor . Bir şeyler icmeyip iki ya da üç saat bekleyip testi uyguluyorsun. Ben de saat 5 e kadar yemek yiyorum su içiyorum en son 5 TE lavaboya giriyorum 5 ten sonra hicbirsey içmiyorum eve gittiğimde akşam 8 e doğru testi yapıyorum. Bana biraz zor oluyor sıkışmış halde gidiyorum eve. Sizin başka öneriniz var mı sabah ilk idrarla yapsam olmaz mı. Bir de doğru mu uyguluyorum sizce

Bence doğru yapıyorsunuz sıkıntı olacağını zannetmiyorum. İdrarın biraz beklemiş ve hormonun birikmiş olması gerekiyor amaç bu

İlk idrarla olmaz...7 de yapsanda olur üç saat beklemen fazla bile. Ben iki saat sonra yapıyorum bide çok sıkışık olmaya gerçekten gerek var mı bilememde ben atıyorum yarım saat sonrada idrarim varsa yapıyorum sonrası yapmıyorum idrari.. önemli olan sıvı almaman.. ya da evde yapmak istiyorsan 6 da sıvıyı kes 8 de yap.. egerki bu saatlerde yakalayamiyosan saatini erkene Çek ikindi saatlerinde lh seviyesi yüksek oluyormus. 2 gibi sıvı alımını bırak 4 te testini yap. Ben genelde öyle yapıyorum 4-5 gibi yapıyorum her ay pikide görüyorum

Sizce bu ovu testi pik mi? Soldaki beklemiş hali

Eklentiler

• IMG_2910.webp
    16 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_2909.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 11
Sağdaki 5 dklık falan soldaki beklemiş test
O zaman pozitiftir.. bide aldığın yere sor kaç dk içindeki sonuç önemli diye.. bunu bil yani her markanın farklı oluyor diye biliyorum ama 5 dk içinde çıkması tabiki pozitiftir.

O zaman pozitiftir.. bide aldığın yere sor kaç dk içindeki sonuç önemli diye.. bunu bil yani her markanın farklı oluyor diye biliyorum ama 5 dk içinde çıkması tabiki pozitiftir.
3 dk yazıyor testte, ama zaten yapar yapmaz koyuluk cıktı, ben 5 dk da çektim

7 de yolda oluyorum eve gelmem 7.45 oluyo ilk işim testi yapmak oluyo zaten. İş yerinde de her zaman ikindi vaktinde yapamam düzenli olmaZ inşallah ben de piki görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…