Ovulasyon testi tam koyulaşmadan siliğe dönüyor

unzii333

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2025
64
13
3
29
Kızlar testim dün biraz 🤏koyulaştı tam koyulaşmadan bugün siliğe döndü yumurtlama oldu mu acaba bilgisi olanlar yardım?

Eklentiler

• IMG_2491.webp
    IMG_2491.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar testim dün biraz 🤏koyulaştı tam koyulaşmadan bugün siliğe döndü yumurtlama oldu mu acaba bilgisi olanlar yardım?
Bende aynı durumu yaşadım ya biz kaçırdık geç ya da yumurtalar yeterince olgunlaşmadı benim adetime 6 gün kaldı ve henüz net koyulaşmayı bende göremedim yani yumurtlamamış olabilirsin ya da halen zamanı var

Bende aynı durumu yaşadım ya biz kaçırdık geç ya da yumurtalar yeterince olgunlaşmadı benim adetime 6 gün kaldı ve henüz net koyulaşmayı bende göremedim yani yumurtlamamış olabilirsin ya da halen zamanı var
Marka nedir benim laboquick burdaki yorumlarda t nin c den çok koyu olmadı söyleniyor benimde iki gün bu şekildeydi mesela örnek olması açısından atıyorum ikinci resimde bugünden kaset testler galiba biraz zor bu açıdan.

Eklentiler

• IMG_71FF2D0A-6D2D-4135-AE3C-A490DF1AE63A.webp
    IMG_71FF2D0A-6D2D-4135-AE3C-A490DF1AE63A.webp
    101,3 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_A5E794F2-55BD-4CDB-B54B-14F1078A22BD.webp
    IMG_A5E794F2-55BD-4CDB-B54B-14F1078A22BD.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 37
Marka nedir benim laboquick burdaki yorumlarda t nin c den çok koyu olmadı söyleniyor benimde iki gün bu şekildeydi mesela örnek olması açısından atıyorum ikinci resimde bugünden kaset testler galiba biraz zor bu açıdan.
Benimde aynı markaydı sonra artı med aldım ama doğruluk payı var mı bilmiyorum artı med eğer hata payı varsa ondan da yakalayamadım belki

Merhaba benimde aynı marka bende araştırdım evet çok koyu çıkarmıyormuş. Birde ben günde bir tane öglen yapıyordum böyle koyu çıktığı zamanlar akşam falanda tekrar yapmak lazımmış yani yumurtlamayı testte kaçırdıım büyük ihtimalle o yüzden iyice koyu göremedim. Tekrar silikleşmeye başlaması zaten yumurtladığımızın göstergesiymiş birde doktorumla görüştüm gittim. İçiniz rahat olsun kızlar yani bu testlerde adamı verem eder iyice stres oluyoruz

Selam kızlar, hepinize birden yazmak istedim. ben yumurtluyo muyum diye merakımdan bu testleri yaptım ve güvenilir diye laboquick aldım. Benim C çizgim bile asla kopkoyu çıkmadı hiç. Hele T çizgim C kadar koyu çıkmadı.

28 eylülü pik gibi düşündüm. Belki gece yumurtlama oldu pik o zamandı benim test saatime kadar koyuluğu azaldı diye düşümdüm çünkü gebelik testlerim şuan pozitif 🥹🙈 Pazartesi doktora gidip netleştiricem inşallah sağlıklıdır tutunur güzelce

Eklentiler

• IMG_D7AD5FC4-B6A4-4CED-B492-6FF54084DC94.webp
    IMG_D7AD5FC4-B6A4-4CED-B492-6FF54084DC94.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 25
boşuna bu testleri kullanıp kendinizi strese sokmayın gerçekten stresten başka yararı yok 🥹 gün aşırı ilişki deneyin asla kaçırma şansınız olmaz

8 ay aynı durumu yasadık. doktorum yumurta tam olgunlaşmadan çatlıyor olabilir dedi ve ilaç tedavisine başladık

Selam kızlar, hepinize birden yazmak istedim. ben yumurtluyo muyum diye merakımdan bu testleri yaptım ve güvenilir diye laboquick aldım. Benim C çizgim bile asla kopkoyu çıkmadı hiç. Hele T çizgim C kadar koyu çıkmadı.

28 eylülü pik gibi düşündüm. Belki gece yumurtlama oldu pik o zamandı benim test saatime kadar koyuluğu azaldı diye düşümdüm çünkü gebelik testlerim şuan pozitif 🥹🙈 Pazartesi doktora gidip netleştiricem inşallah sağlıklıdır tutunur güzelce
İnşallah güzel haberler alırsın canım benim çok sevindim. Bende aynı şeyden bahsettim kaçırmış olabiliriz diye

boşuna bu testleri kullanıp kendinizi strese sokmayın gerçekten stresten başka yararı yok 🥹 gün aşırı ilişki deneyin asla kaçırma şansınız olmaz
Öyle zaten de genede insan bir sorun varmı yokmu bende yumurtlamam gerçekleşiyormu diye merak ediyor. Ben o yüzden yapıyorum yani 2 seneyi geçti bebek düşünüyoruz eşimde bnde sorun yok hiç birşey yok. Zaten gün aşırı birliktelik oluyor ama genede işte kontrol etme isteği uyandırıyor bende açıkcası.

Öyle zaten de genede insan bir sorun varmı yokmu bende yumurtlamam gerçekleşiyormu diye merak ediyor. Ben o yüzden yapıyorum yani 2 seneyi geçti bebek düşünüyoruz eşimde bnde sorun yok hiç birşey yok. Zaten gün aşırı birliktelik oluyor ama genede işte kontrol etme isteği uyandırıyor bende açıkcası.
gün aşırı oluyosa kaçırma ihtimalin olmaz canım hiç kendini sıkıntıya sokma

Back
X