Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yan lıs yazmışım ksuura bakma canım koyu çizgi oluyor ya o yumurtladıgını gösteriyor koyudan sonra silikleşimce çatladığı anlamına geliyor
Canim benim 14 aralikta cok koyuydu sonra 15 aralikta yaptim siliklesmeye baslamisti bugun yine denedim tamamen siliklesmisti ama sag kasiklarimda hala agri var ya bu normalmi acaba 5 gun gecmis uzerinden testte yaptim bak silik cikti ama niye bu kadar agri var hic anlamiyorum

Eklentiler

• 20181219_120546.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 41
Ben bi akşam uyku uyuyamamıştım yumurtlama sonrası aradan bikaç gün geçmişti tamam dedim heralde bebek tutunuyor ama öle olmadı adetim geldi

seni umutlandırmak istemem ama gebelik var gibi canım

Aynen oyle kismet bu isler gercekten kimi her gun denemeyle olmuyor kimi de senin gibi tek iliskiyle tutturuyor..
Evet benim icin de kese izlenmedi denmisti sata gore 5.hafta gittigimde haftaya gel gorelim dediler.. bende ne yani gebe degil miyim demistim.. erken daha dedi..
Insallah saglikla ilerlesin..
20 aylik olan senin oglus muydu kusura bakma oyle cok konusuluyor ki unutulabiliyor..

Yok canim benimki 24 aylik oldu.evet herseyin hayirlisi insallah sizinde hersey yolunda gider sizin ilk gebeliginizmi olucak?

senin oğlun kucuk ama ben koca oğlana laf anlatmaya calışıyorum bu ay ilk defa ovulusyon testi kullandım.kurtajdan sonra gıttmı bısey yok bu ayda adet olursam gıtcem artık gene

Tesekkurler canim kese ve kalp atisini duymadan hic bisey demek istemiyorum ama kite gore var gibi :) insallah da vardir.sizlerinde insallah saglikla sihhatle hayirlisi ile olur.

aminnn canım çok teşekkür edrim..doğru diyosun.bende hamileliğimi ovülasyon testiyle öğrenmiştim aynı kit bende de çıkmıştı...8 haftalıkken kalbi durması sonucu kürtaj oldum 5 ay oldu ocak ayı itibariyle korunmayı bırakıcaz bakalım..

Maydanoz ve süt buharı diye birşey duydunuz mu? Biraz araştırdım ama hem iyi kötü şeyler söyleyenler var fakat faydasını gören çok olmuş hamile kalamayanlar en azından enfeksiyonlarından kurtulmuşlar diye sevinmişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…