- 18 Mart 2025
- 559
- 201
- 18
- Konu Sahibi Unconscionable
Eger imkan varsa 2 güne bir mutlaka iliski başka hiçbir şeye dikkat etmeye gerek yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğrudur, harbiden vücudumuz her ay farklı reaksiyon gösterebiliyor. Darısı isteyen herkesin başına inşallahAylarca yumurtlama belirtisi arayıp testlerde boğulmuş biri olarak şunu söylemek istedim hamile kaldığım ay hiçbir şekilde yumurtlama akintim yoktu hatta hiç ihtimal vermedim ama hamile kaldim
Evet koyulaşma yok. Kaç gün geçti kuzu peki?Canim adet olamdim ama hala cizgilerim koyulasmadi ilk.defa gecikme yasasamda sanirim normal gecikme yarin doktorda kesin ogrenecegiz herhal
Bugun 4.gun yarin randevum var yarinda gelmezsse 5 gun olacak sadce umudum su dun baska konuda bir kişinin boyle idi cizgisi 4 gun gecikme ile kani.17 ciktiEvet koyulaşma yok. Kaç gün geçti kuzu peki?
Evet olabilme ihtimali var kuzu tabiki, ama yarı yarıya gibi durumun şu anBugun 4.gun yarin randevum var yarinda gelmezsse 5 gun olacak sadce umudum su dun baska konuda bir kişinin boyle idi cizgisi 4 gun gecikme ile kani.17 cikti
Evet dogru diyorsunEvet olabilme ihtimali var kuzu tabiki, ama yarı yarıya gibi durumun şu an
E tabi gerçeklik dışında temennilerimiz de var. Yarı yarıya ama Yarına az kaldı, durumu öğreneceğiz. umarım geç döllenme filandır güzel haber verirsin burdaEvet dogru diyorsun
Canim.sanirsam.yok az once doktordaydim rahim.kalinlasmis yakinda adet olursun dedi ve kanımı aldi kanin negatifse adet söktürücü verdi eger pozitifse içme dddi ben negatif oldugunu düşünüyorum çünkü idrarda hic cikmadi biliyorsunE tabi gerçeklik dışında temennilerimiz de var. Yarı yarıya ama Yarına az kaldı, durumu öğreneceğiz. umarım geç döllenme filandır güzel haber verirsin burdabenim anlamadığım önceden insanlar hemen hemile kalıyormuş bizim sorunumuz neee
niye cırmalıyoruz gerçekten haksızlık bu
![]()
NerelerdesinE tabi gerçeklik dışında temennilerimiz de var. Yarı yarıya ama Yarına az kaldı, durumu öğreneceğiz. umarım geç döllenme filandır güzel haber verirsin burdabenim anlamadığım önceden insanlar hemen hemile kalıyormuş bizim sorunumuz neee
niye cırmalıyoruz gerçekten haksızlık bu
![]()
Kuzu çok yoğundum yeni bakabildiiimNerelerdesin