- 1 Kasım 2018
- 1.259
- 1.133
- 53
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
Yan lıs yazmışım ksuura bakma canım koyu çizgi oluyor ya o yumurtladıgını gösteriyor koyudan sonra silikleşimce çatladığı anlamına geliyorTam koyuyken mi catlamis oluyor?
Canim benim 14 aralikta cok koyuydu sonra 15 aralikta yaptim siliklesmeye baslamisti bugun yine denedim tamamen siliklesmisti ama sag kasiklarimda hala agri var ya bu normalmi acaba 5 gun gecmis uzerinden testte yaptim bak silik cikti ama niye bu kadar agri var hic anlamiyorumYan lıs yazmışım ksuura bakma canım koyu çizgi oluyor ya o yumurtladıgını gösteriyor koyudan sonra silikleşimce çatladığı anlamına geliyor
Ben bi akşam uyku uyuyamamıştım yumurtlama sonrası aradan bikaç gün geçmişti tamam dedim heralde bebek tutunuyor ama öle olmadıCanim benim 14 aralikta cok koyuydu sonra 15 aralikta yaptim siliklesmeye baslamisti bugun yine denedim tamamen siliklesmisti ama sag kasiklarimda hala agri var ya bu normalmi acaba 5 gun gecmis uzerinden testte yaptim bak silik cikti ama niye bu kadar agri var hic anlamiyorum
Ben bi akşam uyku uyuyamamıştım yumurtlama sonrası aradan bikaç gün geçmişti tamam dedim heralde bebek tutunuyor ama öle olmadıadetim geldi[/QUOTE
Canim benim adetim 28 aralikta genelde adettim duzenlidir kafam cok karisti ya baska cok belirtide yok ki gebelikte diyebileyim
Evet dun yaptim ovu testini oylesine yaptim elimde gebelik testi yoktu bakalim dedim baska yerlerdede okumustum ovu.tes.cikiyor diye denedim t c ye gore baya belirgin cikinca burda paylasmak istedim tekrar atiyorum sizin icin dunki ov.tes.fotosunuEki Görüntüle 2216891
Aynen oyle kismet bu isler gercekten kimi her gun denemeyle olmuyor kimi de senin gibi tek iliskiyle tutturuyor..Evet canim gunum gecti cok bekledigimi soyliyemem gecen ay tek birliktelik oldugu icin kucuk bir ihtimaldi benim icin gebeligi dusunuyordum ama daha erken gibi geliyordu bana 2 yasinda bir oglum var onu memeden kestim ocak subat gibi dusunuyordum bu arada kendimide takip ediyordum ovulasyon testi almistim on hazirlik olsun yumurtlamayi hesplarim diye evde oylece almistim ocak subatta takibe baslayacaktim ama boyle erken olunca elimde olan test ile belki belli olur dedim ve simdilik gebeyim diyebilirim.yarin kan tahlili yaptirmayi dusunuyorum.cok bisey yaptigimi soyliyemem dedigim gibi tek bir birliktelikle oldu insallah olmustur.keseyi gorup kalp atisini duymadan gebeyim demek sanki erken gibi geliyor simdilik gebeyim diyeyim . Kadin gunlugu tutuyordum orda beraberlik oldugu gunu not almisim ordaki bilgiye gore gebelik ihtimali orta diye yaziyordu ve ordaki verilere gore yumurtlamaya iki gun vardi demekki denk geldi ve oldu diye dusunuyorum.
Yok canim benimki 24 aylik oldu.evet herseyin hayirlisi insallah sizinde hersey yolunda gider sizin ilk gebeliginizmi olucak?Aynen oyle kismet bu isler gercekten kimi her gun denemeyle olmuyor kimi de senin gibi tek iliskiyle tutturuyor..
Evet benim icin de kese izlenmedi denmisti sata gore 5.hafta gittigimde haftaya gel gorelim dediler.. bende ne yani gebe degil miyim demistim.. erken daha dedi..
Insallah saglikla ilerlesin..
20 aylik olan senin oglus muydu kusura bakma oyle cok konusuluyor ki unutulabiliyor..
Yok canim.olursa 5.gebeligim olacak.. 1 kizim var 9 yasinda.Yok canim benimki 24 aylik oldu.evet herseyin hayirlisi insallah sizinde hersey yolunda gider sizin ilk gebeliginizmi olucak?
Tesekkurler canim kese ve kalp atisini duymadan hic bisey demek istemiyorum ama kite gore var gibi :) insallah da vardir.sizlerinde insallah saglikla sihhatle hayirlisi ile olur.seni umutlandırmak istemem ama gebelik var gibi canım
Masallah insallah hayirlisi ile saglikla kucaginada alirsin. 5. Gebelik demissin dusukmu yasadin?Yok canim.olursa 5.gebeligim olacak.. 1 kizim var 9 yasinda.
senin oğlun kucuk ama ben koca oğlana laf anlatmaya calışıyorum bu ay ilk defa ovulusyon testi kullandım.kurtajdan sonra gıttmı bısey yok bu ayda adet olursam gıtcem artık geneSizi çok iyi anlıyorum benimde durumum size benzer oğlum 4 yaşında ama 1. Çocuğunu benden sonra doğuranlar 2. Doğurup büyüttüler bile ve etraftaki insanlarla kıyaslanmaktan nefret ediyorum bizde 3. Yıldır ikinciyi istiyoruz birde düşüğüm oldu. Kürtajdan sonra muayene oldunuz mu hiç?
Tesekkurler canim kese ve kalp atisini duymadan hic bisey demek istemiyorum ama kite gore var gibi :) insallah da vardir.sizlerinde insallah saglikla sihhatle hayirlisi ile olur.
hamilemisiniz.?Çok teşekkür ederim cevap için :)
benimkide o tarihler gebelik testi nasıl pozitif cıktı peki28 Aralık canım
3 kaybim var evet 3 kurtaj oldum canim..Masallah insallah hayirlisi ile saglikla kucaginada alirsin. 5. Gebelik demissin dusukmu yasadin?
Hayır değilim maalesefhamilemisiniz.?
Herseyin hayirlisi olsun kayiplariniz belkide erkek bebekti genelde erkek bebeklerin tutunmasi daha zor olur diye duymustum o yuzden oyle dedim.3 kaybim var evet 3 kurtaj oldum canim..
Insallah Rabbim hayirlisiyla nasip ederse. 5. Gebelik olacak..:/
Yok canim.olursa 5.gebeligim olacak.. 1 kizim var 9 ya
doktora gitmedin miHayır değilim maalesefadetim geçiyor ama hamile değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?