B Blgblgyk Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Ekim 2025 73 10 3 26 Çarşamba 10:47 Konu Sahibi Konu Sahibi QueeNe0 #61 QueeNe0 .!.: Onceki günleri değerlendirmiş miydiniz? Önümüzdeki 2 3 günü de değerlendirin olacaktır inşallah Genişletmek için tıkla... 7-9-11-13 ve dün geceyi değerlendirdim ama bakalım çatlamam olacak mı pik çıkıyor üç gündür
QueeNe0 .!.: Onceki günleri değerlendirmiş miydiniz? Önümüzdeki 2 3 günü de değerlendirin olacaktır inşallah Genişletmek için tıkla... 7-9-11-13 ve dün geceyi değerlendirdim ama bakalım çatlamam olacak mı pik çıkıyor üç gündür
K kubraz Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Eylül 2025 13 2 1 29 Cuma 12:13 Konu Sahibi Konu Sahibi QueeNe0 #62 papyks .!.: Adet gününüz düzenli mi Genişletmek için tıkla... Kilo verince düzene giriyor evlenmeden önce düzenliydi kilo aldım düzensiz oldu sonra bütün hormon testlerini yaptım bir şey çıkmadı sadece Progesteron yani 21.gün testi yaptım 1.4 çıktı yeni başladım ilaçlara
papyks .!.: Adet gününüz düzenli mi Genişletmek için tıkla... Kilo verince düzene giriyor evlenmeden önce düzenliydi kilo aldım düzensiz oldu sonra bütün hormon testlerini yaptım bir şey çıkmadı sadece Progesteron yani 21.gün testi yaptım 1.4 çıktı yeni başladım ilaçlara