- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
Canım bı gebelik testi yapKızlar çatladıktan snra ki günlerde bu şekilde çıkıyor normal mi yardımınıza ihtiyacım var
Merhaba canim incir neyse de bizde neye yolacagini bilmedigimiz otlari denemeyelim derim.. hayirlisi insllahKızlar bende başladım ovülasyon testine 3 kez yaptım ama hep tek çizgi çıkıyor dün incir kürüne ve testere dişli aslan pençesi çayına başladım bugün sağ kasığımda ağrı var yumurtlamam oldu sandım az önce yaptım tek çizgi
yada bütün testlerini alt Alta diz atKızlar çatladıktan snra ki günlerde bu şekilde çıkıyor normal mi yardımınıza ihtiyacım var
Bat kacti siliklestigini gordunmuydu catlamamis olabilir daha..Kızlar çatladıktan snra ki günlerde bu şekilde çıkıyor normal mi yardımınıza ihtiyacım var
Tam koyuyken mi catlamis oluyor?Silikleşmiyor ya çizgi canım çok koyuyken Aşk ile doğru gidiyor o catlamaymıs
Bugünkü en koyusu gibi geldi bana ya iki kere yumurtluyorsun yada gebe olabilirsin? Sat ne zamandı?Buda 21 22 bugun 22. Günüm
Aktardan aldım benTestere dişli aslan pençesi nereden bulcaz
Bi kaç gün daha yapmaya devam et eğer gittikçe koyulaşırsa gebelik testi yap canım28 Aralık canım
Yok hiç bişey vermedi sadece inofolic combi verdi onuda kullandım bı işe yaramadı biraktom
Cannımmmçok teşekkür ederimm Mevlaam kalp atışını duymayı kucağıma almayı da nasip eder inşallahh :) 10 mm birşeyi görmek bile insanı nasıl mutlu ediyor.Yupppiiiiiçok sevindim canım ya rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşaallah :)
çok teşekküürrr ederimmm canıııımmm Sonbahar bebişlerinizle sizi debekliyorummm :)
Etmez mi?Cannımmmçok teşekkür ederimm Mevlaam kalp atışını duymayı kucağıma almayı da nasip eder inşallahh :) 10 mm birşeyi görmek bile insanı nasıl mutlu ediyor.
Insallah canim arkandan geleriz:))çok teşekküürrr ederimmm canıııımmm Sonbahar bebişlerinizle sizi debekliyorummm :)
Evet canim gunum gecti cok bekledigimi soyliyemem gecen ay tek birliktelik oldugu icin kucuk bir ihtimaldi benim icin gebeligi dusunuyordum ama daha erken gibi geliyordu bana 2 yasinda bir oglum var onu memeden kestim ocak subat gibi dusunuyordum bu arada kendimide takip ediyordum ovulasyon testi almistim on hazirlik olsun yumurtlamayi hesplarim diye evde oylece almistim ocak subatta takibe baslayacaktim ama boyle erken olunca elimde olan test ile belki belli olur dedim ve simdilik gebeyim diyebilirim.yarin kan tahlili yaptirmayi dusunuyorum.cok bisey yaptigimi soyliyemem dedigim gibi tek bir birliktelikle oldu insallah olmustur.keseyi gorup kalp atisini duymadan gebeyim demek sanki erken gibi geliyor simdilik gebeyim diyeyim . Kadin gunlugu tutuyordum orda beraberlik oldugu gunu not almisim ordaki bilgiye gore gebelik ihtimali orta diye yaziyordu ve ordaki verilere gore yumurtlamaya iki gun vardi demekki denk geldi ve oldu diye dusunuyorum.asya narin canim gozun aydin senin de evet dun paylasmistin bugun de hcgni gordum.. senin gun gecmis olmali bu kadar koyulukta yanlis miyim?
Sen keseni de gorursun sanirim
Rabbim saglikli gebelik nasip etsin insallah..
Ne zmndir istiyordunuz baska cocuk varmi? neler yaptin bize basari hikayeni anlatir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?