Merhaba hamilesnz sanırım çok sevindim :) bu testten sonra mı hamile kaldınız benimde adetime 2 gun var ve aynen böyle silik nedemek ki buAdetime 2 gün kala ovulasyon testleri almistim bi deniyim dedim 2. Cizgi boyle silik ciktii sizce olabilir mi bisileeer
Yok kuzum hamile degilmistim bu testte. Ovulasyonda silik cizginin gebelikle alakasi yok eger ikinci cizgi ve ilk cizgi ayni netlikte koyu olursa gebesin demek oluyormus.bu testten 2 ay sonra kaldim hamileMerhaba hamilesnz sanırım çok sevindim :) bu testten sonra mı hamile kaldınız benimde adetime 2 gun var ve aynen böyle silik nedemek ki bu
Yok kuzum hamile degilmistim bu testte. Ovulasyonda silik cizginin gebelikle alakasi yok eger ikinci cizgi ve ilk cizgi ayni netlikte koyu olursa gebesin demek oluyormus.bu testten 2 ay sonra kaldim hamile[/QUOTE
Canm ben adete 4 gün kala yaptım aynı dediğin gibi kopkuyudu. Ama şimdi silikleşti niyeki acaba. Nasıl hamile kaldın bi de neler yaptın. Anlatırsan cok mu mutlu olucam cok onemlı benm içinYok kuzum hamile degilmistim bu testte. Ovulasyonda silik cizginin gebelikle alakasi yok eger ikinci cizgi ve ilk cizgi ayni netlikte koyu olursa gebesin demek oluyormus.bu testten 2 ay sonra kaldim hamile
Canm ben adete 4 gün kala yaptığımda dediğin gbi kopkuyudu. Ama bugun silik çıktı yarın adet olmam gerek. Nasıl hamile kaldın nasıl oldı anlatr mısın süreci gercekten benm için önemliYok kuzum hamile degilmistim bu testte. Ovulasyonda silik cizginin gebelikle alakasi yok eger ikinci cizgi ve ilk cizgi ayni netlikte koyu olursa gebesin demek oluyormus.bu testten 2 ay sonra kaldim hamile
Ben korunmayi biraktiktan 7ay sonra hamile kaldim canim. Idrar yolu enfeksiyonum vardi sogan kuru ve ilaclarla once ondan kurtuldum. Sonra iliski sonrasi tuvalete giderdim bu yanlismis.sonra hic kalkmadim altima yastik koyup bekledim ve dusu sabah aldim. Besmeleyle basladik hep. En sonunda rabbim nasip etti cok sukur. Hayirlisini isteyerek dua et hep. Allahim nasip etsin insallah isteyen herkese.Canm ben adete 4 gün kala yaptığımda dediğin gbi kopkuyudu. Ama bugun silik çıktı yarın adet olmam gerek. Nasıl hamile kaldın nasıl oldı anlatr mısın süreci gercekten benm için önemli
Evet öyle ediyorum. İnşallah rabbim bize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder. Bakalım artık hayırlısıBen korunmayi biraktiktan 7ay sonra hamile kaldim canim. Idrar yolu enfeksiyonum vardi sogan kuru ve ilaclarla once ondan kurtuldum. Sonra iliski sonrasi tuvalete giderdim bu yanlismis.sonra hic kalkmadim altima yastik koyup bekledim ve dusu sabah aldim. Besmeleyle basladik hep. En sonunda rabbim nasip etti cok sukur. Hayirlisini isteyerek dua et hep. Allahim nasip etsin insallah isteyen herkese.
Adete 4 gun kala lh testini yaptiginizda koyu renk cizgi cikacagini bekliyormuydunuz. Cunku gec yumurtlama olmus gibi eger yanlis bilmiyosam. Adetin ilk gununden itibaren 14. Gun genellikle diyorlar. Bende cift cizgiyi yakalamak istiyorum ama benimde mi gec oluyor acabaCanm ben adete 4 gün kala yaptığımda dediğin gbi kopkuyudu. Ama bugun silik çıktı yarın adet olmam gerek. Nasıl hamile kaldın nasıl oldı anlatr mısın süreci gercekten benm için önemli
Adete 4 gun kala lh testini yaptiginizda koyu renk cizgi cikacagini bekliyormuydunuz. Cunku gec yumurtlama olmus gibi eger yanlis bilmiyosam. Adetin ilk gununden itibaren 14. Gun genellikle diyorlar. Bende cift cizgiyi yakalamak istiyorum ama benimde mi gec oluyor acaba
B
Beklemiyordum aslında. Doktorumla görüştüm 2 kere yımurtladığımı söyledi biri adetin 16. Gunu diğeri 21. Gunu falan oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?