Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
nasıl anladın geç döllenme olduğunu... normal değil mi ya zaten 10. gün kanda çıkar.. 12 günde idrarda anlamadım ben bu geç döllenme işini :)
değerin de gayet iyi devamı gelsin sağlıklaa :nazar: :KK200:
Benim adetin 28. Günü çatladı canim çok geç yumurtladım ondan biliyorum. Sende 1 çocuk vardı dimi yanlış hatırlamıyorsam. Kese ne zaman görünür daha çok erken dimi

YA yüzümü güldürdün Allah razı olsun evde varda bütün ay kızarmadı hiç :KK43: ilk defa bu test yarında bakarım silinecekmi dedim ama o kadar bıktım ki tek çizgiden ürküyorum
ayy canım benimm ... senden de Allah razı olsun.. her gün mü yaptın ki daha yeni kızardı? adete 5 var dedin de ayy dedimm hamilee :) o zaman değerlendir sen bugünlerii :dondurma::KK200:

Benim adetin 28. Günü çatladı canim çok geç yumurtladım ondan biliyorum. Sende 1 çocuk vardı dimi yanlış hatırlamıyorsam. Kese ne zaman görünür daha çok erken dimi
hee şimdi anladımm :KK70:
@chenn_ecem canım o zaman senin de böyle bir durum olabilir... ayy ya değerlendir atlama canım.. hatta arkadaşımızla konuşun...

evet canım bir kızım var.. onda 6 gün geçmişti öğrendiğimde 6+3 te falan her bişeyini gördük...
1500 de vajinal görebilirler keseni... tercih edersen... karından da 3000 mi 5000 mi ne olması gerekir diye biliyorum..
senin değerin güzelce artsın da görürsün hepsini.. :KK200:

@chenn_ecem canım o zaman senin de böyle bir durum olabilir... ayy ya değerlendir atlama canım.. hatta arkadaşımızla konuşun...

evet canım bir kızım var.. onda 6 gün geçmişti öğrendiğimde 6+3 te falan her bişeyini gördük...
1500 de vajinal görebilirler keseni... tercih edersen... karından da 3000 mi 5000 mi ne olması gerekir diye biliyorum..
Eşime hemen attım zaten hadi inşallah hepimize en kısa sürede nasip olsun artık

Allah bagislasin canim
Inşallah canim sagolasin o zaman benim daha beklemem lazım dimi bir de sağlıklı gebelikte 2 günde bir ne kadar artıyordu

Canımmm hayırlı olsun keseyi vajinal ultrasonla 1500 üstü olunca karından 5000 üstünde görüyorsun sanırım :)

Back
X