Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herseyin hayirlisi olsun kayiplariniz belkide erkek bebekti genelde erkek bebeklerin tutunmasi daha zor olur diye duymustum o yuzden oyle dedim.
2si erkek biri kiz diye tahmin ediyorum tabi bilemem.. kismette yokmus diyoruz napalim.. Rabbim yavrularimiza saglik sihhat versin. Onlari korusun.

Kızlar bende bele bardak çekimini duydum sonrasında hamile kalan çok olmuş tüpleri açıyor beldeki açıklığı kapatiyormus bir kaç araştırma yaptım bardak çektikten sonra duş alıp ilişki yazıyordu sizce doğru mu

Evet duymuştum bunu faydasını görenler olmuş. Hacamat içinde çok faydalı deniliyor onuda deniycem inşaallah. Neler yapıyoruz ya Rabbim emeklerimizi karşılıksız bırakmasın

Canim benim duyduguma gore enfeksiyona iyi geliyor. Hamileyken tehlikeli olabiliyormus dollenme olursa sikinti olabilirmis diye duydum
Evet o yüzden adet bitiminde yapmak gerekiyormuş sürekli enfeksiyon geçiren biri olarak adet bitiminde hemen başlamayı düşünüyorum faydasını görürsem yazarım sizede :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…