- 8 Ocak 2019
- 899
- 976
- 23
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
- #6.221
Aaa ne güzel. İlk gebeliği mi planlıyorsun sendeBende bursa nilüferdeyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa ne güzel. İlk gebeliği mi planlıyorsun sendeBende bursa nilüferdeyim
Evet 22. Gunum 7 subattı cnm benım hıc olmadı oyle adetım gecerse 35 gunden gazla ozaman yumurtam catlamamıs olıyorTarih olarak hatırlıyo musun diye sordum canım. Yumurtlamanın olduğu günün üzerine 14 gün ekleyince adet olunuyor. Ama inşallah hamilelik gecikmesidir
Aklıma gelmedı o cnm kac olması gerek acaba bıde onu deneyeyımCanım ateşini ölçsene sabah uyanır uyanmaz yataktan çıkmadan. Eğer ateşin Düşerse adet olurmuşsun, ama artarsa gebeymişsin bana da arkadaşım söylemişti
Aklıma gelmedı o cnm kac olması gerek acaba bıde onu deneyeyım
Agızdanmı ölcmemız lazom bıde cnnBiraz vücut ateşinin normalde kaç olduğuna da bağlı sanırım. Ama burda bi örnek var attım bi bak ben de ölçüyorum sabah yataktan hiç çıkmadan ağızdan
Yarın olmam lazım benım cnm 31. Gun yarınSon 3 sizin kızlar
Agızdanmı ölcmemız lazom bıde cnn
Cnm atesım 35 kussurlerde bıseydı sabah ama koltuk altından ölctum yumurtlamada 36 kusurlerdeydıÖyle yazıyor canım arkadaşta öyle demişti. Yumurtlama gününe de yardımcı oluyor. Sonrasında ateş düşüyorsa hamilesin demek
Cnm atesım 35 kussurlerde bıseydı sabah ama koltuk altından ölctum yumurtlamada 36 kusurlerdeydıÖyle yazıyor canım arkadaşta öyle demişti. Yumurtlama gününe de yardımcı oluyor. Sonrasında ateş düşüyorsa hamilesin demek
Cnm atesım 35 kussurlerde bıseydı sabah ama koltuk altından ölctum yumurtlamada 36 kusurlerdeydı
Hm sabah 6 da ölctum ben cnmCanım genelde hep aynı yerde ve saatlerde ölçün diyor. Ben de 9-10 arası ancak ölçebiliyorum ve yataktan kalkmadan ölçecekmişiz. Gün içinde ölçülenler bir şey ifade etmiyor diye yazıyordu
Cnm atesım 35 kussurlerde bıseydı sabah ama koltuk altından ölctum yumurtlamada 36 kusurlerdeydı
Hm sabah 6 da ölctum ben cnm
Yok kalktm cnm ya bakalm erken gebelık testı yaparım belkı bugun o cızgı dogruysa cunku erken de cokarBi sitede 6-8 arası ideal yazmış ama o saatlerde ayakta olmuyorum o yüzden 9_10 arası ölçmek durumunda kalıyorum.
Yok kalktm cnm ya bakalm erken gebelık testı yaparım belkı bugun o cızgı dogruysa cunku erken de cokar
Agizdan deniyor kuzum hala koltukalti yapmisin :)) insallah olmus olsun bebisin test neden yapmiyorsun varsa cikar zaten az kalmis olmali.Cnm atesım 35 kussurlerde bıseydı sabah ama koltuk altından ölctum yumurtlamada 36 kusurlerdeydı
Dun bugun olmam lazım cnm 31. GunumKaç günün kalmıştı canım
Dun bugun olmam lazım cnm 31. Gunum