• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi saati

QueeNe0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2025
79
17
3
Merhaba
Gece 2 de yaptığım ovulasyon testinde pik gördüm bir saat öncesinde bıraktım sıvı alımını saatin bir önemi var mı acaba bilginiz var mı

Tabiki var, zaten test kullanımında yazar en ideal akşam 8 kadardı sanırım belki markadan marka değişir sizde markayı araştırın, her gün aynı saatte yapmalısınız

Eklentiler

• 25551.webp
    25551.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 42
Tabiki var, zaten test kullanımında yazar en ideal akşam 8 kadardı sanırım belki markadan marka değişir sizde markayı araştırın, her gün aynı saatte yapmalısınız
Evet 1 saat önce tekrar yaptım hala pik görünüyor ama dün değerlendirmistik zaten bu gece de bilemedim spermin az olması ihtimalinden dolayı bu geceyi de değerlendirsek mı kararsızım

Evet 1 saat önce tekrar yaptım hala pik görünüyor ama dün değerlendirmistik zaten bu gece de bilemedim spermin az olması ihtimalinden dolayı bu geceyi de değerlendirsek mı kararsızım
Eğer hala pik ise bu gün eş geçip sabah değerlendir seniz daha iyi olur, negatif olduğu zaman çatlamış oluyor önemli olan çatlama anına en yakın zaman

Kızlar benimkine de bakar mısınız Ben de ilk kez bu ay ovulasyon testi deniyorum benim yumurtam çatlamış mı çatlamamış mı acaba yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• IMG_20250929_181628.webp
    IMG_20250929_181628.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 28
Kızlar benimkine de bakar mısınız Ben de ilk kez bu ay ovulasyon testi deniyorum benim yumurtam çatlamış mı çatlamamış mı acaba yardımcı olur musunuz
28 den sonraki test siliklesmis yani çatlamış kız senin de mi bugün çatladı yoksa 🤩

Back
X