Ovulasyon testi saati

Evet benim de catladi bugün sen de Muhakkak değerlendir yarın da degerlendir
Canım dün değerlendirdim sabah ta değerlendirdim akşam da bugün de değerlendireceğim yarın acaba sperm kalitesi düşmez mi öyle duydum da

Rica ederim canım yumurtlamdan sonra tekrar koyulaşti mı yani
Şöyle oldu ben yumurtlama günümü 23 Eylül sanıyordum ama 27 Eylül'de pik gördüm sonra da ertesi gün aynı koyulukta değildi ama o kadar da silikleşmedi ben de acaba gebelik mı diye düşündüm bugün de idrar yolu enfeksiyonum var diye doktora gittim gebelik şüphem olduğunu söyledim beta bakıldı ama negatif çıktı reglme de 7 8 gün var değişir mi yükselir mi bilmiyorum ama biz zaten hep düzenli ilişki yaşadık yumurtlama günümü kaçırdığımı düşünmüyorum bakalım hayırlısı bekleyeceğim adeti

Canım dün değerlendirdim sabah ta değerlendirdim akşam da bugün de değerlendireceğim yarın acaba sperm kalitesi düşmez mi öyle duydum da
İlk hamilelegimde yumurtlamdan önceki günü değerlendirmstim catladgi gün de sabah akşam degerlndirmistik yani o ay her gün oldu neredeyse. Ablam da doktora sormuş özellikle kalite düşer mi diye o da ne kadar düşerse de içinnde en hızlı olanı ilerler tutar demiş

Belki geç siliklesiyirdur zaten daha var gününe kan için de çok erken davranmışsin bata bı iki gün kala Lh testi yap varsa aynı koyulukta çıkar eltim öyle ogrendi hamile olduğunu

Anladım canım çok teşekkür ederim yarında deniycem o zaman

Belki geç siliklesiyirdur zaten daha var gününe kan için de çok erken davranmışsin bata bı iki gün kala Lh testi yap varsa aynı koyulukta çıkar eltim öyle ogrendi hamile olduğunu
İdrar yolu enfeksiyonu için ilaç yazacaktı doktor mecbur verdim gebelik şüphem olduğundan dolayı ama işte bakalım inşallah vardır da erken diye çıkmamıştır

İdrar yolu enfeksiyonu için ilaç yazacaktı doktor mecbur verdim gebelik şüphem olduğundan dolayı ama işte bakalım inşallah vardır da erken diye çıkmamıştır
İnşallah canım enfeksiyonun hafifse bekle biraz ilaç icme

Bana da yardımcı olur musunuz ? Biz 1.5 senedir çocuk deniyoruz olmuyor ,doktora göründük benim değerlerim normal amh fsh tsh th her şey normal değerde çıktı ama kilom 98 sonra belki kilo ile ilgilidir diye endokrin metabolizma doktoruna göründüm kan verdim ama onda da bir şey çıkmadı eşim de spermlerine baktı onda da bir şey yok ama ovulasyon testi yaptığımda silik çıkıypr bazen. Hiç pozitif olmuyor 1 senede farklı 2 ayda ovulasyon testi yaptım hiç pozitif görmedim neden acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…