Ovulasyon testi silik çıkarsa ?

_BALIM_

♥HAYAT ARTIK 3 KISILIK ♥
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2009
1.727
3
116
Ankara
Merhaba canlar bende sizler gibi anne adayı olmak isteyenlerdenim...1senelik evliyim ve 5aydir bebek dusunuyoruz...ama hala bir sonuc alamadık en sonunda bende ovulasyon testi kullanmaya karar verdim adetim 29kasimdi ..yarın basliycam teste yanliz sizlere sorum sudur bu teste silik çizgi çıkınca ne anlama geliyor? Yumurtlama başlamak üzere iliski olmasi gerekmi yoksa negatifmi sayılıyor?

[SUB]5-Sonuç penceresi üste olacak şekilde düzbir yere yatırıp çizgilerin oluşmasını bekleyiniz[/SUB][SUB][/SUB][SUB]6-45 saniye sonra pozitif sonuç okumaya başlayabilirsiniz fakat reaksiyon süresinin tamamlanması için 10 dakika beklemelisiniz.Bunun yanında 15 dakikadan sonraki hiçbir sonucu okumayınız ve değerlendirmeyiniz.

[/SUB]
[SUB] testin bumu ???[/SUB]

Teşekkür ederim arkadasım bazı kullananlar silik çizgi geçersiz negatif sayılıyor felan yazmışlar bazı yerlerde çok merak ettim bende silik çizgi oluşunda negatifin sayicamyoksa pozitifmi kafam karisti bu marka fakat kaset tipi olanı degil

Son düzenleme:
bak ben ne buldum netten ya sende prospektus yok mu

SONUÇLARIN DEĞERLENDİRİLMESİ
NEGATİF:
Kontrol bölgesinde(C) tek bir çizgi oluşur yada test bölgesindeki çizgi kontrol bölgesinden daha açıksa ovulasyona ilişkin belirtiler bulunmamaktadır.POZİTİF:Eğer iki çizgi birden oluşursa ve test çizgisi rengi kontrol çizgisi rengine eşit yada daha koyu ise ovulasyon görülmektedir, yumurta salınımı gerçekleşmiştir.Bu durum sonraki 24 ila 48 saat arasının hamile kalınabilmesi için uygun olduğunu gösterir. yani iliski olmasi gerekiyor GEÇERSİZ:Beklenilmesi gereken sure sonunda hiçbir çizgi belirmemesi testin geçersiz olduğunu gösterir.Yeni bir testle tekrarlanmalıdır.

Son düzenleme:
SagOlsun esim meraktan açıp paketi bakmış ve içindeki kağıdı arabada unutmuş ...çok teşekkür ederim
İlgin icin bide nete telden giriyorum...

Son düzenleme:
Kizlar ben dun ve bugün ovulasyon testi yaptım dub silik çiti bügünde yaptım ilk 10 gayet gelirlin çizgi çıktı şimdi birbaktim siliklesmis çizgi ne demekoluyor bugün adetin 10.gunundeyim

Bisey sormak istiyorum konu bayaa eski ama sonradan siliklesmesi ne anlama geliyor ?

Adetime 2 gün kala ovulasyon testleri almistim bi deniyim dedim 2. Cizgi boyle silik ciktii sizce olabilir mi bisileeer

Eklentiler

• 20150515_150709-1.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 17.126
Adetime 2 gün kala ovulasyon testleri almistim bi deniyim dedim 2. Cizgi boyle silik ciktii sizce olabilir mi bisileeer
Merhaba hamilesnz sanırım çok sevindim :) bu testten sonra mı hamile kaldınız benimde adetime 2 gun var ve aynen böyle silik nedemek ki bu

Merhaba hamilesnz sanırım çok sevindim :) bu testten sonra mı hamile kaldınız benimde adetime 2 gun var ve aynen böyle silik nedemek ki bu
Yok kuzum hamile degilmistim bu testte. Ovulasyonda silik cizginin gebelikle alakasi yok eger ikinci cizgi ve ilk cizgi ayni netlikte koyu olursa gebesin demek oluyormus.bu testten 2 ay sonra kaldim hamile

Canm ben adetten 5

Yok kuzum hamile degilmistim bu testte. Ovulasyonda silik cizginin gebelikle alakasi yok eger ikinci cizgi ve ilk cizgi ayni netlikte koyu olursa gebesin demek oluyormus.bu testten 2 ay sonra kaldim hamile
Canm ben adete 4 gün kala yaptığımda dediğin gbi kopkuyudu. Ama bugun silik çıktı yarın adet olmam gerek. Nasıl hamile kaldın nasıl oldı anlatr mısın süreci gercekten benm için önemli

Canm ben adete 4 gün kala yaptığımda dediğin gbi kopkuyudu. Ama bugun silik çıktı yarın adet olmam gerek. Nasıl hamile kaldın nasıl oldı anlatr mısın süreci gercekten benm için önemli
Ben korunmayi biraktiktan 7ay sonra hamile kaldim canim. Idrar yolu enfeksiyonum vardi sogan kuru ve ilaclarla once ondan kurtuldum. Sonra iliski sonrasi tuvalete giderdim bu yanlismis.sonra hic kalkmadim altima yastik koyup bekledim ve dusu sabah aldim. Besmeleyle basladik hep. En sonunda rabbim nasip etti cok sukur. Hayirlisini isteyerek dua et hep. Allahim nasip etsin insallah isteyen herkese.

Evet öyle ediyorum. İnşallah rabbim bize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder. Bakalım artık hayırlısı

Adete 4 gun kala lh testini yaptiginizda koyu renk cizgi cikacagini bekliyormuydunuz. Cunku gec yumurtlama olmus gibi eger yanlis bilmiyosam. Adetin ilk gununden itibaren 14. Gun genellikle diyorlar. Bende cift cizgiyi yakalamak istiyorum ama benimde mi gec oluyor acaba

B

Beklemiyordum aslında. Doktorumla görüştüm 2 kere yımurtladığımı söyledi biri adetin 16. Gunu diğeri 21. Gunu falan oluyor

B

Beklemiyordum aslında. Doktorumla görüştüm 2 kere yımurtladığımı söyledi biri adetin 16. Gunu diğeri 21. Gunu falan oluyor

O zaman tam anlamiyla coft cizgiyi yakalamak icin internette 50 lik ovulasyon testleri var onlardan alip her gun yapmamiz lazim. Uoksa baska turlu tutturmak bence biraz zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…