Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görüntü açamadım bir daha yükler seniz yorum yapayım ❤2. Bugün yaptığım
Eki Görüntüle 3649843
Görüntü açamadım bir daha yükler seniz yorum yapayım ❤
Evet 1 saat önce tekrar yaptım hala pik görünüyor ama dün değerlendirmistik zaten bu gece de bilemedim spermin az olması ihtimalinden dolayı bu geceyi de değerlendirsek mı kararsızımTabiki var, zaten test kullanımında yazar en ideal akşam 8 kadardı sanırım belki markadan marka değişir sizde markayı araştırın, her gün aynı saatte yapmalısınız
Eğer hala pik ise bu gün eş geçip sabah değerlendir seniz daha iyi olur, negatif olduğu zaman çatlamış oluyor önemli olan çatlama anına en yakın zamanEvet 1 saat önce tekrar yaptım hala pik görünüyor ama dün değerlendirmistik zaten bu gece de bilemedim spermin az olması ihtimalinden dolayı bu geceyi de değerlendirsek mı kararsızım
Pik günlerimiz aynı sabah ve sonraki gün değerlendirin2. Bugün yaptığım
Eki Görüntüle 3649843
Pik gününü ve dünü değerlendirdim sıra bugündePik günlerimiz aynı sabah ve sonraki gün değerlendirin![]()
Az önce test yaptım hala pikPik gününü ve dünü değerlendirdim sıra bugünde![]()
Benim de çatladı bugün değerlendirdik inşallah pozitifi görürüzBenim çatladı bu sabahı da değerlendirdim
28 den sonraki test siliklesmis yani çatlamış kız senin de mi bugün çatladı yoksaKızlar benimkine de bakar mısınız Ben de ilk kez bu ay ovulasyon testi deniyorum benim yumurtam çatlamış mı çatlamamış mı acaba yardımcı olur musunuz
Evet canım bu akşam değerlendiriyim mi seninkidemi çatlamış28 den sonraki test siliklesmis yani çatlamış kız senin de mi bugün çatladı yoksa![]()
28 den sonraki test siliklesmis yani çatlamış kız senin de mi bugün çatladı yoksa![]()
Evet benim de catladi bugün sen de Muhakkak değerlendir yarın da degerlendirEvet canım bu akşam değerlendiriyim mi seninkidemi çatlamış
Yumurtlama olmuyor mu zatenYa bişey sorcam benim bat 7 Ekim ama ovulasyon testi 2 3 gün önce pozitif görünüyordu hamile falan mıyım acaba 10 gün önce pozitif olması normal
Evet ama normalde 14 gün kala pozitif oluyor yaYumurtlama olmuyor mu zaten