- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
2si erkek biri kiz diye tahmin ediyorum tabi bilemem.. kismette yokmus diyoruz napalim.. Rabbim yavrularimiza saglik sihhat versin. Onlari korusun.Herseyin hayirlisi olsun kayiplariniz belkide erkek bebekti genelde erkek bebeklerin tutunmasi daha zor olur diye duymustum o yuzden oyle dedim.
Bende burda okudum da bir bilgim yok deneyimim yok ondan yazmadim cnm.Kızlar kimse yok mu?kimse cevap vermemiş Maydanozla ilgi bi bilginiz var mı?
Acaba herhangi bi zararı olur mu?Bende burda okudum da bir bilgim yok deneyimim yok ondan yazmadim cnm.
Bilmiyorum ki?Acaba herhangi bi zararı olur mu?
Amin canim2si erkek biri kiz diye tahmin ediyorum tabi bilemem.. kismette yokmus diyoruz napalim.. Rabbim yavrularimiza saglik sihhat versin. Onlari korusun.
En iyisi ben biraz daha araştırayım :) teşekkür ederim cevap verdiğin içinBilmiyorum ki?
Canim benim duyduguma gore enfeksiyona iyi geliyor. Hamileyken tehlikeli olabiliyormus dollenme olursa sikinti olabilirmis diye duydumKızlar kimse yok mu?kimse cevap vermemiş Maydanozla ilgi bi bilginiz var mı?
Evet duymuştum bunu faydasını görenler olmuş. Hacamat içinde çok faydalı deniliyor onuda deniycem inşaallah. Neler yapıyoruz ya Rabbim emeklerimizi karşılıksız bırakmasınKızlar bende bele bardak çekimini duydum sonrasında hamile kalan çok olmuş tüpleri açıyor beldeki açıklığı kapatiyormus bir kaç araştırma yaptım bardak çektikten sonra duş alıp ilişki yazıyordu sizce doğru mu
Evet o yüzden adet bitiminde yapmak gerekiyormuş sürekli enfeksiyon geçiren biri olarak adet bitiminde hemen başlamayı düşünüyorum faydasını görürsem yazarım sizede :)Canim benim duyduguma gore enfeksiyona iyi geliyor. Hamileyken tehlikeli olabiliyormus dollenme olursa sikinti olabilirmis diye duydum
Bende de enfeksiyon cok varya ilaclada gecmedi bir turluEvet o yüzden adet bitiminde yapmak gerekiyormuş sürekli enfeksiyon geçiren biri olarak adet bitiminde hemen başlamayı düşünüyorum faydasını görürsem yazarım sizede :)
Hamile olma ihtimalin varmi canimEki Görüntüle 2216958
Bugünkü ovulasyon testim
Çok şükürKızlarrr günaydınnnn ben keseyi gördüm bu sabah dış gebelik değilmiş çok şükür 5 Ocak’ta kalp atışı ve bebeği görmek için gideceğiz.:)
Selam canım Yoğundum giremedim pek,liste mi yapalım?M Mavi Rapunzel
Selam canim sesin cikmiyor.. bak batlari yakin olanlar var onlari eklesek mi acaba..?
Ben duymuştum canım hatta Ebru destan kitabında yazmış bir ara çok konuşuluyordu. Enfeksiyona iyi geliyormuş ama açıkçası denemedim.Kızlar kimse yok mu?kimse cevap vermemiş Maydanozla ilgi bi bilginiz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?