Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar çatladıktan snra ki günlerde bu şekilde çıkıyor normal mi yardımınıza ihtiyacım var

Eklentiler

• 6D9F5414-D1C1-404E-936F-B4756CAB6764.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 60
Merhaba canim incir neyse de bizde neye yolacagini bilmedigimiz otlari denemeyelim derim.. hayirlisi insllah

Yok hiç bişey vermedi sadece inofolic combi verdi onuda kullandım bı işe yaramadı biraktom

Canım öncelikle Endokrin ya da dahiliye ile görüş HOMA-IR değerine baksın insülin direnci var mı diye. Pcoluysan zaten metmorfin kullanman gerekebilir. O ilaç gerçekten aksama varsa çokiyi geliyor.hormonlar için de çok iyi :)

Cannımmmçok teşekkür ederimm Mevlaam kalp atışını duymayı kucağıma almayı da nasip eder inşallahh :) 10 mm birşeyi görmek bile insanı nasıl mutlu ediyor.
Etmez mi? Gerçekten çok sevindim senin adına Rabbim sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin :) darısı tez zamanda bizim başımıza inşaallah

Evet canim gunum gecti cok bekledigimi soyliyemem gecen ay tek birliktelik oldugu icin kucuk bir ihtimaldi benim icin gebeligi dusunuyordum ama daha erken gibi geliyordu bana 2 yasinda bir oglum var onu memeden kestim ocak subat gibi dusunuyordum bu arada kendimide takip ediyordum ovulasyon testi almistim on hazirlik olsun yumurtlamayi hesplarim diye evde oylece almistim ocak subatta takibe baslayacaktim ama boyle erken olunca elimde olan test ile belki belli olur dedim ve simdilik gebeyim diyebilirim.yarin kan tahlili yaptirmayi dusunuyorum.cok bisey yaptigimi soyliyemem dedigim gibi tek bir birliktelikle oldu insallah olmustur.keseyi gorup kalp atisini duymadan gebeyim demek sanki erken gibi geliyor simdilik gebeyim diyeyim . Kadin gunlugu tutuyordum orda beraberlik oldugu gunu not almisim ordaki bilgiye gore gebelik ihtimali orta diye yaziyordu ve ordaki verilere gore yumurtlamaya iki gun vardi demekki denk geldi ve oldu diye dusunuyorum.

Arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var. Ben gecenlerde adet düzensizliği için dr gittim bana bi ilaç verdi 6 gün kullan sonra hasta olacaksın dedi ilacım bugün bitiyo ne zaman olurum hasta bilmiyorum ama bide tsh yüksek cıktı onun için de ilaç kullanıyorum. Şimdi sorum 1)hasta olduktan sonra bu ovulasyon testi yapsam olur mu? 2)nası yapacam bi fikrim yok! 3) son olarak ilaç kullanmamin etkisi olur mu? Yardımcı olursanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…