• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tarih olarak hatırlıyo musun diye sordum canım. Yumurtlamanın olduğu günün üzerine 14 gün ekleyince adet olunuyor. Ama inşallah hamilelik gecikmesidir
Evet 22. Gunum 7 subattı cnm benım hıc olmadı oyle adetım gecerse 35 gunden gazla ozaman yumurtam catlamamıs olıyor

Aklıma gelmedı o cnm kac olması gerek acaba bıde onu deneyeyım

Biraz vücut ateşinin normalde kaç olduğuna da bağlı sanırım. Ama burda bi örnek var attım bi bak ben de ölçüyorum sabah yataktan hiç çıkmadan ağızdan

Eklentiler

• Screenshot_20190214-111746.webp
    Screenshot_20190214-111746.webp
    47,4 KB · Görüntüleme: 32
  • Screenshot_20190214-111738.webp
    Screenshot_20190214-111738.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 34
Kızlar gunaydın bugun belım agrıyo hafıf gogus sızlaması var sabah test yaptm bakmadım hafıf cozgı cıkmıstı beklemedeyım tabı yalancı cızgıde olabılır bıkacgun daha sızler nasılsınız

Cnm atesım 35 kussurlerde bıseydı sabah ama koltuk altından ölctum yumurtlamada 36 kusurlerdeydı

Canım genelde hep aynı yerde ve saatlerde ölçün diyor. Ben de 9-10 arası ancak ölçebiliyorum ve yataktan kalkmadan ölçecekmişiz. Gün içinde ölçülenler bir şey ifade etmiyor diye yazıyordu

Back
X