- 23 Aralık 2018
- 326
- 409
- 18
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
- #2.841
Ben de aynısını kullandım memnunumBende labqıick kullanıyorum memnunmusunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de aynısını kullandım memnunumBende labqıick kullanıyorum memnunmusunuz
Benim adetin 28. Günü çatladı canim çok geç yumurtladım ondan biliyorum. Sende 1 çocuk vardı dimi yanlış hatırlamıyorsam. Kese ne zaman görünür daha çok erken diminasıl anladın geç döllenme olduğunu... normal değil mi ya zaten 10. gün kanda çıkar.. 12 günde idrarda anlamadım ben bu geç döllenme işini :)
değerin de gayet iyi devamı gelsin sağlıklaa![]()
![]()
ayy canım benimm ... senden de Allah razı olsun.. her gün mü yaptın ki daha yeni kızardı? adete 5 var dedin de ayy dedimm hamilee :) o zaman değerlendir sen bugünleriiYA yüzümü güldürdün Allah razı olsun evde varda bütün ay kızarmadı hiçilk defa bu test yarında bakarım silinecekmi dedim ama o kadar bıktım ki tek çizgiden ürküyorum

Olur canim benim adetinin 28. Günü yumurtlama olduMErhaba Kızlar adetle 5 gün kala testim geç yumurtlama bu kdr geç olur mu bilgisi olan var mı
hee şimdi anladımmBenim adetin 28. Günü çatladı canim çok geç yumurtladım ondan biliyorum. Sende 1 çocuk vardı dimi yanlış hatırlamıyorsam. Kese ne zaman görünür daha çok erken dimi
Bütün ay moralim bozuldu Burda bile göremedim diye çift çizgi :) şükür ilk çift çizgi olduOlur canim benim adetinin 28. Günü yumurtlama oldu
Eşime hemen attım zaten hadi inşallah hepimize en kısa sürede nasip olsun artıkhee şimdi anladımm
@chenn_ecem canım o zaman senin de böyle bir durum olabilir... ayy ya değerlendir atlama canım.. hatta arkadaşımızla konuşun...
evet canım bir kızım var.. onda 6 gün geçmişti öğrendiğimde 6+3 te falan her bişeyini gördük...
1500 de vajinal görebilirler keseni... tercih edersen... karından da 3000 mi 5000 mi ne olması gerekir diye biliyorum..
senin değerin güzelce artsın da görürsün hepsini..![]()
Allah bagislasin canimhee şimdi anladımm
@chenn_ecem canım o zaman senin de böyle bir durum olabilir... ayy ya değerlendir atlama canım.. hatta arkadaşımızla konuşun...
evet canım bir kızım var.. onda 6 gün geçmişti öğrendiğimde 6+3 te falan her bişeyini gördük...
1500 de vajinal görebilirler keseni... tercih edersen... karından da 3000 mi 5000 mi ne olması gerekir diye biliyorum..
senin değerin güzelce artsın da görürsün hepsini..![]()
İki kat artar canımAllah bagislasin canim
Inşallah canim sagolasin o zaman benim daha beklemem lazım dimi bir de sağlıklı gebelikte 2 günde bir ne kadar artıyordu
Oldu cok şükür bişey yok demiş dr eger 2 ay içinde olmazsa geri gel demiş bakalım ilaç vermiş vitamin ilavısonuçlar belli oldu mu?
Inşaallah derdimize çare arıyoruz dermanı Allahtan herkes istediği olur inşaallahinşallah sorun çıkmaz da olsun yaa..
Bende mantar var birbturlü kurtulamadımhayır hatta şöyle söyleyim 26 sabahı denemiştik kasım ağrım vardı geçti
bir sorun olabilir.. kasmış olabilirsin.. sorun derken mantar enfeksiyon falan..
Canımmm hayırlı olsun keseyi vajinal ultrasonla 1500 üstü olunca karından 5000 üstünde görüyorsun sanırım :)Benim adetin 28. Günü çatladı canim çok geç yumurtladım ondan biliyorum. Sende 1 çocuk vardı dimi yanlış hatırlamıyorsam. Kese ne zaman görünür daha çok erken dimi
Iyi bari yoksa devam etmeyeyimBen de aynısını kullandım memnunum
yok canim belki 10 test yaptim hepsinde silik cikti satler sonraBende labqıick kullanıyorum memnunmusunuz
Tam iki kat diyemeyiz ... saglikla artsin insallah.. 200kusur cikan sonucta kac haftaliksin.Allah bagislasin canim
Inşallah canim sagolasin o zaman benim daha beklemem lazım dimi bir de sağlıklı gebelikte 2 günde bir ne kadar artıyordu
Mantar icinde ev yogurdu diyorlar sirke diyorlar bi arastir.. diger sayfa vardiya daha yeni konustulardi.Bende mantar var birbturlü kurtulamadım
Haberli yani iyi :)Eşime hemen attım zaten hadi inşallah hepimize en kısa sürede nasip olsun artık
Valla bende labo kullandim yoksa yoktu memnunum yani canim.yok canim belki 10 test yaptim hepsinde silik cikti satler sonra